Sådan konverteres videoer til H.265 og sparer meget mere lagerplads

Har du brug for at downloade og installere HEVC video codecs på Windows? Hvis du er interesseret i videoindhold, lærer du i den følgende guide konverter videoer til H.265 og spar meget mere lagerplads, et meget nyttigt emne, hvis du gemmer en stor mængde audiovisuelt indhold.

Indeks
 1. Hvad er H.265-codec?
 2. Sådan konverteres videoer til H.265 og sparer meget mere lagerplads
  1. Håndbremse
  2. Brug håndbremse til at konvertere videoer til H.265-format
  3. Flow og sidste faser

Hvad er H.265-codec?

H.265, også kendt som x265 eller HEVC, forkortelse for højeffektiv videokodning . Dette er et komprimeringsformat med enestående egenskaber, som tillader meget enestående videokvalitet og samtidig reducerer størrelsen af ​​filerne.

H.265-formatet er blevet meget berømt i de seneste år, hovedsageligt efter fremkomsten af ​​opløsninger som 4K, da det er en af ​​de mest effektive muligheder, når man komprimerer filer, og er særligt nyttig til at spare plads. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad det er, og hvilke typer videoformater der findes.

Ved at bruge HEVC-codec er det muligt at reducere størrelsen af ​​videoer drastisk og opnå fremragende kvalitet. Allerede da skal det bemærkes, at dette er en mere krævende mulighed i forhold til behandlingsniveauet, hvorfor ældre processorer kan have problemer med codec.

Uanset hvad, er fordelene ved H.265 enorme. Derfor anbefaler vi, at du prøver det nu, hvis du vil spare plads. Så vil vi lære dig den grundlæggende konverteringsproces, så du har dine videoer i dette format.

Sådan konverteres videoer til H.265 og sparer meget mere lagerplads

Denne gang vil vi bruge værktøjet Håndbremse, en rigtig god software, som du uden større problemer kan konvertere til H.265-format.

Håndbremse

HandBrake er et program open source , hvormed det er muligt at konvertere filer i forskellige formater. Desuden er softwaren kendt for at tilbyde avancerede muligheder specielt designet til mere kyndige brugere.

Under alle omstændigheder kan selv en mere uerfaren bruger bruge programmet, da det er en af ​​de bedste muligheder for konvertere videoer til H.265-format . Et andet meget bemærkelsesværdigt aspekt er, at du kan finde softwaren både i Windows-operativsystemet, såvel som i Mac og Linux.

Du kan downloade applikationen direkte fra dens officielle hjemmeside, men husk, at programmet kun virker på 64-bit operativsystemer. For at downloade software, dig kan du gå til dit officielle håndbremse-websted, når du er der, skal du blot vælge den passende mulighed for dit system.

Brug håndbremse til at konvertere videoer til H.265-format

Når du har installeret HandBrake-programmet, kan du bruge det til at konvertere dine videoer til det effektive H.265-format, denne proces kan udføres meget nemt på denne måde:

 1. Det første trin er at åbne programmet, som du kan se, så snart du starter det, vil systemet bede dig om at gøre trække en audiovisuel eller en mappe, hvor de videofiler, du vil konvertere, er placeret.
 2. Forståelse af, at vi skal bruge H.265 codec til at spare plads, behøver vi ikke at foretage for mange ændringer, men gå til fanen "Video".
 3. I dette afsnit skal du finde "Video Codec" her skal du vælge H.265, fordi du vil se, at der er flere muligheder, vi anbefaler at du vælger H.265 [x265 10 bits] fordi det repræsenterer den ideelle balance mellem kvalitet og vægt.
 4. I "Framerate" skal du vælge indstillingen "Samme som kilde".
 5. Vi anbefaler dig at vælge "Avg Bitrate (kbps)" som konverteringstilstand, på samme måde anbefales det også stærkt at aktivere "2-Pass Encoding" og "Turbo first pass" muligheder.

Flow og sidste faser

 1. Hvad angår bithastigheden, vil det afhænge specifikt af, hvad du leder efter, under alle omstændigheder, husk det jo højere bithastighed, jo højere kvalitet .
 2. På den anden side, som vi påpegede før, er denne codec meget effektiv, så du kan bruge lavere tal end kilden og opnå praktisk talt samme kvalitet, hvilket reducerer dens vægt. Men hvis der opstår problemer, kan du vælge at fjerne eller rette video-codec'et og teste dets funktion igen.
 3. I de fleste tilfælde vil du helt sikkert nå frem til den ideelle figur efter flere forsøg med forsøg og fejl.
 4. For at forstå ovenstående er den sidste mulighed, du skal konfigurere, Encoder Preset, hvor vi anbefaler Hurtig eller Medium .
 5. I lydfanen overholdes samme princip, vælg den bithastighed, der synes bedst for dig. Til sidst, i sektionen "Gem som" skal du vælge destinationen for filen og navnet på dit valg. Til sidst skal du klikke på indstillingen "Start kodning".

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up