Sådan lærer du at programmere på Code.org-nettet på en nem måde

Teknologien har åbnet nye veje for mange mennesker inden for arbejde, fritid og meget mere, til det punkt, at det har givet anledning til nye måder at leve på rundt om i verden. Uanset om du kan lide at være på din mobil hele dagen, er afhængig af de mest populære sociale netværk eller er stor fan af computerspil du har ikke kun den eksisterende teknologi at takke, men også folkene bag.

Ethvert stykke af nutidens teknologi eksisterer på grund af mennesker, der har påtaget sig det program hvert lille aspekt af det, så det kan fungere korrekt. Med sidstnævnte i tankerne er det værd at bemærke, at programmering kan have låst op for meget af det, vi kender i dag.

Uanset om det er værktøjerne, der bruges til animation af fotos og forskellige tegnefilm eller film eller kompositionen af ​​elektronisk musik; Uanset hvor vi går, vil programmering altid ligge bag hver lille moderne enhed eller program, vi bruger til at gøre livet lettere eller mere interessant.

Men mange anser programmering for at være ret vanskeligt at lære , med en universitetsuddannelse i støtte, men virkeligheden er meget anderledes. I dag kan du lære at programmere via din mobil og gennem forskellige værktøjer, hvad enten det er undervisningsmanualer, tutorials på internettet og test af kodelinjer og perfektion af hele vores oprettelsesproces.

Og for at hjælpe alle, der har brug for eller ønsker programmer, er der Code.org , en yderst interessant organisation for mange lærere eller folk, der ønsker at begynde at programmere. Så hvis du er interesseret i at begynde at programmere eller vise andre mennesker, såsom børn, hvordan man programmerer, skal du bare gå til Code.org, og de har alt, hvad du har brug for til dig.

Indeks
  1. Hvad er Code.org?
  2. Hvordan kan jeg lære med Code.org?

Hvad er Code.org?

I betragtning af, at hver gang arbejdet i en programmør bliver stadig vigtigere, og i takt med at arbejdsområdet fortsætter med at vokse i overensstemmelse hermed, er der blevet arbejdet med mindre og mindre stigmatisering eller stereotypisering. De samme stereotyper er blevet nedbrudt lidt efter lidt over tid, og flere og flere mennesker ønsker at programmere.

Og som en af ​​de vigtigste kræfter bag hele processen med at sprede uddannelse til programmering er Code.org.

Code.org er en nonprofitorganisation, der søger at styrke enhver lærer, forælder, institution eller individ, så de kan lære mere om programmering på et grundlæggende niveau eller kunne undervise i det.

Dette er noget ganske interessant, til det punkt, hvor mange skoler rundt om i verden er begyndt at praktisere det materiale, Code.org leverer til deres elever, og dermed har født en ny generation af programmører.

Hvordan kan jeg lære med Code.org?

Siden oprettelsen har Code.org haft som et af sine hovedformål at kunne levere alle Nødvendigt materiale at kunne undervise og lære programmering. Til dette har de lavet en masse forskellige kurser, hvoraf mange er oversat til forskellige sprog, inklusive spansk.

Så hvis du vil vide, hvordan du starter Code.org uddannelsesprocessen, skal du bare gå direkte til hovedsiden, åbne en konto og se alle de selvfølgelig har de til dig. Hvert af kurserne er helt gratis, da det er en non-profit organisation, så du behøver ikke at bekymre dig om din pengepung, bare lær.

På kurserne har de alt, hvad du har brug for, men hvis det ikke er nok, har de tonsvis af projekter, hvor de søger at uddanne sig om programmering, blandt dem videoer tilgængelige på YouTube, hvorigennem de taler om robotteknologi og endda om videospil, der slutter med ret omfattende indhold .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up