Hvordan øger eller udvider jeg dækningen på min mobiltelefon?

Så får vi se hvordan man øger eller udvider dækningen på min mobiltelefon . Det er helt normalt, at vi en gang imellem støder på et mærkeligt problem med vores mobiltelefondækning.

Før du begynder, vil du måske vide, hvordan du får internetservice i landdistrikter uden dækning. Så husk det, hvis det er det, du leder efter. På den anden side, bliv ved med at læse for at lære mere om din mobildækning.

Man skal huske på, at vi i dag alle har en mobiltelefon. Vi bærer det overalt, det er ligesom en del af os. Manglende signal eller dårlig dækning kan komplicere tingene, især hvis vi for eksempel er afhængige af vores mobil til arbejdet.

Af denne grund vil vi se nogle enkle tricks, så du kan forbedre og udvide dækningen af ​​din mobiltelefon Om et par minutter.

Indeks
 1. Forbedre min mobiltelefondækning
  1. Tjek netværksindstillinger
  2. Undgå omslag
  3. Telefonist
 2. Øg dækningen på min mobiltelefon
  1. Batteriets betydning
  2. Meget besøgte steder
 3. Apps til at tjekke og forbedre dækningen

Forbedre min mobiltelefondækning

Tjek netværksindstillinger

Den første ting at gøre er at kontrollere, at netværksindstillingerne er korrekt konfigureret. For dette bliver du nødt til at gå til Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.

Det du skal gøre her er at aktivere » Vælg netværk automatisk for at få telefonen til at søge efter det tilsvarende netværk og modtage et signal. Du behøver ikke at gøre andet i dette afsnit.

Undgå omslag

Dette sker normalt, især hvis dækslet er lavet af en slags metallisk materiale . Det er mere almindeligt, end du måske forestiller dig. Så prøv at fjerne dit telefoncover og vent lidt, signalet bliver bedre. Hvis dette ikke er tilfældet, forstyrrer boksen ikke signalmodtagelsen.

Telefonist

Det skal du selvfølgelig huske på nogle telefonselskaber har et bedre signal end andre, afhængigt af regionen . Det er slet ikke mærkeligt, at luftfartsselskaber sælger flere planer, end deres infrastruktur tillader dem at dække.

Hvis du har for nylig skiftet udbyder fordi den plan, de gav dig, er bedre, men nu har du et dårligere signal end før. Så ved du tydeligt, hvor det alvorligste problem ligger.

Øg dækningen på min mobiltelefon

Batteriets betydning

Tro det eller ej, batteriet er for stort til, at telefonen korrekt kan søge efter et signal. Hvis telefonens batteri er lavt, søge efter et signal vil koste dig mere , især hvis andre funktioner er aktive.

For at spare batteristrøm anbefaler vi, at du deaktiver GPS, NFC, Bluetooth , etc. Der er mange tricks til at spare batteri på Android. Forsøg altid at holde batteriet så højt som muligt.

Meget besøgte steder

Dette er ikke et trick for forbedre dækningen. Men man skal være opmærksom på, at hvis man er et sted, hvor der er mange mennesker forsamlet, så vil signalet selvfølgelig blive påvirket.

Det skyldes, at vi alle har mobiltelefoner og bruger dem konstant. Det betyder at datatrafikken i dette område er betydelig høj og at mobiloperatørens infrastruktur skal understøtte alle, der bruger den.

Af indlysende årsager kan signalet være svagere netop på grund af antallet af personer, der bruger din enhed. Det er ikke det samme at tjene 5 personer end at betjene 50 .

Apps til at tjekke og forbedre dækningen

Der er mange applikationer, der giver os mulighed for at forbedre dækningen eller i det mindste kontrollere kvaliteten. En af dem er Signal Finder. Fordelen ved denne applikation er, at den giver os mulighed for at se, hvor de nærmeste tårne ​​er takket være en meget detaljer om det område, hvor vi er.

Samtidig kan vi også finde gratis Wi-Fi-netværk på det samme kort, alt sammen i realtid og konstant opdateret. Derfor er det værd installer Signal Finder på din mobile enhed.

Vil du derimod vide mere om ovenstående, anbefaler vi, at du finder ud af, hvad mobilnetværk er, og hvordan de fungerer . Når du kender disse oplysninger, vil du forstå hele dækningen lidt bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up