Sådan immuniseres og beskyttes USB-hukommelse mod vira

Virus er et reelt problem, der kan påvirke enhver smart teknologienhed, såsom computere, bærbare smartphones og andre enheder, og USB-drev er også berørt. Det er derfor, vi i dag skal lære dig, hvordan du immuniserer og beskytter hukommelsen USB mod vira.

Det computer malware er som rigtige vira, har evnen til at sprede sig, hvis der ikke træffes passende foranstaltninger. Det er af denne grund, at det er nødvendigt at have kontrol over vores enheder og beskytte dem med antivirus og andre foranstaltninger.

I forbindelse med denne tutorial vil du måske vide, hvordan du renser og formaterer et USB-flashdrev eller en disk med Mac OS – Meget nemt på samme tid, husk at tutorials og guider i denne stil kun findes på vores websted Web Miracomosehace .

Indeks
 1. Sådan immuniseres og beskyttes USB-hukommelse mod vira
  1. Formater dit USB-drev
 2. Sådan immuniseres og beskyttes USB-hukommelsen mod virus (del 2)
  1. Beskyt dit USB-flashdrev

Sådan immuniseres og beskyttes USB-hukommelse mod vira

Det trick, som vi bringer dig i dag for at beskytte dit USB-drev, er meget enkelt at udføre og fungerer meget effektivt. Det mest bemærkelsesværdige er, at du ikke behøver noget program, kun de parametre, der er til stede i Windows giver dig mulighed for at beskytte din USB-nøgle, såsom virus med direkte adgang.

Formater dit USB-drev

 1. Det første trin er at tilslutte USB-drevet til din computer. Efter det skal du gå til Computer (hvor alle harddiske og lagerenheder vises).
 2. Vi anbefaler, at du laver en sikkerhedskopi af alle data, du måtte have gemt på dit USB-flashdrev, og gemmer dem hvor som helst på din computer. Bare rolig, du kan gemme dem på USB-drevet i slutningen af ​​processen.
 3. Når du først er inde Computer skal du højreklikke på USB nøgle , når du gør det, skal du klikke på formatindstillingen. Der vises flere muligheder for at formatere drevet, som vi nævnte tidligere, dette vil slette alle dine data (husk det).
 4. Klik på filsystemet og vælg NTFS , i rummet til volumennavnet kan du give det navn, du synes bedst om, og hvad angår formatindstillingerne kan du lade det være sådan, selvom vi anbefaler, at du hurtigt deaktiverer formatindstillingen. Klik derefter på boot-indstillingen.
 5. Vent på, at processen er fuldført, klik okay og luk formateringsvinduet.

Sådan immuniseres og beskyttes USB-hukommelsen mod virus (del 2)

Når du har formateret dit USB-drev, er det tid til at anvende denne nyttige metode til beskytte dig vira én gang for alle. Læs omhyggeligt følgende guide for at befri dig selv fra trusler, der søger at invadere dit flytbare drev.

Beskyt dit USB-flashdrev

 1. Efter formatering af USB-drevet kan du anvende metoden til at beskytte det. Den første ting at gøre er at gå til USB nøgle og opret en ny mappe, kan du give den et hvilket som helst navn, som f.eks Filer.
 2. Gå tilbage til computeren, og højreklik på dit drev, denne gang gå til den sidste mulighed Ejendomme.
 3. Find sikkerhedsfanen i egenskaber. Den næste ting du skal gøre er at klikke At ændre.
 4. En ny skærm vises, sektionen af tilladelser . Det er nødvendigt at ændre disse tilladelser, for dette deaktiverer det alle de muligheder, der er i det nederste område (Fuld kontrol, Ændre, Læs og udfør osv.) undtagen Læsning .
 5. Klik på at ansøge hvis en advarselsskærm kommer frem, klik på fortsæt, derefter skal du klikke på Accepter.
 6. Gå nu tilbage til dit USB-drev, højreklik på den mappe, du oprettede, og vælg igen Ejendomme. Der skal du gå til sikkerhedsindstillingen og derefter redigere, ligesom de foregående trin.
 7. Under alle omstændigheder, denne gang tværtimod, hvad du skal gøre er at aktivere alle mulighederne, når du gør det, klik på anvend og derefter på OKAY.

Efter den forrige metode, du undgå at enhver fil kan oprettes i roden af ​​din USB-nøgle, hvor de fleste virus går. Husk dog på, at kun sted hvor du kan gemme oplysninger er i den mappe, du oprettede tidligere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up