Sådan formaterer du en mobiltelefon med gendannelse på kinesisk - hård nulstil kinesisk gendannelse

I denne artikel lærer du, hvordan du formaterer en mobiltelefon med gendannelse på kinesisk – Gendannelse kinesisk hård nulstilling i få trin og med en komplet forklaring, så du kan gøre det uden at ty til en professionel.

I øjeblikket kan vi få mobile enheder af kinesisk oprindelse på markedet, det vil sige, at deres operativsystem er dubbet på spansk, men i deres hardware finder vi det i kinesisk eller japansk og hvis du ikke kan sproget, er det meget normalt, at de ikke forstår processen, og det er kompliceret at køre et format i det.

Der er også mere anerkendte mærker som Huawei, som også er af kinesisk oprindelse, men de nulstil eller hård nulstil en Huawei-telefon præsenterer forskellige stadier for disse enheder af mærker, der er meget mindre anerkendte på markedet.

Indeks
 1. Hvad skal du overveje, når du formaterer eller nulstiller mobiltelefonen
 2. Hvordan formaterer man mobiltelefon med kinesisk gendannelse?

Hvad skal du overveje, når du formaterer eller nulstiller mobiltelefonen

Vi skal huske på, at formatering ikke kun er gavnligt i en nødsituation, fordi en fejl eller en ændring ikke er blevet godt accepteret af operativsystemet, men bruge formatering som en dyb rengøring af vores mobil er også en god idé.

Før du går helt ind i mobilgendannelse, kan du genstart eller gendan indstillinger android fabrik kl fra indstillingerne på den samme enhed er dette en lettere mulighed at udføre og kunne være løsningen på dit problem.

Husk, at du bør gemme alle vigtige oplysninger på en computer eller gemme dem på Google, så du ikke mister noget vigtigt i formateringen.

Med trin for trin kan vi lære dig at formatere på en mobiltelefon af kinesisk eller japansk oprindelse uden problemer med grafiske forklaringer, så du bedre kan forstå konceptet og guide dig i hvert punkt i dybden og dermed opnå succes. formatere den mobile enhed.

Hvordan formaterer man mobiltelefon med kinesisk gendannelse?

 1. Til at begynde med skal vi fortsætte med at slukke vores mobile enhed helt for at administrere gendannelsen.
 2. Så tænder vi det igen gennem gendannelsesindstillingen, dette gøres ved at trykke på disse knapper: Lydstyrke op > Lydstyrke ned > Hjem-knap .
 3. Hvis de ved disse tilfældigheder finder ud af, at de ikke kan gøre det, fordi disse taster ikke virker på deres mobil, kan vi få adgang til browseren og søge efter information for at indtaste gendannelsen af ​​din enhed med mærket og modellen af ​​den.
 4. Når du holder den nede i et par sekunder, vil du se, at skærmen vil tænde, men i gendannelsestilstand.
 5. I den menu, som enheden tilbyder dem, vil de have muligheder for at vælge enhedens format.
 6. Ved at vælge muligheden "Genstart" vil vi gøre dette ved at bruge lydstyrke-, op- og ned-tasterne.
 7. For at bekræfte en mulighed skal vi bare trykke på tænd/sluk-tasten på vores enhed.
 8. I tilfælde af at der ved en fejl trykkes på en indstilling, kan vi gå tilbage ved at trykke på volumen op-knappen og dermed vende tilbage til den forrige menu for at vælge den korrekte mulighed.
 9. For at opnå kinesisk eller japansk enhedsgendannelse skal vi vælge den mulighed, der slutter med "eMMC" .
 10. For at kunne starte gendannelsen skal de blot trykke på knappen "Strøm" og dermed validere handlingen.
 11. Du vil se, hvordan mobilenheden slukkes igen ved at udføre en fuld genstart, i andre modeller skal du bekræfte det ved først at trykke på indstillingen "Ja" derefter tænd/sluk-knappen, så den slukker, og genstart er opnået for at starte layout.
 12. Når gendannelsen er fuldført, kan vi se, hvordan enheden genstarter, og på denne måde får vi enheden formateret, og startskærmen vil ligne den, du lige har købt, og du bliver nødt til at lægge dine data igen.

Så enkelt som det kan vi opnå formatering af en mobilenhed med gendannelse på kinesisk eller japansk vi skal bare huske på, at de ikke må glemme at gemme eventuelt nødvendigt indhold og så også fjerne SD-hukommelseskortet, fordi vi kan risikere, at det påvirker.

Et alternativ til at prøve er at formatere Android mobiltelefon fra pc, på denne måde har du andre muligheder, da kinesiske enheder kan have forskellige og flere løsninger, når du anvender en hård nulstilling.

Når du nulstiller Android OS på en kinesisk enhed, er det sandsynligt, at google play butik ikke er tilgængelig, der er yderligere trin til at installere google play i ethvert mærke, for fuldt ud at nyde din enhed med alle apps, der er tilgængelige på den platform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up