Sådan sammenligner du nemt flere billeder på samme tid med zoom

Siden umindelige tider har mennesker brug for at værne om minderne og oplevelserne fra deres liv. I første omgang gjorde han dette ved at opbevare amuletter eller tøj, der ville tage ham tilbage til fortiden. Imidlertid tager hukommelsen form med skabelsen af ​​repræsentative malerier og fotografiets fremkomst.

Den første fotografering anslås at have fundet sted i Frankrig i midten af ​​1824. Da Niepce udviklede en enhed til at fange personers figurer og ansigter brug af bitumen fra Judæa; Selvfølgelig var dette værktøj ret rustikt og fortjente kedelige processer, som udviklede sig over tid.

I dag er det muligt at tage billeder professionelt fra enhver elektronisk enhed udstyret med et digitalkamera. Som såkaldte Smartphone, Android og iPhone tablets, computere (via webcam) og en lang række digitale medier. Relateret til dette er evnen til at redigere fotografierne og se hver af deres detaljer ved hjælp af et værktøj kaldet zoom .

Indeks
  1. Hvordan sammenligner man flere billeder på samme tid med zoom?
  2. Trin til at sammenligne flere billeder på samme tid med zoom

Hvordan sammenligner man flere billeder på samme tid med zoom?

"Zoom" er et værktøj, der er meget udbredt i grafisk og digital kunst til at analysere alle detaljer i et billede eller fotografi. Dens oprindelse er i høj grad knyttet til teleskoper. Hvor de blev brugt som et middel til at øge synligheden af ​​stjerner og stjernebilleder. Ved at anvende linser af forskellig kaliber og tykkelse.

På grund af dens effektivitet; Værktøjet blev anvendt på digitale enheder såsom kameraer, hvor der bruges et sæt linser, som kunne gradueres, så de passer til kunstneren for at give større eller mindre fokus på objektet eller den person, der skal fotograferes.

Derefter er ved hjælp af zoomen a begyndte at blive integreret i mobile enheder . Dette værktøj har dog undergået ændringer med fremkomsten af ​​den smarte digitale tidsalder; hvor en række avancerede elektroniske enheder blev skabt. Som blandt andet inkorporerede et front- og frontkamera med flere megapixel.

Trin til at sammenligne flere billeder på samme tid med zoom

Nogle redigerings- og forfatterprogrammer grafisk indhold kan bruges på mobiltelefoner og computere. Denne type platform tilbyder forskellige muligheder, og blandt dem kan vi finde "zoom". Et sådant element er faststone, hvori ikke kun et billede kan zoomes ind, men det har også mulighed for at sammenligne to eller flere billeder ved hjælp af zoom.

Først skal du downloade "faststone redigeringsprogram" . For dem bliver du nødt til at få adgang til den officielle hjemmeside, og når du er inde, skal du klikke på download-knappen. Det er placeret i en del af skærmen med ordet "At downloade" .

Derefter skal du vælge mellem de forskellige versioner af programmet. Hvis du vil bruge det fra din computer, skal du klikke på det første ikon, og for at porte en USB-version skal du klikke på det sidste. Når overførslen er færdig, skal du klikke på filen Opsætning og vent på, at installationen er fuldført.

Nu, for at anvende zoom-sammenligningsværktøjet, er det nødvendigt at få adgang til programmet. For at gøre dette skal du først vælge et af de billeder, du vil sammenligne, og klikke på det med den sekundære knap; klik derefter på indstillingen "åben med" og vælg faststone.

Efter at have åbnet billedet med programmet, dobbeltklikker du på skærmen for at få adgang til resten af ​​de billeder, der er tilgængelige på computeren eller enheden, og vælger de billeder, der skal sammenlignes. For at gøre dette skal du trække med musen og vælge.

Øverst på programskærmen finder du en række tilgængelige værktøjer. Klik på "sammenligne" for at få vist de to zoomede billeder.

Når du trækker markøren eller markøren hen over billederne, vil du se, hvordan zoomværktøjet viser sektionen af ​​begge billeder samtidigt. Fang objekt- og figurdetaljer.

Endelig håber vi, at denne artikel har hjulpet dig. Vi vil dog gerne høre din mening. Var du i stand til at zoome ind på flere billeder på én gang? Kender du en anden metode til at udføre denne handling? Giv os dine svar i kommentarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up