Sådan sætter eller laver spørgsmålstegnet på tastaturet på din pc eller bærbare computer

Windows har mange muligheder, værktøjer og formler, som vi kan støtte os i, når vi udfører enhver form for projekt. Det symboler og logger ind spørgsmål er vigtige for at udføre opgaver og skabe dokumenter på passende vis.

Procedurerne for placering af disse symboler i et dokument er enkle og nemme at lære. Såsom parenteser, semikolon, udråbstegn, firkantede parenteser, blandt andet, som er vigtige, når du skriver enhver tekst.

Disse er baseret på en række kombinationer, der hovedsageligt afhænger af det operativsystem, vi bruger, og også om vores pc er en bærbar eller stationær. I begge tilfælde kan procedurerne variere, men kun lidt.

Hvis tegnet du vil lære at bruge er prikken sætte spørgsmålstegn ved skal du blot følge disse trin:

Indeks
 1. Sæt et spørgsmålstegn med tastaturet
 2. Sæt spørgsmålstegn baseret på ASCII-kode
 3. Placer den på en bærbar eller notesbog
 4. Om symbolet

Sæt et spørgsmålstegn med tastaturet

 • For at begynde at placere punktet sætte spørgsmålstegn ved skal du først finde nøglen på stedet for nævnte symbol.
 • Når du får det, skal du bare trykke sagde røre ved og du vil automatisk se, at " ¿ vil fremstå åbenlyst.
 • Så, hvis du vil placere det samme symbol, men denne gang lukket, skal du bare trykke på » FLYTTE plus spørgsmålstegnet. På denne måde vil du kunne indsætte skiltet i dokumentet, men denne gang lukket.

Sæt spørgsmålstegn baseret på ASCII-kode

Ovenstående metode er ret almindelig. Hvis det af en eller anden grund ikke virkede for dig, er det måske på tide at bruge samme metode, men baseret på ASCII-kode, som er en universel metode . Denne metode udføres som følger:

 • Hvis du skal starte med det åbne spørgsmål-symbol, skal du starte med at trykke på tasten ». ALT og hold den nede, indtil du er færdig.
 • Mens du trykker på denne tast, skal du indtaste følgende kombination på det numeriske tastatur: " 168 ", slip derefter " ALT ".
 • For senere at placere dette lukkede symbol skal du udføre den samme procedure, med den eneste forskel at trykke på kombinationen " 63 i stedet for den tidligere nævnte.

Placer den på en bærbar eller notesbog

Laptops er normalt lidt mere komplicerede mht symboler fordi de ikke har alle de bekvemmeligheder, som en computer af computer . For at placere dette skilt skal vi udføre følgende trin.

 • For at starte skal du trykke på » FN+NumLock med dette, dig vil aktivere det numeriske tastatur.
 • Når du har trykket på disse tastaturer, skal du trykke på » ALT » og da tastaturnummeret vil blive aktiveret, skal du blot indtaste nummeret » 168 »så at forhørssted åben" ¿ kommer til syne. Og hvis du allerede vil lukke dette symbol, skal du bare følge de samme trin, bortset fra at skrive tallet " 63 " i slutningen.

Om symbolet

Det er et tegn, som hovedsageligt bruges til at angive, at nævnte sætning eller sætning, nævnte argument, er i betydningen af ​​et spørgsmål eller spørgsmål.

I flere lande er det kun lukketegnet " ? “. Måske til mode eller til vinde noget terræn dette er også en gyldig måde at bruge det på.

I spansktalende lande anvendes det dog på begge symboler for at understrege, at det er en sætning med alle spørgsmålene, primært brugt til undersøgelser .

Dette symbol er blevet brugt på mange måder, for eksempel fordi det i oldtiden kun blev brugt, hvis sætningen var lang nok. Med tiden ændrede denne regel sig, og dens brug blev udvidet til disse lidt kortere sætninger.

Dens funktion har altid været den samme, det vil sige at angive, at der er et spørgsmål i sætningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up