Gendan gamle billeder gratis med kunstig intelligens

Har du et gammelt billede, du vil gendanne eller farvelægge? Bare rolig, for du kan gendan gamle fotos med kunstig intelligens gratis . En webapplikation er i stand til at bringe de gamle sort/hvide billeder tilbage til livet ved at tilføje farver ved hjælp af kunstig intelligens.

Tidligere var problemet det farvelægningen af ​​fotografierne krævede ikke kun et stort kendskab til emnet men også software, der ikke ligefrem var billig.

Dog værktøjet FarvelægSG kommer til at ændre alt det, og frem for alt gør det det gratis med kunstig intelligens. hvilket betyder, at du kan tage gamle billeder og konvertere dem til praktisk talt aktuelle billeder i opnår ikke kun ensartede farver, men også bedre billedkvalitet.

Fordi kunstig intelligens er ansvarlig for at give farve til billeder . For at gøre dette er appen blevet 'trænet' med et stort antal gamle billeder, og efterhånden som billederne fortsætter med at blive uploadet, fortsætter AI med at lære at forbedre og være mere præcis.

Indeks
  1. Sådan farvelægger du gamle fotos
  2. Med kunstig intelligens genopretter billedet

Sådan farvelægger du gamle fotos

Ideen med projektet er, at du kan generere et billede, der har ensartede og plausible farver. Det er klart, hensigten at gendanne gamle fotos og farvelægge et billede er ikke, at det er en realtidsrepræsentation . Men at det ser rigtig godt ud, og det tjener til at få en idé om farverne.

Du kan uploade billeder, hvor kun personer vises. Selv med landskaber i baggrunden. Kort sagt kan du farve dramatisk komplekse billeder på en ekstrem nem og præcis måde og opnå utrolige resultater.

For at give dig en idé er applikationen " drevet » bruger mest 1.300.000 billeder fra ImageNet, som er en amerikansk fotodatabase udviklet af forskere ved Stanford University og Princeton.

Med kunstig intelligens genopretter billedet

  • Den første ting at gøre er at få adgang til hjemmesiden for FarvelægSG .
  • Hvis vi går ned, kan vi se en boks, hvor der står" Upload et sort/hvidt billede ", vi bliver bare nødt til at klikke på" Vælg et billede og vælg det billede, vi vil uploade.
  • Vi venter et par sekunder på, at billedet åbnes . Den kunstige intelligens begynder automatisk at behandle det billede, vi uploadede, for at vise os en tidligere idé om, hvordan det ville blive farvet.
  • Hvis vi er tilfredse med resultatet, skal vi blot trykke på den røde knap, der vises nedenfor og siger " Download resultatet for at downloade det farvede foto til vores computer.

Som du kan se, skal vi virkelig ikke gøre andet end at vælge billedet og vente et par sekunder, da det er webapplikationens kunstige intelligens, der er ansvarlig for at udføre hele den pågældende proces.

Efter et par sekunder vil du ikke kun have gendannet det pågældende billede . Men det vil også have lyse, realistiske farver, der passer til tiden.

Når først det er uploadet, kan du gøre, hvad du vil med det nævnte billede: upload det til et socialt netværk, indramme det som en gave osv. Det er en simpel metode, der endda kan bruges til at gendanne gamle billeder, der har mistet kvalitet gennem årene.

Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at kende til redigeringsprogrammer eller noget lignende. Det kan enhver, der knap ved, hvordan man bruger internettet forbedre kvaliteten af ​​dine sort/hvide billeder på få sekunder takket være den kunstige intelligens i denne webapplikation, som vi håber kun vil blive bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up