Sådan repareres en computer, når den ikke tænder eller starter trin for trin

Et problem der opstår mange gange og uden grund er det din computer holder op med at fungere; Og det er noget, der bekymrer mange mennesker, for det første, der kommer til at tænke på, er, at det ikke har længere brugbar levetid. Men i dag hjælper vi dig med at finde løsningen på dit problem, vi vil lære dig, hvordan du reparerer en computer, når den ikke vil tænde eller starte op, med en nem vejledning. Lad os se det næste.

Indeks
  1. Hvad skal jeg gøre, hvis min computer ikke vil tænde eller starte?
  2. Hvad hvis min strømforsyning er ok og stadig ikke vil tænde, hvad kan det så være? Opløsning

Hvad skal jeg gøre, hvis min computer ikke vil tænde eller starte?

Først og fremmest, før du smider din computer ud, skal du overveje nogle meget grundlæggende ting, der kan være på problemets oprindelse .

  1. Sørg for, at det ikke skyldes mangel på energi; Mange gange er det første problem, at der ikke når nok strøm til vores computer, hvilket får den til at lukke ned og ikke starte.
  2. Tjek din computers strømkabler, tjek om de er beskadigede, for at skifte dem og nyde din pc igen.

Nu, når du prøver de foregående trin, fungerer din computer muligvis ikke på samme måde. Hvad vil være roden til problemet? Ofte er det energikilde . Hvad er en pc-strømforsyning? , er der, hvor computeren modtager strøm fra stikkontakten og distribuerer den til pc'en.

For at gøre dette bliver du nødt til at skrue nævnte strømkilde af og fjerne den fra pc-kabinettet, på denne måde vil du kontrollere, om dette er problemet. Vi anbefaler, at du tager et billede inden, af hvordan alle kabler er placeret, for ikke at miste den samme rækkefølge. Så fortsætter han med at afbryde kablerne omkring ham, tjekke hans lugt, fordi flere gange et kabel er brændt inde i strømkilden .

Nu er den næste ting at tjekke om PSU-blæseren virker, hvordan? Nå, du skal bare bruge en papirclips eller en lille hæfteklammer; vælg derefter det længere kabel fra strømkilden, når dette er gjort vil du bemærke, at der er et grønt kabel og et sort kabel, begge har en port; indsæt begge ender af clipsen eller hæftningen direkte der.

Når den tilsluttes en stikkontakt, bør blæseren tænde automatisk; Hvis ikke, er det fordi strømforsyningen er beskadiget. og det er derfor, det ikke sætter din pc under spænding .

Hvad hvis min strømforsyning er ok og stadig ikke vil tænde, hvad kan det så være? Opløsning

Et andet problem, når du beslutter dig for at reparere en computer, når den ikke tænder, og som er meget almindeligt; er tænd/sluk-knapperne, fordi de ved brug til sidst fejler, hvilket forårsager øjeblikkelig skade . Til dette er det tilrådeligt at vide, hvordan man reparerer og installerer tænd/sluk-knappen på en pc , ud over at kontrollere dens kontakter.

Hvis dette ikke virker, skal du tage højde for, at alle kabler er korrekt tilsluttet er normalt et meget tilbagevendende problem, for når et af stikene løsner sig, mistes direkte kontakt med strømmen, hvilket får den til at lukke ned. Noget meget simpelt, men som også kan forårsage dette problem er, at din computer overophedes, når du bruger den i flere timer; lad den derfor hvile i et par minutter, og prøv at tænde den igen for at sikre dens ydeevne.

Hvis det stadig ikke virker at følge disse trin; så vi anbefaler, at du konsulterer en ekspert at guide dig på din computer, og dermed finde kilden til problemet. I dette tilfælde vil det være nyttigt at kende model- og serienummeret på din Windows-pc for at finde en erstatning.

Når din computer er repareret, skal du huske, at vedligeholdelsesforanstaltninger er vigtige. For eksempel rengøring af din pc's strømforsyning fra tid til anden. Da der samler sig støv på ventilatorbladene.

Vi håber, at denne information i dag vil hjælpe dig meget, og dermed nyde din pc i lang tid; glem ikke at dele og fortælle os i kommentarerne, hvordan var din oplevelse, og hvis du havde positive resultater, elsker vi at læse din feedback, vi ønsker dig held og lykke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up