Hvad er teraflops, og hvad måler de? Hvad bruges de til, og hvad er deres brug i databehandling?

Teknologien udvikler sig med stormskridt, fra tid til anden virker nye enheder meget mere avancerede end deres tidligere versioner. Derfor skal vi være opmærksomme på nye tendenser i teknologiens verden.

Det seneste GPU versioner såsom at videospil har fremragende ydeevne. Vi ser, at billedkvaliteten og den hastighed, de bevæger sig med, er overraskende.

Bortset fra det er designet meget bedre og tilbyder en mere effektiv service i alle henseender. Vi undrer os måske over, hvordan det virker, eller hvordan kan denne grafik se så godt ud? Dette er muligt takket være Teraflops.

Indeks
  1. Hvad er teraflops, og hvad måler de?
  2. Hvad bruges de til, og hvad er deres brug i databehandling?
    1. Hvorfor opstår dette problem?

Hvad er teraflops, og hvad måler de?

Teraflops er i bund og grund hvad måler ydeevnen af ​​vores computere , især fokuseret på grafikkort. Det er dem, der er ansvarlige for at give kvalitet og hastighed til de billeder, vi ser.

Dette er faktum målt i Flops, hvilket betyder flydende kommaoperationer pr. sekund. Det er en meget lille måling, så udviklerne af disse enheder tager det som en måling i Teraflops.

Afhængigt af ydeevnen af ​​vores computere varierer måleskalaen i Flops. Den kan variere fra dens mindste skala af kiloflops og stige afhængigt af hvor meget ydeevne du har, Megaflops, Gigaflops, Teraflops osv.

Selvom flopperne i sig selv indikerer ydeevnen af ​​vores computere, er de ikke særlig nyttige. Det er nytteløst at have meget kapacitet i Flops og ikke have nok behandlingskapacitet.

For eksempel processoren på vores computer samt den interne hukommelse, den har. For at vores computere skal fungere bedre, skal alle disse gå hånd i hånd.

Husk, at når det kommer til hastigheden og ydeevnen af ​​vores computere, er målinger af sig selv i flops generelt ikke særlig godt accepteret. På den anden side, til dataanalyse eller andre videnskabelige anvendelser, er Flops en meget effektiv måling.

Hvad bruges de til, og hvad er deres brug i databehandling?

Til beregning af målinger foretaget i Flops bruges flydende kommaoperationer per sekund ofte i videnskabelige beregninger. Normalt når der er behov for mange floating point-operationer.

De bruges generelt til at måle ydeevnen mellem de hastighed og grafisk kvalitet, der tilbydes af computere . Dens brug er blevet kendt for at blive implementeret til at måle hastigheden og flydendeheden af ​​videospilkonsoller.

Det er almindeligt for moderne konsoller at bruge astronomiske figurer i teraflops. Primært for måle kapaciteten af ​​videokort og interne processorer som videospil bringer.

Hvis vi sammenligner disse tal med vores computers muligheder, vil vi opdage, at forskellen normalt er overvældende. Faktisk tages den samlede interne ydeevne i videospil som reference.

Hvorfor opstår dette problem?

I virkeligheden skyldes dette problem den konstante konkurrence, der eksisterer mellem de store videospilsudviklere og kampen for at overvinde deres konkurrenter. Derfor skal du være meget forsigtig med denne måling.

Når vi taler om videospil eller videokonsoller, den de fleste af de angivne tal flops kommer fra deres GPU. Det er dybest set en processor, hvis hovedfunktion er at forbedre enhedens grafiske operationer.

Som resultat, jo flere Teraflops vores konsol har, jo højere er dens grafiske ydeevne . Et simpelt eksempel er tredimensionel grafik, som kræver højere GPU-kapacitet.

Ved at bruge virtual reality- eller VR-spil, jo større grafikkapacitet vores topkonsoller har, jo mere oplevelse får du. På denne måde lærte vi, hvad teraflops er, og hvad de bruges til, samt hvad de almindeligvis bruges til, det skal bemærkes, at vi skal være forsigtige med disse målinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up