Sådan aktiverer og deaktiverer du roaming eller dataroaming på min mobil

De fleste mennesker skal på forskellige typer ture, hvad enten det er for arbejde, studier eller bare for sjov, og når vi pakker kufferten, er vores mobil noget af det første, vi har i pungen, for han kom for at blive en af mest nødvendige værktøjer af vores dagligdag.

Men hvad sker der med vores mobiltelefon, når vores land er ude? Med andre ord, hvad sker der, når vi rejser til et fremmed land, som har helt andre virksomheder og telefonnetværk end dem i vores lande?

Heldigvis har vores mobile enheder en funktion, der tillader os vil gøre det muligt at bruge disse udenlandske netværk for at blive ved med at holde kontakten med resten af ​​verden, kan du for eksempel aktivere og bruge WhatsApp i et fremmed land og det gøres ved at aktivere Roaming.

Indeks
 1. Hvad er roaming eller dataroaming?
 2. Hvordan aktiverer og deaktiverer man roaming på Android?
 3. Sådan aktiverer eller deaktiverer du roaming på iPhone og iPad?
 4. Hvornår og hvorfor skal jeg slå dataroaming fra?
 5. Er der andre løsninger?

Hvad er roaming eller dataroaming?

Den er i en fremragende funktion, som stort set alle mobiltelefoner har, gennem dens brug er det muligt for den pågældende bruger kunne oprette forbindelse til et udenlandsk netværk fordi på trods af sin konfiguration til at bruge telefonselskaberne i dit land.

Standard mobiltelefoner er kompatible med flere internationale frekvensbånd, på denne måde kan du få dækning i udlandet, selvfølgelig at vil generere en ekstra omkostning.

Hvordan aktiverer og deaktiverer man roaming på Android?

For at sikre, at du aktiverer og deaktiverer brugen af ​​roaming på din Android-mobiltelefon, skal du følge disse trin-for-trin-trin:

 1. Du skal gå til applikationspanelet og klikke på applikationen " indstillinger ".
 2. Når du er inde, skal du rulle gennem mulighederne, indtil du finder " mobilnetværkskonfiguration ". Tryk på den.
 3. Siden du indtastede denne mulighed, skal du blot søge efter ordet " dataroaming " Hvor " roaming ".
 4. Marker eller fjern markeringen i feltet for at få magien til at ske.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du roaming på iPhone og iPad?

Det er en proces fuldstændig magen til den forrige, du skal blot have en iPhone eller iPad med brug af et SIM-kort.

 1. Du skal gå til det centrale panel, hvor alle dine applikationer er og trykke, hvor der står " indstillinger »
 2. En af de første muligheder, der kommer ud, vil være let” mobildata “. Du skal trykke på den.
 3. Efter dem skal vi ind » muligheder “.
 4. Når du er der, skal du bare finde og trykke på boksen, der siger" dataroaming ", som når den er aktiv, bliver lysegrøn .

Hvornår og hvorfor skal jeg slå dataroaming fra?

Det er meget enkelt, ved at deaktivere det, vi undgå ekstra omkostninger Hvis du for eksempel er af europæisk statsborgerskab, og du rejser i Europa, er deaktivering ikke nødvendig, da du stort set tilhører samme takst.

Men hvis ikke, bør du spørge din telefonoperatørs dataroamingtakster før du rejser, vil du på denne måde kunne vide, hvad de er, og hvilke takster du kan vælge, selvfølgelig hvis der er denne mulighed hos din telefonoperatør.

Hvis vi nu taler om hvornår den skal aktiveres eller deaktiveres , det er også meget enkelt, du skal aktivere det i det øjeblik du forlader dit lands territorium, på denne måde for at kunne nyde kommunikationen i udlandet, og deaktivere det lige når du vender tilbage. I dit land. Det betyder ikke, at hvis du lader roaming være aktiveret i dit land, vil du blive opkrævet ekstra, men det ideelle er at deaktivere det for at kunne bruge beskeder og opkald.

Er der andre løsninger?

Selvfølgelig, hvis din rejse ikke er midlertidig, men du betragter den som mere langvarig, vil det bedste være at køb et simkort når du er ankommet til det land, du skal rejse til, er det selvfølgelig muligheden forudbetalt ville en af ​​de nemmeste at erhverve og meget mere behageligt, så du fuldt ud nyder dit ophold.

På den anden side er en anden mulighed at bruge Wi-Fi-netværk til din kommunikation . Et trick er at holde roamingtjenesten aktiv, men dataforbrug slået fra, så du kan oprette forbindelse og browse netværk via Wi-Fi og samtidig være i stand til at modtage eller sende beskeder og endda besvare opkald, fra Naturligvis denne mulighed kan generere en ekstra omkostning når du udfører sådanne handlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up