Hvad er de farligste steder at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk?

Offentlige Wi-Fi-netværk hjælper dig med at gemme mobildata og holde dig forbundet til internettet. Disse offentlige Wi-Fi-netværk er dog lette mål for angreb fra cyberkriminelle. I denne artikel vil vi vise dig hvad er de farligste steder at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk så du undgår at blive offer for skruppelløse mennesker.

Indeks
 1. Hvad er de farligste steder at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk?
  1. Lufthavne, tog- og busstationer
  2. Biblioteker, museer, hoteller, caféer og restauranter
 2. Tips til at beskytte dig selv på de farligste steder for at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk

Hvad er de farligste steder at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk?

Det offentlige Wi-Fi-netværk kan blive en reel fare for udstyr som tablets, smartphones og bærbare computere. De udgør endda en trussel mod brugernes sikkerhed og privatliv; da disse er adgangspunkter manipuleret af cyberkriminelle for at lokke ofre. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du beskytter dig ordentligt mod åbne Wi-Fi-netværk.

Angreb på Wi-Fi-netværk er kendt som mand i midten ; fordi der er et mellemled (cyberangriber) mellem de oplysninger, vi sender fra vores computer, og den hjemmeside, vi besøger. Det er derfor, de er effektive og svære at opdage angreb.

Cyberkriminelle bruger hovedsageligt overfyldte websteder til at oprette og konfigurere falsk Wi-Fi-netværk eller konfigurer offentlige netværk for at lokke deres ofre til at begå deres forbrydelser, såsom at stjæle personlige data eller inficere computere med malware. De farligste steder at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk er:

 • Lufthavne, tog- og busstationer

De er meget populære steder for alle slags mennesker, inklusive turister, som normalt venter i lange timer eller er ivrige efter at kommunikere med venner, familie eller andre; den bedste måde at kommunikere eller blive distraheret på er at bruge internettet og Wi-Fi-netværk er den bedste allierede, men samtidig åbner dørene til vores privatliv til kriminelle.

Det er steder, hvor du kan finde et bredt udvalg af butikker, kontorer, banker og et stort antal mennesker, der kommer til disse steder for at udføre et uendeligt antal opgaver; Det er derfor adgang til Wi-Fi-netværk er meget almindelige så angribere frekventerer disse steder.

 • Biblioteker, museer, hoteller, caféer og restauranter

Normalt, på disse steder, bruger mange mennesker med tablets, smartphones og bærbare computere Wi-Fi-netværk til at udføre flere opgaver og dermed åbne døren til deres udstyr for cyberangreb.

Det er steder, der er meget frekventeret af folk, der går for at hvile, læse, træne eller gå en tur; disse er derfor ideelle steder at finde falske Wi-Fi-netværk som virker legitime, men er virkelig en fidus for at få adgang til vores computere.

Cyberkriminelle eller hackere implementer falske netværk og repliker det nøjagtige navn på et andet ægte netværk så brugerne kan få adgang til det uden at have mistanke om, at det er et svindelnetværk, og de førnævnte sider er perfekte steder at narre folk.

Tips til at beskytte dig selv på de farligste steder for at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk

 1. Brug sikker HTTPS-kryptering eller tjek, at hjemmesiden har et grønt låseikon, som garanterer, at det er en sikker side.
 2. Hold din computers operativsystem opdateret til den nyeste version.
 3. Installer et antivirus og de bedste antimalware-programmer på dine computere, og opdater dem ofte. På denne måde undgår du sikkerhedssårbarheder.
 4. Opdater din webbrowser ofte.
 5. Hvis det ikke er nødvendigt, ikke få adgang til onlinetjenester hvor du har personlige oplysninger, såsom e-mail, sociale netværk eller bankkonti, ville det være ideelt at bruge mobildata til at få adgang til disse websteder.
 6. Brug et VPN-netværk til at gennemse, da de tillader en sikker forbindelse, en fremragende applikation er Norton WIFI Privacy.
 7. Brug sund fornuft og undgå at bruge Wi-Fi-netværk med attraktive navne, såsom gratis internet, gratis wi-fi, gratis netværk; fordi de er lokkefugle, der bruges af pirater.
 8. Når du er færdig med at bruge et Wi-Fi-netværk, deaktiver det på din enhed .
 9. Hvis du er på et hotel, cafeteria, museum, bibliotek eller et hvilket som helst andet sted, så spørg en medarbejder, hvad navnet på Wi-Fi-netværket er, det vil hjælpe dig med at sikre, at du kommer ind i et legitimt netværk.

I øjeblikket skal vi have forbindelse til Internet og Wi-Fi netværk er en stor fordel; men samtidig er det en stor trussel mod vores privatliv og sikkerhed, da mange af disse netværk er skabt af cyberkriminelle med den hensigt at krænke brugersikkerheden; så brug din sunde fornuft, når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up