Sådan repareres beskadiget eller korrupt MP4-video fra min mobil eller pc - nemt og hurtigt

I de senere år er videoer blevet et af de mest brugte multimedieformater . Dens vækst i nyere tid er direkte forbundet med fremkomsten af ​​sociale netværk og nye teknologier.

Udseendet af en distributionsplatform som YouTube har gjort dens udbredelse og popularisering endnu dybere. Derudover har udviklingen af ​​smartphones lettet adgangen til videoformatet, samt forenklet deres oprettelse.

Et vigtigt aspekt ved videoer er den store mængde indhold, de kan indeholde. Takket være dem kan vi optage familieøjeblikke, optage musik, lave film, fortælle historier, optage universitetsforelæsninger osv. Disse filer kan til gengæld være nemt deles via sociale netværk som f.eks som Facebook, WhatsApp, Telegram og Instagram.

Det grundlæggende format, hvormed videoer gemmes på mobile enheder som Android, er MP4. Dette koder igen for lagringskvaliteten og repræsenterer det mest populære videoformat. mest delt i verden.

Men videoer, som alle mediefiler, er modtagelige for skader, der kan være reversible eller irreversible. De vigtigste årsager til korrupte eller beskadigede MP4-videoer er:

 • Manglende lagerplads på enheden til at gemme hele filen.
 • SD-lagerkortet blev fjernet under optagelse af videoen.
 • Telefonen blev slukket under optagelse.
 • Filen blev ikke downloadet fuldstændigt, enten på grund af manglende forbindelse eller lagerplads.
 • Tilstedeværelsen af ​​en virus eller malware på enheden.
 • Videoheaderen er beskadiget, hvilket forhindrer afspilleren i at afspille den.

I dag skal vi lære dig, hvordan du reparerer korrupte eller beskadigede MP4-filer fra din mobil eller pc på en nem og bekvem måde.

Indeks
 1. Hvordan reparerer jeg en beskadiget MP4-fil fra min mobil?
 2. Sådan repareres korrupte MP4-filer fra pc?
  1. QuickTime 7-afspiller
  2. VLC afspiller

Hvordan reparerer jeg en beskadiget MP4-fil fra min mobil?

 • Ryd kameraappdata. Hvis dit mobilkamera konstant laver korrupte filer, skal du rydde app-cachen. Alt du skal gøre er at gå til applikationsadministratoren på din mobil, vælge kameraapplikationen og vælge "slet cache". I mange tilfælde er dette grunden til, at videoer gemt på mobiltelefonen altid ender med at blive ødelagt.
 • Download MP4Fix video reparation applikation. Denne applikation er i playstore, dens funktion er at reparere korrupte videofiler. Når den er downloadet, skal du vælge den beskadigede video fra en liste præsenteret af appen. Dette værktøj bruger god video optaget med den samme enhed og kamera-app.

Når du har valgt eksempelvideoen, skal du vælge "reparation" og vente et par minutter. Når processen er afsluttet, kan du gemme og afspille den reparerede fil.

 • Ændre det videoformat . Videofiler kan ofte ikke afspilles på mobil, fordi formatet ikke understøttes. For at løse dette problem kan du downloade programmer, der kan ændre filformatet. En anbefalet mulighed er Android Video Converter-appen, som du kan få fra Playstore.

Sådan repareres korrupte MP4-filer fra pc?

Der er forskellige programmer, som vi kan reparere korrupte filer med fra vores pc. De vigtigste er listet nedenfor:

QuickTime 7-afspiller

Version 7 af standard Apple QuickTime-afspiller giver dig mulighed for at reparere let beskadigede MP4-filer. Hvis videoen er fuldstændig beskadiget, udsender afspilleren en "Black Screen Error"-meddelelse. I tilfælde af at filen kan repareres, gør programmet det automatisk.

VLC afspiller

VLC er en af ​​de mest alsidige og omfattende open source videoafspillere i dag. Programmet præsenterer en mulighed, der giver dig mulighed for automatisk at reparere korrupte videofiler. For at aktivere denne funktion skal du gøre følgende:

 • I værktøjslinjen øverst i afspilleren, vælg fanen Værktøjer . Derefter vises en menu, og du skal vælge "præferencer".
 • Vælg input/codecs-boksen. Vælg derefter indstillingen "filer".
 • Til sidst kommer en menu med flere muligheder frem og du skal klikke videre "Korrupt eller ufuldstændig AVI-fil" . Derefter vælger du muligheden "reparer altid". På denne måde, når du åbner en korrupt videofil, vil afspilleren forsøge at reparere den automatisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up