Hvorfor skal jeg altid slukke min router for at få internet?

Generelt, og med livets hastighed, er det ret almindeligt, at folk bruger hundredvis af timer online forbundet til internettet på udkig efter de bedste alternativer på nettet. Generelt, både hjemme og på arbejdet, er brugen af ​​routeren afgørende, et værktøj, der giver os internetforbindelsen med modemmet .

På grund af dens betydning i de senere år er flere medier begyndt at afsløre de mulige negative konsekvenser, som forbindelser trådløs tilsluttet varighed kan have. Af denne grund vil vi i denne artikel forklare lidt mere om dette specifikke emne.

Hvad er meningen med at slukke for routeren, især om natten?

Det er blevet almindeligt, at flere og flere brugere vænner sig til at lukke deres router ned sidst på dagen, for at sikre sig, at den ikke går ned i slutningen af ​​dagen. kommer . Det blev set som en simpel gestus, som var genstand for debat rundt om i verden.

Det er dog vigtigt at bemærke, at læger og forskere har stillet det samme spørgsmål: "Gir det nogen mening?

Selvom muligheden kan generaliseres, har hver gruppe deres egen mening, som både kan være interessant og en smule taget ud af kontekst.

På dette grundlag er der i begrundelsen for denne handling dem, der præciserer, at denne forordning svarer til et sundhedsproblem. Da det er bevist, at den daglige eksplosion af denne type teknologi kan påvirke vores krop betydeligt på længere sigt.

Sluk routeren om natten

Det er kendt, at forskellige it-eksperter har udtalt, at slukning af routeren om natten har både negative og positive effekter på den nævnte funktion. værktøj . En af de positive aspekter, som mange tager højde for, er, at der er en stor energibesparelse.

Det anslås, at en gennemsnitlig router ville spare op til 10 euro om året, hvis den var uddøde hver aften.

Der er dog også forskellige negative aspekter, som er vigtige at overveje. Ved at slukke og tænde ofte router kan du ødelægge nogle forbindelser eller kabler, da den ikke er designet til sådan en opgave.

Det er vigtigt at huske, at en router udsender en vis mængde stråling. det stråling, som forventet, kan have forskellige slags effekter på folks helbred. Denne skade viste sig at være synlig for brugerne på mellemlang og lang sigt.

Dens konsekvenser er forskellige. Der er flere undersøgelser, der forbinder virkningerne af disse bølger med udseendet af Kræft . Det ser dog ud til, at en sådan undersøgelse ikke har vist sig at være meget stærkere indtil videre.

Anbefalede foranstaltninger

Som du kan se, er der forskellige typer argumenter, der i hovedsagen vælger en bevidst brug af dette værktøj. Læger har dog taget sig tid til at tilbyde deres brugere forskellige anbefalede retningslinjer for at undgå enhver form for fare.

  • Start med at placere din router i et uoverfyldt rum i dit hjem, det er vigtigt, at du undgår køkkenet og soveværelserne, så du senere nemt kan sætte den op i dit hjem.
  • Det er faktisk en god mulighed at slukke routeren om natten
  • Reducer brugen af ​​enheden mobiler og din pc i dit hjem

Selvom effekterne er uklare, foretrækker de fleste at spille det sikkert. De korte og lange effekter semester skal studeres. Indtil videre kan vi forsikre dig om, at du slukker for din routeren nat er en af ​​de bedste handlinger, du kan tage.

Indeks
  1. Hvad er meningen med at slukke for routeren, især om natten?
  2. Sluk routeren om natten
  3. Anbefalede foranstaltninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up