Sådan rydder du historikken for udførte kommandoer i kommandoprompt

Hvad er en ordrehistorik? Ordrehistorik er den gemte liste, hvor gemmes alle de kommandoer, du har lavet på dit system om du skal oprette adgang, tilføje profiler, få adgang til små tastaturgenveje på din computer og meget mere.

Fra en kommandolinje kan du køre mange af de funktioner, som en pc tilbyder, det bedste ved disse kommandoer er, at de udføres fra systemets interne grænseflade det vil sige, at der skabes en historie.

Uden tvivl har kommandoer været en god genvej, når det kommer til at spare tid, når du bruger en computer eller oprette forskellige genveje, men hvordan ser du denne historie?

Hvordan kan man se de ordrer, der er foretaget i systemet? For at hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål, inviterer vi dig til at fortsætte med at læse, fordi vi vil vise dig, hvordan du finder dem og eliminerer dem, hvis du ønsker det.

Indeks
  1. Ryd kommandohistorik med en tastaturgenvej
  2. Gem og se dit systems kommandohistorik ved at følge disse trin

Ryd kommandohistorik med en tastaturgenvej

At være i stand til at se og udføre kommandoer gemt i historien kan være en stor hjælp, fordi du kan hente enhver af disse kommandoer udført ved blot at trykke på pil op vil du kunne se hver af dem, men hvis du kun vil slette dem, hvad skal du gøre?

For at hjælpe dig lidt med at frigive denne historie, vil vi give dig nogle tips, der hjælper dig med at rydde kommandohistorikken og bedst af alt, du kan gøre det ved hjælp af en tastaturgenvej.

For at slette den berømte kommandohistorik skal du blot trykke på røre ved » Alt + F7 ", vil hele listen over kommandoer, der udføres af systemet, automatisk blive slettet. Og for at kontrollere det, kan du trykke på op- og ned-tasten i cmd-historikvinduet.

Men hvis du vil vide, hvordan du får vist og gemmer ordrehistorikken, skal du være meget opmærksom, fordi vi vil lære dig, hvordan du gør det på en nem måde.

Gem og se dit systems kommandohistorik ved at følge disse trin

Command Line er et super nyttigt værktøj, som findes i Windows 7, 8 og 10 versioner, det er fordi det er i stand til at erstatte mange tredjepartsprogrammer det betyder, at det er et værktøj, der hjælper dig med dine drevdiskpartitioner, enten MBR- eller GPT-partitioner.

Det giver dig også mulighed for opret en bootbar USB-nøgle, opdater hver BIOS-fil og mange andre fordele, der vil hjælpe dig med at holde din computer i perfekt stand til at se dine ordrer, kan du følge denne mulighed:

Indtast rækken af ​​kommandoer, og indtast derefter det samme vindue som rækken af ​​optagede kommandoer, blot ved at trykke på op og ned piletasterne, vil du være i stand til at se alle de kommandoer, der er lavet i systemet.

Hvis du ikke kan se kommandoerne, skal du ikke bekymre dig, da vinduet kan timeout på grund af det store antal kommandoer, der udføres på systemet, og for at løse dette problem, det dig luk bare kommandovinduet og åbn det igen .

Registrering af ordrer kan også være et rigtig godt kort i ærmet, da det giver dig mulighed for nemt og med det samme at oprette genveje og bestille filer på din Windows-computer. For at gemme disse kommandoer kan du gøre det ved at følge to trin:

  1. Gå ind i kommandovinduet.
  2. Tilføj denne kode " doskey / HISTORIE > SampleHistory.txt ".
  3. Tryk på "Enter" og voila, dine ordrer vil blive gemt sikkert.

Efter at have udført disse trin, vil din ordreliste automatisk blive gemt i systemet. Dit system vil lave en sikkerhedskopi ved at gemme kommandoerne . Nu kan du anvende disse kommandoer, når du vil.

Vi ved, at få mennesker kender til de store fordele, som kommandoer tilbyder, og hvis du er en af ​​dem, giver denne artikel dig mulighed for at se, hvor nyttige de kan være, med dem kan du undgå at indlæse din computer med unødvendige programmer .

Vi håber, du har opdaget en nemmere måde at bruge, gemme og rydde din kommandohistorik, nu kan du forbedre ydeevnen på din Windows-computer betydeligt. Lad os nu gå i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up