Sådan rettes Opengl32.dll fil manglende fejl i Windows

Når du forsøger at åbne en fil, vises en fejlmeddelelse som " Opengl32.dll ikke fundet kan blive vist på skærmen. Denne fejl forhindrer en applikation i at åbne og kan gøres værre, men heldigvis har den en løsning.

Indeks
 1. Hvad er Opengl32.dll?
 2. Kilde til Opengl32.dll-fejlen
 3. Sådan rettes opengl32.dll fejl?
  1. Fejlen kommer fra forsøg på at åbne et program
  2. Fejlen startede efter sletning af en fil
  3. Fejlen opstod først efter en opdatering
  4. Fejlen startede efter installation af en driver
  5. Fejlen opstod uventet
  6. Fejlen bliver ved med at dukke op

Hvad er Opengl32.dll?

Den første ting at vide er, at det er en system-DLL-fil (Dynamic Link Library). Det ejes af Microsoft og bruges til køre operativsystemet eller en app.

Filen er normalt placeret i C:\Windows\System32 bibliotek eller beboer normalt systemfiler. For at registrere det skal du åbne kommandopromptprogrammet og indtaste "regsvr32 opengl32.dll".

Kilde til Opengl32.dll-fejlen

Den mest almindelige årsag til denne fejl er det filen er ikke på disken . Men det kan også være forårsaget af en virus, en fejl i Windows-registreringsdatabasen eller en applikationsinstallationsfejl.

At kende årsagen vil give os mulighed for at løse problemet. Det er vigtigt at være meget opmærksom på fejlteksten og til bestemme årsagen til fejlen . Nogle årsager kan være:

 • Udførelse mislykkedes
 • Kunne ikke finde opengl32.dll
 • Fejl ved indlæsning af opengl32.dll
 • Opengl32.dll Adgangsbrud
 • Kan ikke registrere opengl32.dll

Sådan rettes opengl32.dll fejl?

For at undgå fejl, når du forsøger at gendanne filen og rette fejlen, anbefales det at starte Windows i sikker tilstand . Målet er at gendanne, erstatte eller geninstallere filen.

Fejlen kommer fra forsøg på at åbne et program

Hvis fejlen vises, når du forsøger at starte et program, er det bedre at geninstallere det. Med installationen skal den manglende fil være kopieret ind i filen eller udskift den nuværende version.

Fejlen startede efter sletning af en fil

Det er muligt, at du har ved en fejl slettede filen , men du har stadig en chance for at få den tilbage, hvis den er i papirkurven. Gå til papirkurven og find opengl32.dll-filen og gendan den, så den vender tilbage til sin oprindelige mappe.

Fejlen opstod først efter en opdatering

Hvis en systemopdateringsfejl forårsager fejlen, er det bedst at gøre det gendanne pc'en til den nyeste version som fungerede uden problemer. Se efter funktionen Nulstil denne pc for at rette de seneste fejl.

Fejlen startede efter installation af en driver

Denne type fejl er normalt tydelig, når du starter et videospil eller en applikation relateret til en af ​​enhederne. I dette tilfælde er det nødvendigt at sætte til dag den PC enhedsdrivere.

Hvis fejlen fortsætter efter opdatering, kan du prøve at installere en ældre version af driverne. Glem ikke at download filer fra den officielle hjemmeside for ikke at installere malware ved en fejl.

Fejlen opstod uventet

Den første ting at gøre er at udelukke, at fejlen ikke er forårsaget af en virus. Den begynder at scanne pc'en med antivirus for mulige trusler. Virus kan være ansvarlig for sletning eller beskadigelse af filer på harddisken.

Optræder funktionelle tests harddisk og hukommelse. Når en af ​​de to er defekt, beskadiger de normalt systemfilerne, hvilket genererer denne type fejl.

Der er flere apps, der giver dig mulighed for diagnosticere enhedsstatus . I tilfælde af fejl på en af ​​dem er det bedre at udskifte hukommelsen eller disken.

Hvis pc'en er virusfri, og du stadig har pc-problemer, kan du prøve at installere eller reparere alle Windows-opdateringer og rense systemregistret. Prøv at gøre det sidste med stor omhu, da en fejl vil resultere i permanent systemfejl.

Fejlen bliver ved med at dukke op

Som en sidste udvej går han videre til geninstallere operativsystemet . Hvis intet du gjorde ovenfor virkede for dig, skal du udføre en systemreparation eller formatere harddisken.

Når du geninstallerer Windows, skal du lave en sikkerhedskopi af alle dine oplysninger. Da du vil miste alle installerede filer og programmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up