Sådan scanner du nemt flere dokumenter til en enkelt PDF-fil

Scan flere dokumenter til PDF-funktionen er blevet vedtaget som et must-have-værktøj for dem, der ønsker at scanne en række vitale papirer.

Til gengæld giver det folk mulighed for det At gøre nemmere en sikkerhedskopi af hvert af deres dokumenter eller om nødvendigt at dele dem komfortabelt med de personer, der skal håndtere oplysningerne.

Uanset operativsystem brugt, har de alle tilbehør og applikationer, der gør det muligt for deres brugere at udføre denne type opgaver.

Med hensyn til den følgende artikel, vil du være i stand til at finde forskellige muligheder og funktioner, der giver dig mulighed for at sammenføje forskellige sider af et dokument til en PDF filudvidelse . Så du kan opfylde et indsendt dokuments konverteringsbehov. En af de mest almindelige opstår, når du forsøger at installere og tilføje en printer til Adobe PDF.

Indeks
  1. Brug Microsoft Office til at scanne flere dokumenter til en enkelt PDF-fil
  2. Scan flere dokumenter til en PDF-fil fra printeren
    1. Epson printer
    2. HP printer

Brug Microsoft Office til at scanne flere dokumenter til en enkelt PDF-fil

Selvom denne type software har ikke et plug-in, der griber direkte ind i printeren for at scanne billederne og automatisk vedhæfte dem til dokumentet, er der en måde at oprette PDF-filer på gennem denne suite.

Instruktioner kan udfyldes i enhver komponent, der er en del af Microsoft Office. For nemheds skyld anbefales det dog at bruge Word eller PowerPoint.

Skabelsen er scan hver side af dokumentet at digitalisere. Af organisatoriske formål skal du også gemme dem i en individuel mappe i computerbiblioteket.

Når dette er fuldført, skal du åbne et af de anbefalede programmer, der udgør Microsoft-pakken vedhæfte billeder .

Til sidst, og for at kunne scanne flere dokumenter til en PDF-fil, skal du gå ind på fanen "Filer" i det valgte program og trykke på "Gem og send".

Fra listen skal du trykke på muligheden » Opret et PDF / XPS-dokument “. Klik derefter på knappen "Send som PDF", som giver dig mulighed for at oprette en fil eller et dokument med dette udvidelsesformat.

Scan flere dokumenter til en PDF-fil fra printeren

Teknologien er avanceret til det punkt, hvor tilbehør såsom printere er programmeret til konvertere og gemme specifikke udvidelser .

Kendte mærker har aktiveret disse muligheder, så brugerne ikke tyer til tredjepartsprogrammer for at gemme dokumenter som billeder eller andre formater, såsom PDF. På den anden side, før du scanner et eller flere dokumenter, er det vigtigt at kontrollere, om din printer er korrekt tilsluttet og konfigureret.

Epson printer

Når du har placeret originaldokumentet på EPSON-printerens scanner, skal du starte " Epson Scan som du har installeret på din computer.

Foretag de grundlæggende indstillinger, der er nødvendige for scanning, og klik på "Scan" for at få vist vinduet "Gem fil" med udvidelsesmuligheder.

I afsnittet "Billedformat" er der en rullemenu, der giver dig mulighed for at vælge scannerens outputformat. I dette tilfælde, vælg PDF-indstillingen .

Tryk på "OK" for at begynde at scanne dokumentet, og vælg "Tilføj side", indtil processen er fuldført. Til sidst skal du klikke på "Gem fil(er)" for at åbne "Rediger side" og redigere billederne, hvis det er nødvendigt.

Afslut ved at klikke på "OK" igen, hvor udskrivningsprogrammet vil automatisk oprette en enkelt PDF-fil, gemt i "Mine billeder".

HP printer

Dette berømte mærke har også aktiveret muligheden for at scanne flere dokumenter til en PDF-fil, når dokumentet er fuldt scannet.

For at gøre dette skal du blot indtaste program af HP version du har installeret på din computer og klik på "Scan" for at starte processen.

Blandt output- eller gemmemulighederne vises en menu, hvor du vælg PDF-udvidelsen . Ved at acceptere, vil dokumentet blive scannet på hver side, der er placeret inde i scannerglaspladen. Så bliver de gemt på den adresse, du har angivet.

Gemmer filer på denne måde letter i høj grad læsning, udskrivning og afsendelse af dokumenter . Især i dag hvor alt styres af teknologi.

Derfor er det nødvendigt at vide, hvilke værktøjer der giver dig mulighed for at udføre denne type opgaver. For nemt at gøre det, når du har brug for det. Og hvis du ved et tilfælde, i stedet for at konvertere et dokument til PDF, skal konvertere en PDF til et Excel-dokument, er det også muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up