Hvordan kan jeg afmelde ONO Vodafone online?

En af de sværeste beslutninger er at afmelde tjenester som vi har indgået kontrakt om, såsom Movistar, Yoigo og Orange. Fra det øjeblik operatøren er informeret om, at dit ønske er at annullere den kontrakt, du har erhvervet, vil han gøre alt, hvad der står i hans magt for at få dig til at blive hos selskab for så lang som muligt .

Som bruger har du mulighed for at oprette en mailkonto hos ONO Vodafone, men du kan også afmelde dig fra ONO Vodafone , kan du gøre det uanset den takst du har. Du har dog to muligheder, blandt hvilke du kan portere til en anden operatør. I dette tilfælde vil du være i stand til at beholde mobilnummeret og også fastnetnummeret, kun den operatør, du tilhører, ændres nu.

For at kunne gøre det, er alt meget enkelt, og du skal kun kommunikere med operatør og forklare dine grunde, vil de personligt kommunikere med den anden virksomhed og hjælpe dig gennem hele processen.

Den anden mulighed, du har for at afmelde ONO Vodafone, er at gøre det uden intentionen om at beholde det telefonnummer, du har fået tildelt. Til denne procedure skal kun ejeren af ​​linjen være til stede og for dette ring til Vodafone 22123 .

Når du afslutter ONO Vodafone annulleringsprocessen, vil alle de tjenester, du har købt med linjen, blive deaktiveret, og med det vil alle dine data være gået tabt.

Indeks
  1. Hvad er de samlede omkostninger for at afmelde ONO Vodafone?
  2. Hvad kan du gøre efter at have annulleret ONO Vodafone?

Hvad er de samlede omkostninger for at afmelde ONO Vodafone?

På det tidspunkt, hvor du behandler din kontoannullering hos ONO Vodafone, er det ikke nødvendigt for dig at foretage yderligere beløb for procedure . Du skal dog huske på, at når du anskaffer disse tjenester, opnås en forpligtelse om varighed.

På Vodafones hjemmeside kan du finde to typer permanent, den ene forbundet med sats og den anden forbundet med operatøren selv.

Med varighedssatsen accepterer du ikke at ændre satsen for din tjeneste i en vis periode, som generelt er fastsat af Vodafone .

Hvis denne varighedsperiode ikke udfyldes korrekt, vil virksomheden have ret til at anmode om en betaling, som vil resultere i form af en bøde, som svarer til det samlede beløb for de resterende måneder, der skal overholdes.

Hvis du derimod har en takst mobil ONO, den eneste opholdspris, du skal annullere, er den, der refererer til netværkspriserne.

Som du kan se, vil varigheden af ​​opholdet afhænge af de takster, du har indgået aftale om, dog er det muligt, at denne takst er forbundet med et specifikt tilbud.

Hvad kan du gøre efter at have annulleret ONO Vodafone?

Hvis du allerede nu er sikker på, at du kan afmelde ONO Vodafone uden at skulle betale bøde, skal du huske på, at du skal levere alt det udstyr, der er installeret i dit hjem.

For at fuldføre processen har du 30 dage til tælle den dag du starter processen. I dette tidsrum skal du returnere virksomhedens router og set-top-boks, ellers vil du blive opkrævet 80 € til routeren og 120 € til dekoderen.

Efter 20 dage efter din tilbagetrækning fra virksomheden, vil du modtage en besked, hvori du modtager en returkode og på samme måde en række muligheder, som du kan lave den nævnte levering med. Hvis denne besked derimod ikke når dig, betyder det, at du ikke har noget ansvar for at returnere udstyr, og der vil derfor ikke blive opkrævet en bøde.

Ligeledes er det i de leveringsmuligheder, firmaet tilbyder, muligt at sende det gennem et posthus, hvor du kan forlad enhederne med alt tilbehør leveret til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up