Hvordan ser jeg Disney Plus via Chromecast på mit Smart TV?

Disney Plus når ud til flere og flere steder rundt om i verden og tilpasser sig behovene og komplekserne i hvert hjem. Virkelig, det mest behagelige ved at have en konto på denne streamingplatform er evnen til have indhold lige ved hånden, når du vil . Find ud af, hvordan du ser Disney Plus via Chromecast, det uundværlige værktøj.

Selvom du kan finde denne app kompatibel til mange enheder, har den ikke en officiel til Google. Ikke desto mindre, bare rolig, du kan se DisneyPlus via Chromecast uden problemer, hvis du følger de trin, der vil blive beskrevet.

Hvis du ikke har et Smart TV eller en Chromecast-enhed, kan du åbne din Disney Plus-konto fra din pc og derfra kan du downloade serier og film eller se dem online.

Indeks
 1. Chromecast, det værktøj, du har brug for
 2. Brug dit Smart TV til at se Disney Plus via Chromecast
  1. Brug smarte enheder
  2. Brug browseren

Chromecast, det værktøj, du har brug for

Det er en elektronisk enhed, der blev udgivet i 2013, og endnu til dato er den lidt kendt af brugerne. Konverter din TV almindelig i én TV intelligent kan tilslutte dine mobiler til tv'et. Dette takket være en HDMI-indgang og den integrerede WiFi-antenne.

Dybest set danner denne enhed, når den opretter forbindelse til dit internetnetværk, tilpassede forbindelser med dine andre enheder på det samme netværk. Revolutioner den måde, tingene sker omkring dig.

Selvom mange nu har smart-tv, har enheden udviklet sig ved at integrere med dem, og det er sådan, du kan se Disney Plus via Chromecast eller enhver anden streamingtjeneste. En anden enhed, der også er kompatibel med Disney Plus, er Apple TV-enheden.

Brug dit Smart TV til at se Disney Plus via Chromecast

Da næsten alt i dag hænger sammen, er det muligt at se Disney Plus via Chromecast på dit smart-tv med browseren, altså ved hjælp af computeren. Og også, du kan bruge denne funktion med dine Android-telefoner eller dine iOS-enheder .

Som enhver betalt streamingkanal har Disney Plus et talt antal skærme eller brugere, der kan bruge den samme Diseny Plus-konto.

Brug smarte enheder

 • På applikationens hovedside skal du vælge Google Cast-ikonet, som er placeret øverst på skærmen i højre side. Det er et symbol som et trådløst signal. Gør dette, før du vælger noget, du vil se.
 • Når du trykker på den, vil du se et andet vindue, der siger "At overføre imod og en liste over alle dine smartenheder, inklusive dit tv. Tryk på den enhed, du vil se den på, for at oprette forbindelse.
 • Han gør ikke alt du skal gøre er at vælge den film eller serie, du vil se og han vil begynde at spille på fjernsynet. Og kan du se? Ingen ekstra kabler eller komplikationer. Ligeledes, hvis du beslutter dig for at skifte mellem enheder, mens du spiller, kan du. Google Cast-ikonet vises også over skærmen.

Din telefon vil fungere som en slags fjernbetjening, som du kan stoppe afspilningen med. Du skal bare trykke på ikonet, og du vil dukke op i et andet vindue som det første. Kun for dette skal du klikke på "Stop transmission".

Brug browseren

 • Processen minder meget om at oprette forbindelse fra din smartphone. Afspil et program fra din computer, og tryk på Cast-ikonet med Google-browseren. Du kan også finde den øverst på skærmen.
 • Et vindue kaldet "Send" vises, der skal du vælge den enhed, der skal tilsluttes, og som er knyttet til hjemme- eller rumnetværket. Du kan også få adgang til dette vindue gennem de tre prikker, der findes i Chrome-browseren.
 • Når beskeden » at stoppe indhold vises, og Google Cast-bjælken bliver blå, er processen begyndt. Det bedste ved det er, at du vil se fanen, der er i din browser uden HDMI-kabler, dvs. du kan redigere vinduer eller websider, som du vil. Og alt dette fra en enkelt enhed.

Intet stopper dig at drage fordel af tjenesten , en af ​​fordelene er, at du kan købe en gratis prøvekonto i en uge. Senere kan du beslutte, om du vil fortsætte eller ej, selvom det har så mange fordele at have Disney Plus i dit hjem, at når du først har prøvet det, vil du ikke forlade det.

Disney Plus er en streamingkanal, hvor du kan nyde al Disney, Marvel, Pixar og National Geografic programmering, med denne kanal kan du endda oprette børneprofiler til børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up