Sådan forbinder du to computere med et USB-kabel for at overføre filer

I den følgende guide vil vi se hvordan man forbinder to computere med usb-kabel for at overføre filer, samt handlinger at overveje, når du overfører filer mellem to computere.

Indeks
 1. Sådan forbinder du to computere med et USB-kabel for at overføre filer
 2. Forbind to computere med et Ethernet-kabel for at overføre filer
  1. Kopier filerne til den nye computer

Sådan forbinder du to computere med et USB-kabel for at overføre filer

For at udveksle filer mellem to computere ved hjælp af et USB-kabel, er det nødvendigt at have en "USB-brokabel" . Et USB-brokabel er blot et kabel med to han-porte, der forbinder til en computer. Det er vigtigt at nævne, at det er muligt at overføre filer fra pc til Android uden USB-kabel. Fremgangsmåden adskiller sig derfor med hensyn til brugen af ​​tilbehøret.

Et USB-brokabel er specielt designet til filoverførsel. Faktisk vil et konventionelt kabel ikke fungere til denne opgave. Nogle gange har startkablet en speciel driver til fildeling .

 1. Den første ting at gøre er at installere driverne leveret af producenten af ​​USB-brokablet. Du skal udføre dette trin på begge computere.
 2. Efter vellykket installation af driverne, tilslut hver ende af dit USB-brokabel til hver computer . En ny hardwaremeddelelse skulle vises på skærmen.
 3. Driverne til stede i USB-brokablerne har også et filoverførselsprogram. Kør dette program og begynd at bruge det til at overføre dokumenter mellem de to computere.

Med ovenstående proces kan du overføre filer med et USB-brokabel. Under alle omstændigheder er denne teknologi en saga blot, og der er andre metoder mere effektivt og mere praktisk , såsom overførsel via Ethernet-kabel. Du kan dog have mulighed for at tilslutte to pc'er til en ekstern harddisk med to USB-udgange.

Forbind to computere med et Ethernet-kabel for at overføre filer

Filoverførsel er en funktion, der findes på Windows-computere. Faktisk er det også muligt at overføre filer mellem Windows og Mac via et Ethernet-kabel. I denne forbindelse er der ingen grund til at installere yderligere drivere. For at udføre denne proces behøver du kun en Ethernet-kabel .

Et Ethernet-kabel er den mest effektive og anbefalede ressource til overføre filer mellem to computere. Læs derfor trinene, som vi forklarer nedenfor.

 1. Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til hver af de computere, som du vil udveksle filer på.
 2. L' internetforbindelse ikon vises med gult. Bare rolig, fordi systemet skal konfigurere forbindelsen korrekt til fildeling.
 3. Inde på computeren, hvor de filer, du vil dele, er placeret, skal du navigere til den mappe, der indeholder disse dokumenter. Når du er der, klik "Ejendomme" .
 4. Tryk på i mappeegenskaberne "Del".
 5. Vinduet med indstillinger for fildeling vises. Øverst skal du vælge denne mulighed i "Læs og skriv".
 6. Et vindue med navnet "Netværksopdagelse og fildeling" vises muligvis. Her skal du vælge muligheden "Ja, tillad netværksgenkendelse og fildeling for alle offentlige netværk" . Når processen er færdig, skal du klikke på "Udført".
 7. Find ejendommene igen. Gå til fanen "Sikkerhed", og find gruppen "Alle". Tjek, at alle muligheder er i "Tillad". Ellers klik "At ændre" og anvende indstillingerne.
 8. Tryk på "OK"-knappen for at gemme indstillingerne korrekt.

Kopier filerne til den nye computer

 1. Find inde i den computer, du vil kopiere filerne til "Netværk". Du finder denne plads til venstre på din skærm, når du navigerer med Explorer.
 2. I netværket skal du trykke på » kildecomputer» . Holdlegitimationsoplysninger kan være påkrævet. Indtast brugernavn og adgangskode. Klik derefter på indstillingen "Acceptere".
 3. Efter ovenstående vil den mappe, du tidligere delte, blive vist, og du kan kopiere filerne korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up