Hvad er netværkskortet og hvad bruges det til? Hvordan fungerer de, og hvilke typer plader findes der?

Siden opfindelsen af ​​internettet er der sket en computerrevolution, derfra er kommunikation mellem alle blevet mulig. Samt muligheden for at dele data mellem os alle.

Dette takket være et bredt kommunikationsnetværk, der forbinder alle modtageenheder , i første omgang var det kun computere, der kunne få adgang til denne tjeneste. Men i dag, med fremskridt inden for teknologi, er næsten alle elektroniske enheder i stand til at oprette forbindelse til internettet.

På den anden side har det givet os mulighed for at dele information mellem os alle gemme alle de oplysninger, vi ønsker, i en stor database . Hvilket giver os mulighed for at surfe på nettet og finde information om ethvert emne, vi ønsker.

Indeks
  1. Hvad er netværkskortet og hvad bruges det til?
  2. Hvordan fungerer netværkskort?
  3. Hvilke typer netværkskort findes der?

Hvad er netværkskortet og hvad bruges det til?

Som vi ved, er computere bygget af en lang række interne komponenter, der udfører specifikke funktioner. I tilfælde af netværkskortet er det det ene som giver os mulighed for at forbinde med andre computere og til gengæld med internettet.

Ud over forbindelsen giver det os mulighed for at dele data mellem forskellige computere, grundlæggende mellem harddiske, cd-rom'er, printere og mange andre. De er bygget på en bundplade sammensat af forskellige komponenter, der giver liv til dens drift.

De der dette er som regel forudinstalleret på vores computere og enheder med internetadgang. Men hvis vores computer tilfældigvis ikke har indbygget det, har disse slots, hvor de kan installeres senere.

Det er meget vigtigt at kende de funktioner, som netværkskort tilbyder os, såvel som forskellige typer kort der findes og deres egenskaber. Denne artikel vil fokusere på, at vi lærer de funktioner og funktioner, de har, idet det er vigtigt at kende netværkskortets hastighed.

Hvordan fungerer netværkskort?

Blandt de forskellige funktioner, som netværkskort tilbyder, er den vigtigste deres evne til at kontrollere, forberede og sende data over netværket. Hvilket gør det til et uundværligt værktøj til at surfe på nettet.

Netværkskort har en lagdelt grænseflade , interagerer det mellem computeren, serveren og datanetværket. Når vi for eksempel skal åbne en webside, netværkskortet modtager kommandoerne som vi sender.

Efter at have modtaget disse data, er det sende til webserver logget ind, så modtager den de ønskede data fra nettet og viser dem til brugeren. Det fungerer grundlæggende som et mellemled mellem os og internettet.

Typisk har netværkskort to lysdioder i deres design, den ene grøn og den anden orange eller rød. Når det grønne lys er tændt, indikerer det, at kortet er under pres.

På den anden side, når den orange eller røde LED lyser, er det for at indikere, at den er aktiv med netværket, at den sender eller modtager data. Derudover varierer disse lys afhængigt af hastigheden på vores internetforbindelse.

Hvilke typer netværkskort findes der?

Nogle af de mest almindelige typer netværksadaptere, der er tilgængelige i øjeblikket, inkluderer netværkskort af trådløs type . Samt netværkskort af Ethernet-typen.

Trådløse netværkskort tillader vores computere opret forbindelse til internettet eksternt uden brug af kabler via WLAN. Denne type kort er den mest praktiske og i øjeblikket den mest brugte af moderne elektroniske enheder og bærbare computere.

På den anden side er typen af ethernet-kort er mest almindelig i stationære computere; At vi tillader oprette forbindelse til internettjenester via kabler . Disse er forbundet til kortet med et Ethernet-stik og tillader forbindelse mellem forskellige computere, selvom en computer nogle gange ikke genkender Ethernet-kablet.

Det er vigtigt at understrege, at netværkskort er det, der giver os mulighed for at interagere på en enkel og overskuelig måde med internetservere. Enten via trådløs eller Ethernet.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening: Forstod du nemt, hvad et netværkskort er, og hvad det bruges til? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up