Sådan opretter eller opretter du et edderkoppediagram eller et linjediagram - eksempler

Det menneskelige sind vil som standard være det mest turbulente og uudgrundelige sted at spørge. Alt sammen efter naturens bud, vi har en tendens til at overtænke ting, når det kommer til et emne af interesse.

Vi er bevidste og rationelle væsener, hvilket igen vil efterlade os med et stort dilemma. Dette permanente dilemma er ved, hvordan man repræsenterer vores ideer så andre forstår dem.

Mange særlige metoder er blevet udtænkt, såsom oprettelse af flowcharts. Og i samme perspektiv, andet muligheder til stede at repræsentere vores ideer såsom organisationsdiagrammer.

I denne ramme vil vi fortælle dig om et praktisk værktøj, som vil være en redningsmand for repræsentationen af ​​ideer og viden udtrykt i data eller postulater. Vi taler om edderkoppediagrammet. Lige her, vi vil lære dig, hvordan du laver et edderkoppediagram på den enkleste måde.

Indeks
  1. Hvorfor skal vi lave et edderkoppediagram?
  2. Hvad er et edderkopdiagram?
  3. Hvordan opretter man et edderkopdiagram eller et linjediagram?

Hvorfor skal vi lave et edderkoppediagram?

Som allerede nævnt er der forskellige muligheder inden for effektiv repræsentation af ideer . Værktøjer som konceptkort vil være uforglemmelige og udefinerbare ikoner.

Ligesom den synoptiske tabel. Den samme menneskelige opfindsomhed, som kræver værktøjer til at udtrykke holdninger skaber igen mekanismerne til at materialisere det.

Det er rigtigt, at alle repræsentationer, der er struktureret til disse formål, har stive regler og forskrifter, der afgrænser og specialiserer dem. Hvis dette var tilfældet, ville det blive en enorm glæde. Alle ønsker at lave og bryde strukturer til at repræsentere ideer efter behag og efter deres vilje .

Men på dette stadium har vi behov for at tage fat på emnet edderkoppediagrammer som en effektiv mulighed at nå de ønskede mål.

Dette menes på ingen måde at sige, at edderkoppediagrammer er genstande, der er undtaget fra de regler og forskrifter, der styrer det, nej. Den er ligesom de andre underlagt en anterior struktur og forudfattede.

Men det, der er særligt ved det, er dets gennemførlighed af fremstilling, eller rettere dets særlige og velordnede måde at selvplacere retningslinjer og rum for tildeling af information på. Så, han levner ikke plads til at gå rundt om distribution og bestilling. Fordi det samme edderkopdiagram viser, hvor alt skal placeres.

Hvad er et edderkopdiagram?

Det er en praktisk struktur, hvor det pågældende fag vil være præsenteret som det centrale element og igangsætter af skematiseringen . Fra dette initierende element, eller centrale idé, vil forbindelseslinjerne til emnet begynde. Disse linjer bør som standard være en lige linje, for større praktisk og æstetik.

Nu er den generelle struktur bogstaveligt talt et konglomerat i form af et net eller spindelvæv, hvor du tydeligt kan se sammenhænge og sammenhænge mellem begreber og centrale og sekundære ideer. Som igen går til en fælles oprindelse, som er genesis postulat, det vil sige hvorfra alting begynder. Men dette er skabt ved hjælp af tidslinjen.

Dette starter fra det centrale tema, når først den detaljerede titel, modergrenene er lavet, vil de være dem, der vil styre system af forbindelser og indbyrdes forhold . Ved at have konsekvenserne kan vi nedbryde sekundære eller tertiære ideer baseret på dybde. De vil igen være elementer forbundet med helheden.

Dette gør det muligt at visualisere interkonceptforholdet. Hvilket indikerer, at vi kan relatere informationen om en overordnet idé eller dens sekundære ideer til hinanden. At være på denne måde værktøj, der giver os mulighed for at spore ligheder, forbindelser, forbindelser, bånd og elementer af fælles oprindelse mellem ideer. At være ideel til at uddybe problemerne, begyndende fra en simpel repræsentation.

Hvordan opretter man et edderkopdiagram eller et linjediagram?

Ved at vide, hvordan struktureringen og de interne processer af interconcept links foregår. Vedhæftet afklaring foregående om ordlyden og den oprindelige afgang , kan vi meget nemt lave et edderkoppediagram online. Vi har kun brug for et didaktisk værktøj, der tilbyder alle faciliteter til at gøre det.

Vi kan definere os selv på mange måder online, for eksempel det der er Creately-platformen , hvilket giver stor variation og lethed for strukturen af ​​elementer til at repræsentere ideer. Samt mange andre virtuelle platforme, der forudstrukturerer modeller. Gør processen mere bekvem og effektiv takket være internettets uundgåelige fordel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up