De bedste tips og anbefalinger til at undgå identitetstyveri eller phishing

I dag er teknologien så dybt forankret i os, at den er det meget let at gøre enhver form for handling gennem det, at tale med enhver type person og tusindvis af andre ting.

Med de teknologiske fremskridt, der eksisterer i dag og ved at udnytte den tillid, vi har til dem, har mange skrupelløse individer mangedoblet ny teknik at gøre deres modbydelige ting og få andre til at bedrage dem ved at sige eller gøre handlinger med vilje.

Grundlæggende drager folk fordel af mangel på sikkerhed i dette tilfælde internetportaler, for at være i stand til at påtage sig en andens identitet eller manipulere andre mennesker gennem dem for at få information eller noget andet ved at udnytte deres tillid.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om denne metode til at narre folk. Du finder også alt hvad du behøver for at forhindre et phishing-angreb.

Indeks
 1. Hvad er phishing?
 2. Typer af phishing
 3. Tips og anbefalinger til at undgå identitetstyveri eller phishing

Hvad er phishing?

Phishing er en lidt "moderne" metode brugt af hackere at bedrage andre personer ved at bruge illegitime konti eller eksterne enheder, for at manipulere tredjeparter til at få det, de vil have.

Det er folk, der dyrker phishing kendt som phishere og bruger det normalt til at få oplysninger, de normalt ikke har adgang til. Phishing kan bruges til at stjæle data, som du kan få adgang til et offers konti med.

Phisherne, eller cyberkriminelle dvs. dem, der anvender denne teknik til at bedrage folk, har brug for en vis viden om social engineering for at få den anden person til at starte dataene eller udføre den handling, de ønsker.

For at bruge denne metode "gemmer" phisherne sig bag en formodet officiel konto for en virksomhed eller efter identifikation af en tredjepart, på denne måde manipulere deres ofre og drage fordel af deres tillid at indhente eller indhente en bestemt type personoplysninger. offeret gør enhver form for ting, der kan generere tab i fremtiden eller øjeblikkeligt, såsom at indhente personlige data, der giver phisheren adgang til ofrets bank eller personlige konti.

Phisherens virkemåde er ikke altid at interagere direkte med offeret, en anden meget almindelig metode er at bruge malware eller ondsindet software et udtryk, der bruges til at identificere computerkoder eller programmer til ondsindede formål, som har til hensigt at forårsage skade på systemer eller automatisk stjæle dine data.

Typer af phishing

Tyve og svindlere skaber flere og flere opdaterede teknikker til at udføre deres foragtelige gerninger og udnytter den tillid, som vi kan skabe til tredjeparter gennem sociale netværk eller enhver anden form for kommunikation. Så vil vi navngive typer af phishing den mest almindelige i øjeblikket.

 • det spyd phishing er når Phisheren undersøger offeret og medierne med data skaber kendt genkendes af offeret. Dette for at manipulere det og få nyttig information til at sælge på det sorte marked
 • Hvalfangst eller efterligning siges det, at når hackeren bruger en identitet med en autoritet, der er anerkendt af offeret, bruges den generelt til at manipulere dem og få dem til at bidrage med penge til fordel for phisheren.
 • det pharming opstår, når manipulationen sker via en modtaget e-mail indeholdende adressen på en anden side kendt af offeret. For at få adgang til den er denne webside dog kun en front for offeret til at indtaste deres data, og hackeren kan således drage fordel af det til at efterligne deres identitet senere.

Tips og anbefalinger til at undgå identitetstyveri eller phishing

 • Åbn eller tilgå ikke ukendte e-mails eller links
 • For at få adgang til et websted, der har nået dig via e-mail eller besked, som et link, er det bedst at få adgang til det manuelt ved at indtaste adressen i browseren og ikke direkte fra det angivne link.
 • Konfigurer din pc's sikkerhed og privatliv permanent
 • Svar ikke på beskeder eller e-mails, der beder om nogen form for personlige data eller data, med hvilke de kan få adgang til nogle af deres konti
 • Brug anti-malware sikkerhedssoftware

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up