Sådan sletter og kender du webstedstilladelser - hurtigt og nemt

På nettet er der utvivlsomt flere værktøjer, som vi kan bruge til at surfe på internettet, men Google Chrome og Mozilla Firefox er blandt de bedste webstedsbrowsere, der har positioneret sig selv som de mest populære i nyere tid.

Baseret på dette og den store popularitet, de har opnået, er det normalt, at virksomheder leder efter den bedste måde at forbedre og tilbyde bedre tjenester til deres brugere. I de aspekter, der har gjort de største fremskridt, er det sikkerhed ved brugere hvori der er indarbejdet forskellige forbedringer til fordel for sikkerheden.

Det er ret almindeligt, at siderne, mens vi gennemser disse værktøjer, beder os om at få adgang til forskellige tilladelser, som normalt giver bestemte data om os til bestemte brugere. Disse tilladelser findes normalt på denne måde for at muliggøre god service og godt hvordan sider fungerer, det fungerer dog ikke altid sådan.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du fjerner og lærer lidt mere om tilladelser fra et specifikt websted, så du ved mere om sikkerheden på det websted, du vil besøge.

Tjek webstedstilladelser i Chrome

Google Chrome har, udover at være en af ​​de mest populære browsere i dag, et stort antal brugere, der stoler på sin platform, som også har forskellige værktøjer, som vi kan tilføje eller fjerne Hvis det er nødvendigt.

En af de bedste ting, denne browser kan tilbyde dig, er at kunne adgang til tilladelser der er givet til det web, vi går ind på. På denne måde kan vi vide præcis, hvad du har adgang til, og hvis vi ønsker det, kan vi tilbagekalde den.

For at kunne se dette afsnit, skal du blot indtaste en bestemt webside og derefter finde os i adresselinjen, hvori vi kan se et ikon med en hængelås, som vi skal trykke på. Der kan vi se en besked, der siger " se oplysninger om webstedet ".

Derefter skal vi trykke på sektionen » Opsætning af websted ", hvori vi kan se listen over tilladelser, der er givet til nettet.

Ligeledes kan vi i samme afsnit se, at der som standard vises nogle værdier, der er markeret som standard. Det er i dette afsnit, vi kan ændre de tildelte tilladelser, som vi også kan ændre til enhver tid.

Se og skift tilladelser i Firefox

Hvis du på den anden side har installeret Mozilla Firefox-browseren, har proceduren, selvom den ligner, elementer, der kan virke meget forskellige for dig, og du er forvirret. For at komme i gang skal du blot indtaste siden specifikt og derefter indtaste adresselinjen, hvori vi vil være placeret på knappen " Information ".

Når vi er der, skal vi ind på knappen "Tilladelser", hvor du vil kunne se en detaljeret liste med alle de tilladelser, der er givet til siden. Hvis du vil have adgang til en bestemt, bare klik på den så de viser dig detaljerne om det, og listen over sider, der har specifik adgang.

Hvad er de generelle tilladelser givet i Google Chrome?

Generelt er tilladelserne givet af dette værktøj web browsing er de mest basale, for at sikre succesen med dens drift.

Vi henviser til dem med brugen af ​​cookies, placeringen af ​​kameraet, pop-up-vinduerne, afsendelse af meddelelser, mikrofon brug af javascript, flash, billedadgang, baggrundssynkronisering, automatiske downloads eller fuld enhedskontrol MIDDAG blandt mange andre, som er afgørende for driften af ​​enhver hjemmeside.

Indeks
  1. Tjek webstedstilladelser i Chrome
  2. Se og skift tilladelser i Firefox
  3. Hvad er de generelle tilladelser givet i Google Chrome?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up