Sådan beskytter du mit Wi-Fi og eliminerer ubudne gæster | Forhindre dit WiFi i at blive stjålet?

Det er ingen hemmelighed, at mange i dag gerne vil ind Wi-Fi-netværk . Det er derfor vigtigt at lære at beskytte mit Wi-Fi og eliminere ubudne gæster .

Der er flere måder at beskytte dit WiFi-netværk på, så du undgår tyveri af din adgangskode og dele af dine netværksdata.

Mange mennesker ved ikke, hvad det er, hvad det er til, og hvordan bredbåndsforbindelsen fungerer. De har også en tendens til at undre sig over, hvorfor forbindelsen altid er langsom (på grund af en masse mennesker eller ubudne gæster forbundet).

Andre finder ud af det værste ved at udføre en WiFi-hastighedstest eller tjekke indlæsningshastigheden på en webside.

Og det er, at nogle gange af tillid, gives tilladelse eller en adgangskode til visse mennesker, som i sidste ende, hvad de gør, er at dele det uden samtykke. Der kommer et tidspunkt, hvor du skal slippe af med mængden og genvinde noget terræn.

Dem jeg går du vis næste giver dig mulighed for at yde yderligere sikkerhed hvis du har et adgangskodebeskyttet netværk. Det er lige meget, om du har Windows, MacOS eller et andet styresystem.

Den eneste detalje, du skal huske på, er, at de fleste af konfigurationerne udføres via routeren.

Derfor skal du først kende model af din router og find en måde at komme ind i konfigurationen på, fordi alle modeller er forskellige. Under alle omstændigheder kan du guide dig selv online til at indtaste dens konfiguration og foretage ændringer for at beskytte mit WiFi og eliminere ubudne gæster.

Indeks
  1. Øg sikkerheden ved at kryptere WPA2-netværket
  2. Beskyt mit Wi-Fi ved at omdøbe standardnetværket

Øg sikkerheden ved at kryptere WPA2-netværket

Trådløse netværk har en række forskellige krypteringssprog, såsom WPA, WEP eller WPA2. For bedre at forstå terminologien, WPA2 er en standard sikkerhedsprotokol, med hvilken du kan beskytte mit WiFi og eliminere ubudne gæster.

Det bruges i øjeblikket i de fleste industrier, da det krypterer trafik på WiFi-netværk. Den erstatter også den gamle usikre WEP-tilstand og er en WPA opgradering . Siden 2006 skal alle produkter have WPA2-sikkerhedscertificering.

Nu hvor WPA2-sikkerhedssystemet er til stede i alle trådløse netværk , denne sikkerhedsmekanisme er nu understøttet. For at aktivere dette sikkerhedssystem skal du først kende din model router .

Da alle mekanismerne er forskellige, kan du på internettet finde trinene til at indtaste din og udføre konfigurationen. Der er gode nyheder, og det er den service WPA3 er allerede på markedet og kommer til at erstatte WPA2.

Formålet med denne nye tjeneste er at kunne løse et generelt sikkerhedsproblem, såsom åbne WiFi-netværk. Men bortset fra det, vil det bringe nyt sikkerhedsforbedringer herunder flere funktioner, der gør opsætning af WiFi-sikkerhed nemmere.

På en sådan måde, at brugere, der ikke har viden så godt som service-udøvere kan foretage ændringen.

Beskyt mit Wi-Fi ved at omdøbe standardnetværket

Hvis du vil beskytte mit WiFi og eliminere ubudne gæster, er den første ting at gøre at ændre navnet på dit WiFi-netværk, kaldet SSID. Selvom du giver dit WiFi-netværk et lidt provokerende navn som " Ude af stand til at forbinde kan nogle gange tage fejl.

Indsæt andre navne som " det er ikke wifi eller "ærgerligt det er WiFi" kan være acceptabelt. Ændring af det etablerede navn på dit WiFi kan gøre det meget sværere for ondsindede angribere at finde ud af, hvilken type router du har.

Hvis en hacker genkender producenten af ​​din router, kan den med det samme identificere din sårbarhed og prøv at gøre arbejdet. Vi anbefaler, at du ikke navngiver dit hjemmenetværk som "Ricardo WiFi".

Dine naboer skal ikke vide med det samme, at det er din trådløst netværk , især når der er få WiFi-netværk i dit område. Husk også, at afsløring af for mange personlige oplysninger på vegne af et trådløst netværk kan gøre dig sårbar over for svindel. flugt af' identificere.

En anden mulighed efter at have ændret navnet er at ændre adgangskoden så den indeholder bogstaver og tal, så det er svært for dem at komme ind uden dit samtykke. På en sådan måde, at hverken placering af standardnøglerne vil være i stand til at knække din adgangskode, sandsynligvis eller bruge de programmer, der er oprettet til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up