Sådan fjerner eller deaktiverer SwiftKey-tastaturvibration på Android-telefoner

Der er forskellige apps eller applikationer, der kan downloades fra din mobiltelefons Android-platform for at lette eller forbedre udstyrshåndteringsoplevelsen.

De bedste tastaturer at downloade til Android-mobiltelefoner er applikationer designet til at tilpasse skrift, tekst eller skriftstørrelse efter brugernes behov eller præferencer, og det er nemt at ændre tastaturet på min mobiltelefon Android , for at bruge det, der passer bedst til dine behov.

Tastaturet SwiftKey er et bredt anerkendt program på markedet som konkurrerer med mange andre, men det adskiller sig i kvaliteten af ​​den service, det kan levere til sine brugere, da det i høj grad er en forudsigelig type tastatur.

SwiftKey tilpasser sig den type palabra, som vi konstant bruger vores brugere til at lette kommunikationen fra enheden og tillade teksten at gå gennem forskellige områder sociale redes o mensajería transmitteres hurtigere, så du kan skrive specialtegn i en Android-celle med tastaturet.

Fjern eller deaktiver SwiftKey Keyboard Vibration på Android-telefoner

SwiftKey-tastaturet er en nem at bruge platform , men siden installationen har den nogle konfigurationer, som dens brugere kan lide eller synes er ubehagelige. Alt dette kan naturligvis tilpasses efter behov eller krav.

Vibrationen, der udsendes af berøringsskærmen på Android-tastaturet, gør det muligt for brugeren føle ved fingerspidserne så mange gange som han trykker på tastaturet, kan denne vibration blive ubehagelig for nogle, så den kan slukkes i fire enkle trin:

  • Få adgang til appen fra SwiftKey tastatur
  • Du vil være i stand til at se i den øverste venstre del tre linjer, der ligner indstillingsmenu
  • Klik på indstillingen Mere . Der vil du have adgang til forskellige muligheder, herunder lyd og vibration
  • Du vil bemærke, at vibrationsmuligheden er blevet aktiveret, og du skal bare fjern markeringen .

Fordele og ulemper ved vibrationstilstand på SwiftKey-tastatur

Den største fordel ved SwiftKey-tastaturets vibrationstilstand er relateret til Android-skærmens følsomhed. Det er helt sikkert sket, at du har enheden i din taske eller lomme uden at låse den, og kontakt med andre genstande forårsager utilsigtede opkald og andre aktiviteter. SwiftKey-tastaturets vibration advarer om enhedens bevægelser og forhindre disse ting i at ske.

Nogle ulemper vibrationstilstand har at gøre med typen af ​​bruger hvem der bruger appen. Hvis du er en af ​​de personer, der foretrækker at have din enhed i en lydløs profil, kan denne type opsætning være irriterende.

Sådan laver du andre indstillinger på SwiftKey-tastaturet

Når du downloader SwiftKey Keyboard, vil nogle appindstillinger blive påvirket af den tidligere bogstavkonfiguration på enheden og skærmzoom.

Størrelsen kan ændres ved indtastning af applikationen og skrivevalg, mulighed for at ændre størrelse på politiet. Det tastatur farve kan ændres på samme måde ved at indtaste, trykke på indstillingen og vælge skriftfarve.

Swiftkey som hovedapp på Android-tastaturmarkedet

SwiftKey-tastaturplatformen er i høj grad i konkurrence med flere applikationer, der er udviklet, men blandt disse fremhæver den ligheden, der er mellem SwiftKey og Gboard-tastaturet. Med hensyn til støtte og fordele til brugeren.

SwiftKey har været sætte i beviser af den berømte britiske fysiker og videnskabsmand stephen hawking fordi på grund af nogle vanskeligheder, som denne fysiker var nødt til at kommunikere udtrykkeligt, havde SwiftKey i høj grad lettet hans kommunikation,

Takket være det, platformen kaldte et pulsvarmekort, der på intelligent vis gemmer de ord, brugeren bruger mest.

SwiftKey er et alsidigt og smart tastatur, du kan købe gratis på din Android-enhed . Det tillader, at forudsigelig tekst kun ved at stryge med fingeren skaber associerede og konsistente ord, og ikke kun at du kan ændre farven og designet af skrifttypen og effekter, som millioner af brugere downloader denne app til dagligt.

Til sidst håber vi, at du kunne lide denne artikel, men vi vil gerne vide, harlykkedes det dig at udføre trinene med succes? Tror du, at denne konfiguration tillader hurtigere indtastning på tastaturet på en Android-mobiltelefon? Giv os dine svar i kommentarerne.

Indeks
  1. Fjern eller deaktiver SwiftKey Keyboard Vibration på Android-telefoner
  2. Fordele og ulemper ved vibrationstilstand på SwiftKey-tastatur
  3. Sådan laver du andre indstillinger på SwiftKey-tastaturet
    1. Swiftkey som hovedapp på Android-tastaturmarkedet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up