Sådan remaster du nemt gamle videoer eller film ved at forbedre kvaliteten uden fejl

Teknologien har gennem årene vist os den utrolige evne til gøre det, vi troede var umuligt, til muligt . Fra at kommunikere med hvem som helst via sociale medier uanset afstand til at sætte et ansigt i en bevægende video.

Disse og andre ideer er blevet ført ud i livet så meget som muligt, og blandt dem alle, muligheden for mestre gamle videoer eller af gamle film kunne ikke gå glip af, hvilket fuldstændigt forbedrede deres videokvalitet.

Det er rigtigt, den film, der producerer så mange nostalgiske minder, og som du troede var uoprettelig, takket være udviklingen og fremskridtene inden for teknologi, kan remasteres og konverteres tilbage til den samme film, men i bedre kvalitet uden fejl .

Indeks
 1. Hvordan mestrer man en gammel video eller film og forbedrer dens kvalitet?
  1. master kopier
 2. Hvordan kan jeg mestre mine yndlingsvideoer og -film?
  1. Find mediefilen
  2. Skift visuelle indstillinger og forbedre udseendet
  3. Stabiliser pixels på din film
  4. Gem din fantastiske og forbedrede video

Hvordan mestrer man en gammel video eller film og forbedrer dens kvalitet?

Du vil helt sikkert tænke, hvordan er det muligt, at en gammel film med gammel og beskidt videokvalitet kan konverteres til en high definition-version?

Inden du besvarer spørgsmålet, er det vigtigt, at du ved, at de i årene, hvor de store og gamle film blev optaget, brugte filmruller med 35 mm teknologi også kendt som roll recording negative. Denne film har optagede videoer i opløsninger op til 4096 x3112 .

master kopier

Nu er de remasterede kopier af filmene, også kendt som "master copies", og selvom det lyder lidt skørt, mestres med en kvalitet endnu højere end 4K detsamme kun at den er skaleret til 4:3 opløsning. Dette er klart en meget højere opløsning, end du normalt ville se i en hvilken som helst videoafspiller.

Så med dette kan vi konkludere, at på trods af at film og deres sekvenser kan optages i en overdrevent høj kvalitet og opløsning, ender de med at blive skaleret til den maksimale opløsning, som den videoafspiller eller skærm du har, er i stand til. at støtte ham.

Af samme grund kan du fra tid til anden se gode biografklassikere remasteret for at nyde det med bedre videokvalitet.

Hvordan kan jeg mestre mine yndlingsvideoer og -film?

For at dine yndlingsvideoer og -film kan mestres, er det vigtigt at har et godt videoredigeringsprogram . Der er nogle, der endda hjælper dig med at forbedre kvaliteten af ​​en sløret eller pixeleret video, men i dag vil vi fortælle dig, hvordan du gør det gennem Wondershare Filmora.

Find mediefilen

Processen med video remastering med Wondershare Filmora er ret enkel. Den første ting du skal gøre er at finde den gamle video eller film, hvis videokvalitet du vil forbedre. Med programmet Filmora åbent på din computer, finder du "Importer" knap kan du også trække videoen (eller lyden, hvis du vil) og bringe den til programmet.

Skift visuelle indstillinger og forbedre udseendet

Med mediefilen valgt i Filmora skal du klikke på "Rediger"-indstillingen, på denne måde kan du foretage nogle grundlæggende redigeringer, såsom at rotere, beskære eller ændre videoens hastighed. Selvom du vil, kan du ændre videomætning, lysstyrke, kontrast og nuance samt tilføjelse af standard Filmora-filtre.

Stabiliser pixels på din film

En måde at fjerne støj i billedet på er at bruge " Video stabilisering ". Dette vil virkelig forbedre kvaliteten af ​​din video og se mindre rodet eller sløret ud.

Gem din fantastiske og forbedrede video

Når du har redigeret din video eller film på den måde, du kunne lide mest, kan du fortsætte med at gemme resultaterne af din kunstneriske remastering. Klik på knappen "Opret". og beslut, hvor du vil gemme din remasterede film eller video. Filmora har et stort katalog over formater, hvor du kan gemme dine kreationer.

På den anden side, hvis du hurtigt vil uploade det til dine sociale netværk og dele det med dine følgere, lader Filmora dig også gøre det nemt.

Wondershare Filmora er et af de mest omfattende programmer og hvis dens filtre ikke er gode nok, kan du tilføje dine egne eller bruge andre programmer til at oprette og redigere videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up