WiFi-beskyttet opsætning: Hvad er WPS-knappen på min router, og hvad gør den? Hvordan tænder og slukker man det?

Sikkerhed, hver gang vi ser dette ord vil vi straks vide, hvad de taler om, og det er, at i den digitale verden, især på internettet, ser det ud til, at sikkerhed er et undervurderet begreb.

Mange af os har ledt efter en måde at gøre vores trådløse forbindelser mere sikre ved at se på de forskellige typer nøgler og kryptering for at forbedre WiFi-sikkerheden, og selvom vi forbinder via mobildata. Hvert år tvinger nye tilfælde af cyberangreb og online-svindel os til at styrke vores sikkerhedsforanstaltninger. Med andre ord søger vi konstant at konfigurere og forbedre forbindelsessikkerheden på vores WiFi-router.

Af denne grund vil vi i denne artikel tale om en sikkerhedsmetode, der bruges af næsten alle routere, der genererer fra forbindelser Trådløs . Lad os starte med at vide bedre, hvad der er WPS og hvad det er til.

Indeks
  1. Hvad er WPS, og hvad bruges det til?
  2. Hvordan tænder og slukker man det?
    1. tænde den
    2. Trin 1
    3. 2. trin
    4. Deaktiver det

Hvad er WPS, og hvad bruges det til?

WPS betyder Wi-Fi-beskyttet opsætning er et standard sikkerhedssystem, der findes i mange routere og giver os mulighed for at etablere en trådløs forbindelse ved at trykke på en knap.

Dette nye tilslutningssystem blev lanceret i 2006 under virksomhedens regi Wi-Fi Alliance der forestillede sig dette system for at styrke sikkerheden, men også for at lette forbindelsesprocessen fra en router.

Hans idé fik øjeblikkeligt indflydelse, og fra det øjeblik, hvor alle virksomheder tilsluttede sig forandringen, begyndte de at placere WPS-knappen.

Generelt bruges WPS til at forenkle forbindelsesprocessen og øge sikkerheden en smule, selvom det for nogle blot er endnu en forbindelsesproces, er det mange steder, hvor Wi-Fi-netværk konstant er under angreb, blevet et almindeligt forbindelsesmiddel.

Hvis du sidder fast med WPS, vil du nu vide, hvordan det virker, hvordan man aktiverer det, hvordan ved jeg, at min router har WPS. Bare rolig, disse bekymringer besvares også her.

Hvordan tænder og slukker man det?

Det vigtigste er at identificere WPS'en i routerne, da mærker som TP-Link eller det velkendte Belkin, systemet med forbindelse med WPS er næsten universel .

For at finde WPS-knappen skal du gå til bagsiden af ​​din router, og du vil se en knap, der normalt identificeres med ordet " WPS og en pil. Denne knap skal trykkes ned og bruges til login-processen.

tænde den

Her forklarer vi i to enkle trin, hvordan du aktiverer WPS-forbindelsen.

Trin 1

Først for at finde ud af, om WPS er aktiv, vi skal gå til nettet af vores router og se, om den er aktiv, hvis ikke, skal vi aktivere den fra WPS-indstillingen, der viser os der.

I de fleste tilfælde er det aktiveret som standard. Vi finder det altid i menuen Sikkerhed, så går vi til WLAN og leder efter fanen WPS Quick Connect og vælg indstillingen WPS aktiveret eller WPS deaktiveret.

2. trin

Derefter skal vi finde fysisk knap på bagsiden og tryk på den på denne måde er aktiv. Den næste ting at gøre er at se på vores enhed i Wi-Fi-sektionen og vælge at oprette forbindelse via WPS.

Deaktiver det

For at deaktivere kan vi gøre det fra menuen, som vi nævnte tidligere i konfiguration af vores router, som vi ser på nettet. Men generelt er WPS altid deaktiveret, medmindre vi trykker på knappen til dette formål.

At bruge WiFi Protected Setup er meget godt, hvis vi leder efter hastighed, det er også en god måde, når de beder os om WiFi-adgangskoden for at gøre det hurtigere og så adgangskoden er ikke gemt på enheden som vi gav adgangskoden til. Prøv det og skift til den nye sikkerhedsmetode.

Og som vi ved, er du altid på udkig efter det nyeste, du kan læse og lære, hvordan du nemt opsætter en router som et trådløst WiFi-modem ved at læse denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up