Hvordan låser jeg min iPhone- og Android-smartphoneskærm? - Meget let

Gennem følgende tutorial vil vi lære dig hvordan lås min skærm iPhones og fra min smartphone Android? – Meget nemt, noget meget vigtigt for at beskytte din mobile enhed.

Indeks
 1. Hvordan låser jeg min iPhone- og Android-smartphoneskærm? - Meget let
 2. Lås min iPhone-skærm
  1. Pin
  2. Digital print
 3. Lås skærmen på min Android-smartphone
  1. Model
  2. Pin

Hvordan låser jeg min iPhone- og Android-smartphoneskærm? - Meget let

At fryse skærmen på vores mobil vil uden tvivl bidrage til det beskytte permanent mod informationstyveri. Adgangskodelåsning af din smartphoneskærm er en god idé, men der er andre metoder end denne. Af denne grund har vi udarbejdet en vejledning om vigtigheden af ​​at opretholde god sikkerhed på vores mobiler.

Lås min iPhone-skærm

Hvis du har en iPhone-enhed, er det bedst at konfigurere din sikkerhedsindstillinger så ingen kan få adgang til dine oplysninger.

Pin

det låse ved adgangskode, også kendt som PIN-kodelås, anbefales stærkt for at beskytte oplysninger på vores mobiltelefoner. Selvom det er enkelt, er det ret effektivt, du kan låse din iPhone med adgangskode på følgende måder:

 1. Du skal gå til indstillingsmulighederne på iPhone, du kan få adgang til den ved at klikke på "Indstillinger".
 2. Find sektionen "Touch ID og adgangskode", tryk på den.
 3. Når du har klikket på den forrige mulighed, er det tid for dig at oprette den adgangskode, som du skal låse din enhed med, nøglen skal være digital og have 4 til 6 cifre.
 4. Det er meget muligt, at det bliver nødvendigt bekræfte koden flere gange gør det, og du vil allerede have denne metode tildelt din enhed.

Digital print

Lås vores enhed med vores fingeraftryk er et af de sikreste midler, der findes, fordi fingeraftrykket er noget unikt for hver enkelt. Under alle omstændigheder er denne mulighed kun tilgængelig for nye enheder:

 1. I tilfælde af fingeraftryksbeskyttelse skal du blot gå til afsnittet "Indstillinger".
 2. Når du er der, skal du finde sektionen "Touch ID og kode", i dette rum er det meget muligt, at du vil bede om at angive vores adgangskode, hvorefter du kan fortsætte processen.
 3. Find muligheden "Tilføj fingeraftryk", derefter viser systemet en række trin, som du skal følge for at konfigurere dit fingeraftryk. Når proceduren er fuldført, kan du bruge denne metode til at beskytte din enhed.

Husk, at der er forskellige metoder til at låse og låse mobiltelefon op med fingeraftryk, og det er bedre at kende hver af dem, da det kan være lidt anderledes på din mobiltelefon.

Lås skærmen på min Android-smartphone

Hvis du har en Android-enhed, skal du tage hensyn sikkerheden på din mobil til dette kan du skjule billeder og videoer på mobiltelefon og også anvende følgende skærmlåsmetoder

Model

En af de mest karakteristiske beskyttelsesmetoder for Android-operativsystemet er model blokering . Dette er en meget effektiv og enkel skærmlås, som har vist sig at være meget effektiv. Følg disse trin for at anvende denne type lås:

 1. Det første trin er at gå til konfigurationssektionen, hvilket kan gøres ved at klikke på "Indstillinger"
 2. I nye versioner af Android-operativsystemet skal du klikke på "Lås skærm" for at få adgang til låsefunktionen.
 3. Når du er i låseskærmssektionen, skal du finde "Skærmlåstype og vælge "Model".
 4. Efter ovenstående vil din mobil bede dig om at indtaste et bestemt mønster to gange.
 5. I slutningen af ​​processen har du konfigureret din mobil, og du kan bruge denne skærmlåsemetode.

Pin

Som forventet er det muligt at bruge en pin for at beskytte din enhed uden tvivl, selvom det er enkelt, er det en af ​​de mest effektive metoder til at låse din skærm og beskytte oplysningerne på din mobile enhed:

  1. Gå til afsnittet "Indstillinger".
  2. Når du er der, skal du gå til "Lås skærm", et område, hvor skærmlåsens sikkerhedsindstillinger vises.
  3. Klik på indstillingen "Pin".
  4. Systemet vil bede dig om at indtaste en ny PIN-kode, give disse oplysninger, husk at den skal være på mindst 4 cifre. Du skal muligvis bekræfte det, efter at du har konfigureret stiften til at låse din skærm.

På den anden side, med hensyn til oplåsning, ved, at du kan låse din Android-skærm op med nøgler, hvilket er en ideel mulighed, hvis du hurtigt vil have adgang til din mobil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up