Sådan frigør du plads i den interne hukommelse på min Android-mobil eller iPhone

Vi kan kende en person på, hvad de har på deres mobiltelefon, hvad end de har gemt i den interne hukommelse. Faktisk er det første, vi gør, når vi får en smartphone, at begynde at fylde den med billeder, videoer, apps og alle slags filer. Af denne grund er det normalt, at vi nogle gange ikke har plads nok. Hvis du vil finde løsningen, så læs videre og find ud af det hvordan du frigør plads på den interne hukommelse på din Android- eller iPhone-mobil nemt og hurtigt.

I dag findes der et teknologisk værktøj til næsten alt, også til at løse vores mest daglige problemer på en praktisk måde. Hvis vi for eksempel er ved at løbe tør for plads i den interne hukommelse på vores mobiltelefon, er der flere måder at gøre det på løse dette irriterende problem . I denne artikel vil vi vise dig, hvad de er.

Indeks
 1. Hvordan frigør jeg plads i den interne hukommelse på min Android-mobil?
 2. Hvordan frigør jeg intern hukommelsesplads til min mobile iPhone?
  1. Hvordan frigør man plads, når man bruger iCloud?

Hvordan frigør jeg plads i den interne hukommelse på min Android-mobil?

At have en komplet smartphone med alle muligheder i god stand er blevet afgørende for vores dagligdag, så det kan være meget irriterende, når vores mobiltelefon har problemer. Om fyldt med filer, vi har uploadet eller vi ved ikke, hvordan den løb tør for plads, mangel på lagerplads er et almindeligt problem på alle smartphones.

Derfor viser vi dig nu, hvordan du frigør lagerplads på Android. Nogle gange er det mest oplagte svar det mest praktiske, og der er flere meget enkle metoder til at frigive hukommelse på din Android-smartphone . Nogle af de ting du kan gøre er:

 • Slet apps, du ikke længere bruger.
 • Slet det fotos, videoer og filer i dobbelt eller irrelevant.
 • Ryd appcache og indstillingsdata.
 • Kontrol af filhåndtering til filerne uønskede elementer, som du kan slette.

I sidstnævnte tilfælde anbefaler vi, at du sørger for, hvilke filer du kan slette, og hvilke du ikke kan slette, for at undgå ulykker ved sletning af vigtige filer eller applikationer. Du kan også oprette cache-rensere og uønskede filer til Android. Nogle meget nyttige er CCleaner, Google Files, All In One Toolbox, blandt andre. Uanset hvad, prøv altid at bruge den bedst mulige Android-renser.

Hvordan frigør jeg intern hukommelsesplads til min mobile iPhone?

Hvis du har en iPhone og løber tør for plads, er der flere måder at løse dette irriterende problem på. At frigøre plads eller hukommelse på din iPhone er egentlig ret simpelt, og nogle ting du kan gøre for at opnå dette er:

 • Undgå at gemme gamle beskeder fordi de fylder mere, end de ser ud til.
 • Slet alt, du ikke har brug for.
 • Deaktiver HDR-funktionen, da den ofte er aktiveret fra fabrikken og fylder meget.

Det er simple ting, som du kan gøre, udover normale ting, såsom ikke at have dublerede billeder eller filer, slette applikationer, du ikke bruger, blandt andet. En meget nyttig ting, du også kan gøre, er at administrere lagerplads for at forhindre, at den fyldes helt op. Dette kan gøres fra iPhone-indstillingerne, specifikt fra afsnittet Lager.

Du skal vælge muligheden "Administrer opbevaring" , fordi du på denne måde vil se en liste over programmer, der fylder mere. Hvis du tror, ​​du ikke har brug for nogen af ​​disse apps, eller de fylder for meget, kan du slette dem med det samme, uanset om de er betalt eller ej.

Hvordan frigør man plads, når man bruger iCloud?

Enhver, der ejer en iPhone, kan bruge dens vidunderlige ekstern lagersky , den berømte iCloud. Her kan du gemme billeder, videoer, filer, apps og alt muligt andet, der fylder, som du virkelig ikke ønsker på intern lagring, så du kan frigøre plads uden at miste dine dyrebare filer.

For at bruge iCloud er det nødvendigt, at du har den nyeste version af iOS på din iPhone og det du logger ind med dit Apple ID , så iCloud aktiveres automatisk. Når det er gjort, skal du blot gå til Indstillinger, trykke på dit navn og vælge "iCloud", hvor du kan vælge, hvilken plan du vil bruge, og hvilke apps du vil lægge i iCloud.

Som du vil se, er opsætning af iCloud på iPhone meget enkel, vi opfordrer dig til at prøve det. Vi håber, at du finder denne vejledning nyttig og frigør plads på din smartphone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up