Hvordan reparerer jeg min DVD/CD-afspiller, når den ikke kan læse nogen diske?

Computere er blevet afgørende for livet i dag. Dette skyldes antallet af nyttige funktioner, de udfører både i dagligdagen og på arbejdet, hvilket har skabt en afhængighed. Af denne grund, hvis en komponent er beskadiget, kan det være en katastrofe, så det er jeg nødt til Lær, hvordan du reparerer min DVD/CD-afspiller, når den ikke kan læse nogen diske.

Det emne, du skal læse i dag, er meget vigtigt at lære, for virkeligheden er, at selvom de fleste har en computer derhjemme, er det ikke alle, der ved hvordan man fikser det . Mange mennesker ender med kun det grundlæggende, og når det kommer til at skubbe deres computer, ender deres computer med at blive en meget fancy papirvægt.

Indeks
  1. Hvad er en DVD/CD-afspiller, og hvordan fungerer den?
  2. Hvordan reparerer jeg min DVD/CD-afspiller, når den ikke kan læse nogen diske?
    1. Slet drivere

Hvad er en DVD/CD-afspiller, og hvordan fungerer den?

Inden jeg kommer helt ind på, hvordan min DVD/CD afspiller kan repareres, når den ikke læser nogen disk, skal vi først vide, hvad denne glade enhed er, og hvad dens specifikke funktion er. Det er dybest set en enhed eller enhed, der gemmer data, udfører læse- og skrivehandlinger på diskformet lagermedie.

Disse lagerenheder eller diske varierer efter model og computer. Men det understøtter generelt: optiske diskdrev, der inkluderer (HD DVD, CD, DVD, blandt andre). Også hårde og fleksible diske (såsom floppydiske) og endelig ZIP-drev JAZ og Superdisk.

Dens betjening er meget enkel, de har en motor, der roterer diskene, mens en positioneringsmekanisme placerer skrivehovederne på overfladen af ​​disken. Dette giver mulighed for optage eller gengive det (omdrejningshastigheden er konstant såvel som dens rotation, men denne kan variere, også alternerende).

De findes i mange former og størrelser, de kan være indbyggede eller bærbare, men deres betjening er generelt den samme, ligesom deres funktion generelt er.

Hvordan reparerer jeg min DVD/CD-afspiller, når den ikke kan læse nogen diske?

Hvis det nu er tid til det lær hvordan du selv reparerer din pc's cd-drev , hvis du får en fejlmeddelelse om, at disken er tom eller bare ikke vil læse den. Først og fremmest skal du tage højde for, at modellerne af DVD-afspillere er forskellige (enten efter mærke, alder osv.). Så det vil ikke altid fungere at prøve at ordne det selv, nogle gange må du give op og søge professionel hjælp, eller ændre det med det samme.

Men metoden vil du lære i dag til at rette mit DVD/CD afspiller når den ikke læser nogen diske, er den den Microsoft understøtter, så den er pålidelig og i mange tilfælde virker den.

Det pågældende problem er normalt forårsaget af forældede drivere eller en forkert registreringsnøgle, der er blevet ændret. Løsningen er først at fjerne eventuelle poster i registreringsdatabasen, der kan være blevet ændret. For at gøre dette skal du klikke på » At starte op "og lige efter" Udfør ", skriv her regedit og klik på" okay “.

I ruden af navigation som vises, find og vælg denne undernøgle: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}.

Når det er gjort i højre panel, vælg » Øvre filter “. Så i menuen » Redigering der vises, klik på indstillingen » At slette “. Bekræft endelig, at du vil fjerne dette element, og forlad registreringseditoren. Genstart pc'en, og det skulle nu være rettet.

Slet drivere

Hvis problemet fortsætter, skal du fjerne driverne, for at gøre dette skal du trykke på Windows + R for at få " Udfør » hvor du skal placere devmgmt.msc. Dette giver dig adgang til enhedsdriveren.

Når du er der, skal du klikke på rullemenuen » Læsere DVD eller CD-ROM» og tryk på indstillingen » Afinstaller “, bekræft igen. Genstart derefter computeren (dette vil få driverne til at installeres automatisk, når du starter op), hvilket afslutter problemet. Og der har du det, med sidstnævnte burde spørgsmålet om, hvordan jeg fikser min DVD/CD-afspiller, når den ikke kan læse nogen diske, løses.

Glem ikke, at du også kan kopiere og gendanne filer fra en beskadiget DVD, så hvis det, der fejler, ikke er din computer, er alt ikke tabt. Snart vil du være i stand til at bruge diskene, som du vil, fra at brænde eller brænde en mp4-video til en DVD, til at kopiere videoer fra en DVD til USB-flashdrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up