Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer World Wide Web? - www?

Hver gang vi besøger en webside, ser vi en adresse, der indeholder akronymet www, men har du nogensinde spekuleret på, hvad det er, hvad er det til, og hvordan virker det internettet ? – www? I denne artikel vil vi give dig nyttige oplysninger om det, så du kan forstå dets relevans i telekommunikation.

For at forstå, hvordan internettet fungerer, er det meget nyttigt at vide, hvad TCP/IP-protokollen er, og hvordan den virker, LAN og trådløse netværk og udtrykket WWW. Vi vil tale om sidstnævnte nedenfor.

Indeks
 1. Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer World Wide Web? – www?
  1. Hvad er World Wide Web – www?
  2. Hvad er World Wide Web til? www?
 2. Hvordan fungerer World Wide Web? www
  1. Relevans af World Wide Web – www

Hvad er det, hvad er det til, og hvordan fungerer World Wide Web? – www?

Webstedsadresser har en fælles struktur: de start med www . Udtrykket stammer fra et forsøg fra Det Europæiske Råd for Nuklear Forskning.

Holdet af videnskabsmænd ønskede at vise dokumentationen via internettet, og de designede en browser med navnet internettet (WWW). Dernæst vil vi forklare, hvad World Wide Web er, hvordan det fungerer, og hvor nyttigt det er i dagens verden.

Hvad er World Wide Web – www?

World Wide Web, hvor www er en globalt netværk af hjemmesider som præsenteres for brugerne vha html kode fortolket af de vigtigste browsere (Chrome, Mozilla Firefox, Safari blandt andre)

World Wide Web opfører sig som et virtuelt rum, hvor flere aspekter griber ind, blandt hvilke vi kan nævne: browseren, URL-adressen og HTML-koden.

Udtrykket er ikke nyt, da det begyndte at blive brugt offentligt i 1991. Et par år senere udviklede www-teknologien sig og blev populær i det kommercielle domæne. I øjeblikket, www er det primære middel til at se oplysninger, der bruges af internetbrowsere, så vi kan besøge en webside.

Hvad er World Wide Web til? www?

World Wide Web – www tillader få adgang til oplysninger gennem software kaldet Navigator. Med World Wide Web kan brugere fra hele verden konsultere enhver form for information og holde kontakten med andre brugere, uanset hvor de er.

Takket være World Wide Web – www, en proces af informativ og interaktiv udveksling er implementeret; Dette gjorde det muligt for virksomheden at demonstrere sine holdninger og viden ved hjælp af værktøjer som multimedier.

Hvordan fungerer World Wide Web? www

Før du begynder at tale om WWW, anbefales det stærkt at vide, hvad netværksprotokoller er, og hvad de bruges til. Lad os uden videre tale om dagens emne.

World Wide Web – www fungerer som en protokol til udveksling af information eller sammenkobling af netværk. Websteder, der administreres med www, kan søges og vises ved hjælp af Http-protokollen (Hypertext Transfer Protocol). Denne protokol fungerer som et komplekst system, der forbinder hypertekst og hypermedier .

www-teknologien udvikler tre trin for at nå sit mål: oversættelse, HTML-anmodning og gengivelse.

 1. Oversættelse: når man går ind i URL'er i browseren er den tilknyttet en IP-adresse via Domino-navnesystemet eller DNS. På denne måde etableres forbindelsen mellem brugeren og hjemmesiden ved dataoverførsel.
 2. HTML-anmodning: I dette trin fremsætter browseren en anmodning om at hente de dele af websiden, der refererer til ressourcer såsom tekst, lyd, grafik, blandt andre.
 3. Gengiv: da websiden har en kode HTML, browseren følger instruktionerne i denne kode og dermed er hjemmesiden sammensat effektivt for at vise brugeren et organiseret layout af tekst og billeder.

Under alle omstændigheder er der varianter, så det er tilrådeligt at kende forskellen mellem HTTP- og HTTPS-protokollerne, for yderligere at udvide den information, vi lige har talt om.

Relevans af World Wide Web – www

Der er ingen tvivl om, at internettet er den perfekte allierede for www. Dens relevans fører til, at den er en del af en uundværlig teknologi for menneskehedens fremtid. Faktisk, www tilladt brugere at slutte sig til verden af sociale netværk og sende personlige oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up