Hvordan kan jeg installere DD-WRT firmware på en router? - Trin for trin

I telekommunikationsverdenen er der en bred vifte af enheder og routere designet til bedre og bredere tilslutningsmuligheder. Og i denne artikel vil vi tale om en meget god mulighed på markedet, der kan tilpasses enhver bruger.

Open source-routere skiller sig ud for deres unikke funktioner, der adskiller dem fra andre konkurrerende enheder. Faktisk DD-WRT firmware anvendelig til disse enheder har indlysende fordele, der får dem til at skille sig ud endnu mere.

Fordele såsom muligheden for at understøtte 200 samtidige forbindelser eller understøttelse af frekvensforbedring og brug af udendørs trådløse netværk. Takket være dette kan det betragtes som en meget attraktiv mulighed for nye brugere, der ikke har besluttet sig for, hvilken router de foretrækker at bruge.

Men hvis du er ny i denne verden og ikke ved, hvad DD-WRT Firmware eller Open Source routere er, så læs vores artikel. Her vil vi først fortælle dig, hvad de er, og hvordan du installerer dette firmware på din router på en meget enkel måde.

Indeks
  1. Hvad er DD-WRT-firmware?
  2. Hvilken Open Source-router er bedst?
  3. Hvordan downloader og installerer jeg DD-WRT firmware?
    1. Trin 1
    2. 2. trin

Hvad er DD-WRT-firmware?

det DD-WRT firmware er et system anvendeligt til Linux-baserede open source-routere, der giver flere fordele end konventionel firmware.

Dette system er designet til bedre tilslutningsmuligheder og signalstabilitet samt større fleksibilitet end andre systemer. Da dette værktøj i modsætning til andre giver dig meget mere hastighed, som det er udelukkende designet for at drage fordel af routerens hardware.

Det gør DD-WRT et meget godt valg blandt brugere, der vælger programmerbare open source-routere. Disse vinder popularitet, fordi de er bedre, sikrere og mere tilpasselige til hver enkelt brugers krav. Ved også i det følgende link, hvordan man konfigurerer en DD-WTR-router som en trådløs WiFi-repeater.

Hvilken Open Source-router er bedst?

På dette tidspunkt er du helt sikkert begejstret for at købe en af ​​disse open source-routere på grund af dens fantastiske funktioner. Modeller som Synology RT2600ac hvor er Netgear R7000P Nighthawk er nogle af de bedste muligheder, du kan finde på markedet.

Disse modeller er meget gode, men de er også dyre, så hvis du vil have en god router inden for rækkevidde, kan du også gå efter TP-Link Archer C7.

I alle disse modeller kan du anvende DD-WRT firmware, og dens kvalitet anbefales 100%, så bare rolig. Nu, med routeren, er det kun tilbage at vide, hvordan man installerer DD-WRT og med vores guide vil det være meget enkelt.

Hvordan downloader og installerer jeg DD-WRT firmware?

Fremgangsmåden er meget enkelt og på kort tid du vil have denne firmware anvendt på din router. Så følg vores trin nøje, så du ikke får problemer senere, og glem ikke at tilslutte din router direkte til din pc.

På denne måde vil der være bedre kommunikation mellem pc'en og routeren, som programmet skal anvendes til.

Trin 1

Den første ting at gøre er at downloade softwaren fra Officielle side fra afsnittet Downloads. Når du har adgang til den, skal du skrive navnet på din router i søgefeltet, og hvis softwaren er tilgængelig, skal du fortsætte med download. Du skal download og installer disse programmer i den rækkefølge, de er lagt ud på siden for at undgå problemer senere.

2. trin

Den næste ting vil være at komme ind i routersystemet gennem webadresse 192.168.1.1 og indtast dine kontooplysninger. Hvis du har problemer med at få adgang til din konto eller ønsker at ændre din routers administratoroplysninger, kan du lære med os.

Når du er inde, skal du kigge efter opdateringssektion hvor den samme router vil angive i hvilken rækkefølge du vil downloade de programmer du har downloadet. Et råd, download hver fil en efter en og vent på, at de er installeret, fortsæt derefter med den næste og undgå dermed ethvert problem.

Og her er vi, vi venter på, at routeren genstarter, og du vil have DD-WRT firmware anvendt på din enhed. Vi håber, at du fandt denne artikel nyttig, og at du ikke stødte på nogen problemer under installationen af ​​denne software. At have dette vidunderlige forsikringsværktøj vil gøre dit signal bedre.

Du vil måske også vide, hvordan du kan blokere adgangen til enhver hjemmeside med DD-WRT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up