Sådan forbinder du to Mac-laptops med Ethernet

Ethernet er kendt som forbindelsesnetværket mellem computere via et kabel, hvilket tillader har et netværk af computere sammen i samme fællesrum. Det er endda muligt at forbinde to bærbare Mac-computere sammen med Ethernet. Gå ikke glip af dette afsnit..!

Ethernet bruges normalt i store og små virksomheder, så deres medarbejdere administrerer den samme information fra samme plads. Når vi er opmærksomme på dette værktøj, vil vi fortælle dig, hvordan du gør det i et enkelt trin.

Er det muligt at forbinde to bærbare Mac-computere med Ethernet sammen?

Når først dette spørgsmål er stillet, mangler det at blive afklaret, så vi hjælper dig med at besvare det nemt. Det er meget almindeligt at observere, at folk forbinder disse Ethernet-kabler til et modem eller en anden enhed, men de tør ikke forbinde computere med hinanden.

I denne forbindelse er det praktisk at sige, at filer måske overføres mellem enheder uden problemer med at bruge Ethernet-kablet. Lad os begynde:

  1. Tænd først begge bærbare computere, du skal bruge en Ethernet-netværksadapter ved hånden. Og siger kabel.
  2. Dernæst skal du indtaste en af ​​pc'erne og højreklikke på vinduet "Åbne netværk og delte centre". Dette bør gøres på hver tilsluttet computer .
  3. Efter samme rækkefølge af ideer skal du klikke på "Ethernet"-forbindelsen, og du bliver nødt til at klikke på "Egenskaber".
  4. Nu, når du er der, skal du klikke på "Protokol version 4 TCP" og klikke på egenskaber igen.
  5. Når det forrige trin er gennemført, skal du nu klikke på "brug følgende IP-adresse". Og indsæt følgende nummer "192.168.0.1", og indtast den i den følgende computer IP-adresse Næste : 192.168.0.2 "
  6. Dette vil tage dig til næste trin for at klikke på "Valider konfiguration ved afslutning" og klik på OK. Vent på netværksdiagnostik for at se, om der er opdaget et problem.

Når du er færdig, vil du være i stand til at finde den anden computer på netværket. Du vil dog ikke kunne dele oplysninger.

Som du kan se er det meget let at forbinde to bærbare computere med Ethernet, men vil du være i stand til at overføre filer mellem dem? Lad os se det næste.

Kan du overføre filer mellem computere, der er tilsluttet via Ethernet?

Hvis du kan gøre det på meget kort tid, hvordan? Nå, du bliver bare nødt til at oprette en gruppe i dit hjem. Og du bliver nødt til at vælge de filer, du vil dele, uanset hvad de er; dokumenter, billeder eller filer.

Klik på næste og du skal skrive en adgangskode ned, som pc'en giver dig Klik på Udfør, og det er alt, du skal gøre for at dele dine filer fra én computer til en anden.

Det er slet ikke svært at være i stand til at føderere og dele sådan information, det er nok at følge trin for trin for at få en garanteret succes.

Hvad er fordelene ved Ethernet i dag?

Ved at have 1 Gbps kan du forbedre din båndbredde i internetforbindelse , så du kan nyde bedre hastighed. Du kan have mere sikkerhed, mange gange deles vores data, når du går ind i vores database via Wi-Fi, men Ethernet giver beskyttelse ved at sikre, at dine data er dekrypteret.

Som vi nævnte tidligere, giver Ethernet os også mulighed for at overføre information fra en pc eller computer til en anden uden problemer. Giver dig mulighed for at gøre arbejdet bedre.

Ethernet har skabt en sensation i erhvervslivet for dets alsidige brug, vi anbefaler, at du prøver denne type teknologi at nyde den bedste forbindelse .

Med denne viden vil du have mulighed for at forbinde to bærbare Mac-computere med Ethernet. Afslutningsvis håber vi, at de oplysninger, vi giver dig i dag, vil være nyttige for dig. Glem ikke at fortælle os om din oplevelse, vi elsker at læse dem.

Indeks
  1. Er det muligt at forbinde to bærbare Mac-computere med Ethernet sammen?
  2. Kan du overføre filer mellem computere, der er tilsluttet via Ethernet?
  3. Hvad er fordelene ved Ethernet i dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up