Sådan roterer eller roterer du nemt et SVG-billede

Hvis du er en hjemmesidebygger og ønsker at have den bedste kvalitet i dit projekt. Du vil være interesseret i at vide hvordan man roterer et billede i SVG-format? Dette format er meget brugt til at skabe grænsefladen og gøre navigationen på din side behagelig og enkel.

Nogle billeder, som vi bruger til at lave en hjemmeside, er så store, at vi ikke behøver at reducere deres vægt og størrelse. Men vektorbilleder giver dig en stor fordel i at bevare kvaliteten. Men hvordan roterer eller roterer man et billede i SVG-format? Vi vil forklare dig det

Roter et billede i SVG-format

For at forstå, hvor vigtige SVG-billeder er for en webside, lad os foretage en sammenligning. De billeder, vi almindeligvis kender, er blandt andet i png, jpg, gif. Disse billeder er nemme at bruge, men de har en ulempe, som er det når de er en masse forstørret de tendens til at pixelere. Dette fører til kvalitetstab på vores hjemmeside.

Sandheden er, at rotation eller vending af et SVG-billede har sine trin. Derfor skal vi her fortælle dig, hvordan du nemt gør det. Når du opretter et SVG-billede, kan det som standard oprettes i en traditionel vinkel med to akser. Det kan for eksempel være en kvadratisk form langs X-aksen og videre langs Y-aksen.

Af denne grund er vektor- eller SVG-billeder den bedste mulighed for at opnå den ønskede kvalitet i webgrænsefladen. Vi kan bruge disse billeder med ethvert værktøj, vi bruger til at bygge vores websted, såsom Google Sites.

Grundlæggende koncept til at rotere et vektorbillede

Vendekonceptet er baseret på den simple fikspunktsteori. For at illustrere kan vi sammenligne det med et ur, urets visere er i det væsentlige forbundet med et stykke metal i midten af ​​det.

Dette ville være det faste punkt. Vores mål er, at viserne på uret skal dreje, og derved forbliver det faste punkt uændret. I det væsentlige efter dette eksempel er kommandoen til at rotere vores vektorbillede rotare .

Når rotationskommandoen tilføjes for at rotere et vektorbillede, er den første ting, der tilføjes til det, rotationsvinklen. Husk, at disse vinkler er taget fra omkredsen, dvs. de spænder fra 0 til 360 grader.

I dette tilfælde refererer rotation dybest set til at rotere et billede fra dets oprindelige form. Og for det skal du programmere denne rotation. Hvordan? For at gøre dette skal du have grundlæggende programmeringskendskab. Og selvom du ikke ved meget om programmering, er der masser af tutorials derude, som vil lære dig, hvordan du nemt programmerer.

Roter programmer nemt

For nemt at kunne rotere et SVG-billede vil vi bruge en metode som i programmering er rotationsmetoden. I denne metode har vi angive hvor mange grader vi vil have billedet til at rotere, et eksempel på metoden er: transform="rotate(antal)"

For at illustrere dette med et programmeringseksempel ville det være: transform=”rotate(45,100,100)”. Her er drejningsvinklen 45 grader, og koordinatfastpunktet ville være 100.100.

Hvis vi ikke tilføjer det faste punkt for koordinaterne, vil det som standard være 0,0. Et eksempel på dette ville være koden: transform=”rotate(45)”. Da det faste punkt for koordinaterne ikke er tilføjet, forbliver det som standard på nul.

Vi kan også så kombinere kommando over programmering af spin med oversættelse . Det fungerer grundlæggende på en meget enkel måde og kan forklares dig sådan her.

Med kommandoen oversæt, vi bestille ændring af oprindelse i koordinaten og med rotationen roterer vi elementet omkring den nye oprindelsesændring i koordinaten. Eksempelkode ville være: transform="translate(190,75),rotate(60)"

Ved at følge dette enkle eksempel kan vi begynde at tilpasse vores hjemmeside. Som vi har set i denne artikel, kan du rotere eller rotere SVG-billedet ved at følge enkle kommandoer og love.

Derudover er der programmer, der hjælper dig med at konvertere et billede, såsom Adobe Illustrator. Nyd denne artikel, og del med dine venner den nemme måde at programmere SVG-billedrotation på. Såvel, Efterlad os dine kommentarer og forslag nedenfor i kommentarfeltet.

Indeks
  1. Roter et billede i SVG-format
  2. Grundlæggende koncept til at rotere et vektorbillede
    1. Roter programmer nemt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up