Sådan konverterer du PNG-billeder til JPG uden at miste kvalitet - uden gratis programmer

Du vil måske bruge et billede i et projekt, men dets format og udvidelse tillader det ikke. Hvis du vil vide det hvordan man konverterer et PNG-billede til JPG uden at miste kvalitet og uden programmer gratis, fortsæt med at læse denne artikel.

Du kan ændre udvidelsen af ​​et billede, når du uploader det, ved at ændre udvidelsen fra .png til .jpg. Selvom det er en ekstremt nem proces at anvende, er der mange programmer, der vil fortsætte med at forhindre dig i at bruge dem.

Det er primært, fordi vi bare ændrer billedudvidelse , men billedformatet forbliver PNG. Så hvis du vil vide, hvordan du ændrer formatet på et billede uden behov for tredjepartsapplikationer, vil vi fortælle dig, hvordan du gør det trin for trin.

Indeks
  1. Sådan konverteres PNG-billeder til JPG uden kvalitetstab uden programmer
  2. Sådan konverteres et PNG-billede til JPG online gratis

Sådan konverteres PNG-billeder til JPG uden kvalitetstab uden programmer

Du kan konvertere et PNG-billede til JPG uden at miste billedkvalitet og uden at skulle bruge programmer eller værktøjer på din computer som Photoshop, Paint, PNG2jPG eller Xnconvert for at nævne nogle få.

Til dette vil vi udføre konverteringsprocessen med websider. Med andre ord online. Det er en meget gennemførlig proces og vil kun tage et par minutter at gøre. Lad os se, hvordan det er trin for trin.

Gå ind fra browseren på din computer eller mobilenhed, proceduren vil være den samme i begge tilfælde. Indtast Google Explorer » konverter PNG til JPG online» . Du vil få forskellige resultater.

Du kan vælge en af ​​dem. Alle disse sider fungerer på en lignende og frem for alt meget instinktiv måde, så de er nemme at bruge, selv for amatørbrugere.

Vi anbefaler, at du browser sikre steder for at undgå at downloade spam-filer. Blandt dem kan vi citere:

  • Gratis online konverter
  • Jeg kan godt lide img
  • Konverterede.

Sådan konverteres et PNG-billede til JPG online gratis

I tilfælde af Onlinekonverter gratis, Når du går ind på hovedsiden, så tjek afsnittet Billeder. Du har forskellige muligheder for at udføre billedformatkonverteringer. I dette tilfælde vil vi vælge at konvertere til JPG.

Dette fører dig til en ny skærm. For at starte konverteringsprocessen skal du klikke på Vælg fil fremhævet i en blå boks. Vælg filen, og klik på Åbn, eller du kan trække filen til webstedet.

Du kan tilføje flere filer for at konvertere dem alle sammen. Når filvalget er fuldført, skal du klikke på Konverter. Vent et par sekunder på, at din anmodning bliver behandlet. Til sidst skal du klikke på Download for at få JPG-filen til din enhed.

I tilfælde af Jeg elsker img, processen er enklere. Klik på Konverter til JPG på hovedsiden. På den nye skærm skal du nu klikke på Vælg billede for at vælge en af ​​dine enheder, eller du kan trække dem dertil.

Klik derefter på boksen i nederste højre hjørne af skærmbilledet Konverter til JPG. Til sidst skal du klikke på Download konverteret billede og vælge en destination for filen. Klik på Gem for at gemme den på din enhed. Jeg elsker img er ikke kun et nyttigt værktøj til at konvertere et PNG-billede til JPG, men det giver også andre muligheder såsom:

  • Komprimer billeder for at veje mindre
  • Tilpas billeder, konverter til og fra JPG og beskær billeder
  • Du kan også tilføje et vandmærke til dine billeder, oprette online memes og nemt redigere billeder

Endelig, hvis du planlægger at bruge Konverter til Fra hovedsiden skal du klikke på en af ​​mulighederne for at konvertere en PNG-fil. Det vil tilbyde dig at finde filen fra File Explorer, fra Drev, fra et link eller en URL eller fra Dropbox, hvis du har tilmeldt dig denne tjeneste.

Valget om at søge efter PNG-filen afhænger udelukkende af, hvor du gemte eller fandt den. Du har også mulighed for at trække den direkte til nettet.

Du kan tilføje så mange PNG-filer, som du vil. Når du har placeret dem alle, skal du klikke på konverter, vente et par sekunder, indtil processen er færdig, og til sidst klikke på Download for at have JPG-filen på din enhed, og dermed har du det konverterede JPG-billede på ingen tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up