Hvad er de bedste offentlige DNS-servere? - Gratis og hurtigt

Takket være DNS er det muligt at oprette forbindelse til serverne på forskellige websteder. De er derfor inkluderet i alle computere. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvad der er bedste offentlige DNS-servere; så du kan nyde fordelene og den gratis og hurtige browsingtjeneste.

Indeks
  1. Hvad er en DNS, og hvorfor er det vigtigt?
  2. De bedste offentlige DNS-servere
    1. Åbn DNS
    2. Googles DNS
    3. Comodo Secure DNS
    4. Cloudflare en af ​​de bedste offentlige DNS-servere

Hvad er en DNS, og hvorfor er det vigtigt?

Akronymet DNS står for Domænenavnesystem. Det refererer til en vigtig tjeneste for at oprette forbindelse til netværket. Dens konfiguration er normalt konfigureret med den operatør, der giver dig internettjenesten. Grundlæggende konverterer DNS en webadresse til en IP-adresse; på denne måde vil din computer vide, hvilken server den skal oprette forbindelse til for at få adgang til oplysninger fra et websted.

Nu undrer du dig måske over, hvorfor du har brug for yderligere DNS, hvis det er konfigureret af din udbyder. Grunden til dette er, at der nogle gange er behov for alternativer, fordi nogle DNS er blokeret af en regering. Derudover kan du med en alternativ DNS forbedre privatlivets fred og sikkerhed og hastigheden på din forbindelse . Derfor er det vigtigt, at du kan vælge de bedste offentlige DNS-servere for at nyde deres fordele gratis.

De bedste offentlige DNS-servere

Her er de bedste offentlige DNS-servere:

Åbn DNS

Det startede sin virksomhed i 2005 og har positioneret sig som en af ​​de bedste offentlige DNS-servere i verden . Deres gratis service fungerer med fremragende hastigheder og er altid aktiv. En af dens fordele er sikkerheden, da den automatisk blokerer phishing-websteder. Selvom der er måder at få adgang til nogle blokerede sider. De inkluderer også omkring 50 tilpasselige filtre, der giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til bestemte websteder.

Det inkluderer forskellige pakker såsom familien en, det er gratis og er ideelt for forældre, da det blokere voksenindhold . Det inkluderer også betalingsmuligheder, der forbedrer sikkerhedsniveauet for bærbare computere; blandt andre betalte muligheder, der forbedrer servicen og funktionaliteten af ​​denne DNS.

Dit baggrund det tilpasning, planer og funktioner tilbydes; de placerer det som en af ​​de bedste muligheder. De primære og sekundære DNS-adresser er: 208.67.222.222 og 208.67.220.220.

Googles DNS

Det blev oprettet i slutningen af ​​2009 og er ideel til nyere ; da det inkluderer online-dokumenter, hvor de forklarer detaljeret, hvordan det fungerer. Det er dog ikke den bedste mulighed, når det kommer til privatliv; da den registrerer visse navigationsdata til fejlfinding og diagnostik. For brugernes fred i sindet, garanterer de at slette din IP-adresse mellem 24 og 48 timer senere.

Det giver fremragende hastighed . Den indeholder ikke filtre til browsing, men den garanterer beskyttelse mod DoS-angreb og DNS-cacheforgiftning. Det er derfor et enkelt, nemt og sikkert alternativ. Vi viser dig, hvordan du sætter det op. Dens primære og sekundære DNS-adresser er 8.8.8.8 og 8.8.4.4.

Comodo Secure DNS

Selvom det ikke er den hurtigste mulighed, er det en af ​​de sikreste at navigere . Det hjælper med at blokere phishing-sider, opdager malware, spyware og websteder med annoncer og overskydende annoncer. Sikrer blokering af ondsindede IP-anmodninger, avancerede trusler; Desuden kan du tilpasse blokkene på de websteder, du vælger.

Den har også en betalt version som tilbyder et højere niveau af beskyttelse og andre konfigurationsmuligheder. Dens enestående egenskab er niveauet af sikkerhed, de tilbyder dig. De primære og sekundære DNS-adresser er 8.26.56.26 og 8.20.247.20.

Cloudflare en af ​​de bedste offentlige DNS-servere

Dette er en ret simpel mulighed at håndtere, med grundlæggende funktioner og er kendetegnet ved sin fremragende hastighed . Det garanterer, at dine oplysninger ikke bliver brugt til reklameformål eller brugen af ​​din IP-adresse; samt tilbyder den at slette loggen, der blev genereret ved 4-tiden. For at sikre, at den opfylder hver betingelse, inddrager den eksterne revisioner, som vil blive bekræftet af offentlige rapporter.

Som en ulempe er det omfatter ikke blokeringsfiltre, indholdsblokering eller phishing-sikkerhed . Men dette er ikke alarmerende, der er måder at beskytte dig selv på. Dens enestående egenskab er hastighed og privatliv. De primære og sekundære DNS-adresser er 1.1.1.1 og 1.0.0.1.

Du kan nu sammenligne disse muligheder og vælge fra bedste offentlige dns-servere . Vælg baseret på dine behov og fordele med hensyn til hastighed, privatliv og sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up