Hvordan tilslutter jeg et sportskamera til min pc til streaming eller udsendelse

Livestreams er en fantastisk måde at skabe og dele indhold på. Derfor er mange mennesker så at sige engageret i dette arbejde. Kameraet og mikrofonen, du bruger til at lave transmissionerne, garanterer deres succes. Så når du tænker over det, vil du opdage her i denne artikel hvordan du tilslutter et sportskamera til din pc for at streame eller streame.

Indeks
  1. Sådan tilsluttes sportskameraet
  2. Trin til at tilslutte GoPro Action Camera til pc
  3. Fordele ved at bruge et sportskamera til streaming eller udsendelse

Sådan tilsluttes sportskameraet

Der findes forskellige sportskameraer, som hver kan tilpasses og tilsluttes vores computer. For at tage højde for, hvordan man gør det, vil vi trin for trin forklare den nemmeste måde at forbinde en andet standard sportskamera end GoPro fordi det kræver et særligt program.

For at begynde at tilslutte et sportskamera skal vi have et USB-kabel. En meget vigtig information er, at hvis vi tilslutter kameraet til SD-hukommelsen, vil computeren kører det automatisk som en lagerenhed og ikke som den enhed Foto.

Når du tilslutter sportskameraet uden SD-hukommelsen, vil det automatisk køre det som et webcam, hvilket er formålet. For at bekræfte, at det er tilsluttet, skal du blot placere kameraet i Windows 10-søgelinjen og køre det.

På denne enkle og hurtige måde forbindes et sportskamera, så er vi klar til at optage med sportskameraet! I tilfælde af udsendelser, det mest anbefalede kamera for at gøre det og få den bedste billedkvalitet er GoPro-kameraet .

Trin til at tilslutte GoPro Action Camera til pc

GoPro sportskameraer adskiller sig fra standardkameraer i muligheden for tilslutte en HDMI-udgang. Disse kameraer har to indgange, en af ​​dem er micro USB og den anden er micro HDMI.

Ved tilslutning til computeren kræves et specielt grafikkort eller videooptagelseskort med HDMI-indgang. Hvis du ikke har det, er der en HDMI til USB adapter eller konverter.

Dette gør det muligt at få sportskameraets HD-billedkvalitet, blot ved at tilslutte det via USB-porten eller indgangen på computeren. Selvom WiFi kan bruges til at tilslutte kameraet, anbefales det ikke til streaming pga billede offset.

Vi anbefaler, at du downloader og installerer OBS Studios, fordi du kan optage din pc-skærm med OBS Studio og streame den. Så vi forbinder GoPro-kameraet, starter OBS Studios-applikationen og konfigurerer det som følger:

  • Vi klikker på muligheden "Videooptagelsesenhed", vi accepterer, og så vises en bjælke, hvor den angiver de tilsluttede kameraer; Hvis vi er forbundet fra en bærbar computer, vises standardwebkameraet samt sportskameraet.
  • Vi skal vælg videooptageren, og vi forlader resten af ​​standardindstillingerne og voila, vi har allerede videooptagelsen fra kameraet! Vi tænder nu GoPro-sportskameraet og begynder at streame.

Dette program er vokset i popularitet i de seneste år på grund af dets mangfoldighed og alsidighed. Da du også kan tilføje eller lægge webcam, tekst, rammer og overlejringer i OBS Studios.

Fordele ved at bruge et sportskamera til streaming eller udsendelse

Sportskameraer giver dig store fordele, når du udfører dine live-udsendelser. I modsætning til andre kameraer definition og billedkvalitet er andres overlegne.

Når du bruger et sportskamera skal du huske at det har en indbygget mikrofon til at lave videoer med lyd, så du skal konfigurere kameraet så det annullerer den lyd, den bringer som standard .

Med billedkvaliteten fra et sportskamera vil dine streams have meget mere værdi. Desuden, hvis du bruger et GoPro kamera, kan du være sikker på, at kvaliteten af billede HD er hundrede procent garanteret.

For at streame problemfrit skal vi have en pc med en god processor og god RAM. Men i modsatte tilfælde er der nogle teknikker til at fremskynde og forbedre videostreaming på en langsom pc.

Vent ikke længere og begynd at lave dine streams og shows med den bedste kvalitet af alle. Vi vil gerne vide din mening om denne artikel, så kommenter, hvad du synes om den, og del den med dine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up