Sådan registrerer og ved, om jeg har Rogue Apps på Android-telefoner

Android er kendt for at være et af de bedste operativsystemer i verden. Inden for mobiltelefoni fylder den cirka 80 % af alle telefoner i verden. På grund af denne store tilstedeværelse i verden er det ret almindeligt, at nævnte operativsystem bliver offer for hyppige angreb og forskellige trusler, som på den ene eller anden måde modvirker dets funktion.

Hvad mange mennesker ikke ved er, at hovedvejen til disse trusler er gennem forskellige apps. ondsindet hvilket kan forårsage et stort problem på din telefon og forskellige fejl, der kan påvirke den permanent.

Af denne grund en grundlæggende opgave for alle det brugere af android er at opdage useriøse apps og forskellige trusler, der på en eller anden måde kan påvirke din telefon, udover at forbedre din telefons sikkerhed og privatliv.

Indeks
  1. Hvilke typer malware kan jeg finde?
  2. Hvad er nøglerne til at identificere forskellige ondsindede apps på din Android-telefon?

Hvilke typer malware kan jeg finde?

Det du skal tage højde for er den type trussel eller malware, der påvirker din mobil, for ved at bestemme enhedens virustype kan vi på denne måde anvende en effektiv og hurtig løsning på problemet. Typer af malware som vi kan finde på nettet er:

  • Trojanske heste : disse er nok de ældste du kan finde. Denne malware giver uautoriseret adgang til din enhed, hvilket får dig til at tro, at det, du downloader, er lovligt software, men bag din ryg udfører det forskellige ulovlige handlinger.
  • Spyware: denne malware er hovedsageligt ansvarlig for at overvåge, gemme og stjæle alle de data og legitimationsoplysninger, som du har på din enhed . Dens hovedopgave er at registrere alle dine handlinger og sende dem til andre mennesker, uden at du er klar over, hvad der sker.
  • Malware sendt via SMS: de genererer generelt forskellige merudgifter på din telefonregning, uden at du er klar over det. Ligner en anden meget berømt virus kaldet Adware.

Hvad er nøglerne til at identificere forskellige ondsindede apps på din Android-telefon?

Installation af forskellige useriøse apps er en fejl, der kan ske for mange mennesker og kan true din telefon på måder, du ikke kan forestille dig. For at opdage det, kan det tage højde for forskellige symptomer, der kan give dig små fingerpeg om, hvad du har installeret, og om det skader din enhed .

Af denne grund anbefales brugere altid at være opmærksomme på usædvanlige signaler, som vores enhed kan sende os, og som vil efterlade os med beviser på en fejl eller en fejl forårsaget af en ekstern installation.

Her vil vi efterlade dig en særlig liste, hvormed du kan være opmærksom på din celles forskellige mærkelige adfærd, og som kan være en advarsel om midlertidig skade på den.

Det er nogle af de mest tydelige symptomer, da det er sjældent, at din telefon pludselig er fuld af annoncer, som heller ikke stopper og som regel er irriterende i et vist omfang, mange af dem dukker som regel op under form af pop-up vinduer. De er generelt irriterende, de har en tendens til at invadere skærmen og forhindre dig i at bruge din telefon normalt.

  • Ukontrolleret brug af mobildata

Dette er en meget vigtig faktor, hvis du er en af ​​dem, der er opmærksom på alle aspekter af din mobiltelefon . Da en god indikator på, at der sker noget negativt med din telefon, er ukontrolleret eller overforbrug med mobildata. Ved at tilgå dens indstillinger vil du være i stand til at indse, at der er en overdreven brug af forbruget af dine mobildata, hvilket ikke er normalt.

Her er nogle data, som vi kan give dig for at undgå alle disse problemer, men vi anbefaler, at du læser omhyggeligt de ting, du vil downloade. Og at du også sørger for, at du tilgår sikre sider for at undgå at tage risici. Glem ikke at bruge den bedste virus- og junk-renser til din Android.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up