Sådan afinstallerer eller fjerner du uønskede programmer fuldstændigt med Revo Uninstaller

Du har sikkert mange programmer installeret på din computer, og efter et par dage vil du måske bemærke, at nogle af dem ikke er nødvendige, og derfor er der mange programmer til at slette filer og andre, der er ansvarlige for afinstallere disse apps .

Windows bringer en masse standardprogrammer, og selvom de normalt er ret simple programmer, får de os nogle gange ud af problemerne, men disse- generelt præsentere mange restriktioner når du fjerner programmer, fordi det ikke renser registre eller sletter midlertidige filer.

Hvis du har en computer med Windows som styresystem, er du sandsynligvis bekendt med et afinstallationsprogram kaldet Revo Uninstaller ellers bare rolig, for i denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan det virker, og vi vil også fortælle dig hvert af de trin, du skal følge for at afinstallere eller fjerne uønskede programmer fuldstændigt med dette program.

Kan vi fjerne eller afinstallere uønskede programmer med Revo Unistaller?

Revo Uninstaller er en software, der er specialiseret i sletning fra programmer uønskede filer på en pc med Windows-operativsystemet. Faktisk blev det designet specifikt til dette operativsystem.

Dette program afinstallerer programmer og fjerner automatisk skrammel, der er i computersystemet.

Med Revo Uninstaller pro, du vil være i stand til at bruge funktioner som forsvinde browserudvidelser, få support og fulde scanninger, det koster omkring $25 og dens bærbare pro-version er prissat til $30.

Versionen er let, den gemmer ikke information i Windows-databasen og du kan gemme dem på flytbare drev . Alle Revo Uninstaller-pakker har deres bærbare version.

Revo Uninstaller vil tage sig af at fjerne resterende filer og mapper, men hvis du skal fjerne tomme mapper, kan du bruge andre programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up