Hvad er et Wi-Fi-hotspot, hvordan fungerer det, og hvad bruges det til? Hvilke typer findes der? - Fuld guide

Velkommen! Hvis du har hørt udtrykket "Wi-Fi-hotspot" før, men ikke er helt sikker på, hvad det er til, så er du kommet til det rigtige indlæg. Senere vi du vil forklare alt hvad du behøver at vide om et Wi-Fi-hotspot .

Indeks
 1. Hvad er et WiFi-hotspot?
 2. Hvordan fungerer et Wi-Fi-hotspot?
 3. Aktuelt tilgængelige Wi-Fi-hotspottyper
  1. Gratis hotspot
  2. Et bærbart hotspot
  3. Mobil enhed såsom et Wi-Fi-hotspot

Hvad er et WiFi-hotspot?

Kort sagt kan vi definere et Wi-Fi-hotspot som et internet-hotspot, der er tilgængeligt for brugere at oprette forbindelse til trådløst.

I første omgang disse adgangspunkter er blive berømt på steder, hvor mange mennesker normalt samles, såsom biblioteker, caféer, universiteter, lufthavne, hoteller og spisesteder.

Således kan enhver bruger med en mobil enhed, bærbar computer eller tablet oprette forbindelse til disse hotspots for at surfe på internettet problemfrit. helt gratis.

Det skal bemærkes, at der er nogle forskelle mellem Wi-Fi, Wi-Fi Direct og Mobile Hotspot, så de er ikke ens.

Hvordan fungerer et Wi-Fi-hotspot?

Denne enhed er forbundet til et internetnetværk og genererer et Wi-radiofeltHvis mindst 15 meter. Med andre ord vil alle enheder inden for denne afstand være i stand til at få adgang til internettet ved blot at oprette forbindelse til det trådløse Wi-Fi Hotspot.

Med andre ord behøver vi ikke at konfigurere eller tilslutte mange kabler for at etablere en internetforbindelse. I øjeblikket er der Wi-Fi-enheder, der har en større rækkevidde på grund af, at de har et større antal antenner, så det vil ikke være nødvendigt at opholde sig meget tæt på disse enheder for at kunne få adgang til internettet trådløst .

Du kan endda købe en personlig og tage den med dig, hvorhen du vil, så du kan oprette forbindelse til internettet fra næsten hvor som helst. Og du kan også oprette wifi-hotspot fra pc for at dele internet.

Aktuelt tilgængelige Wi-Fi-hotspottyper

Dernæst vil vi i dette nye afsnit tale detaljeret om de typer adgangspunkter, der findes i øjeblikket. I nogle tilfælde, vi vil forklare, hvordan man konfigurerer dem så du kan bruge dem uden problemer.

Gratis hotspot

Denne type enhed er generelt ikke helt gratis , for for at have adgang til det, skal du indkvarteres på hotel eller spise frokost på en restaurant. Det er derfor en service, for adgang vil være garanteret, så længe du forbruger en bestemt service.

Nogle gange bliver vi endda nødt til at indtaste vores e-mail, telefonnummer eller kreditkortoplysninger til for at få adgang til den forbindelse, som denne enhed tilbyder.

Et bærbart hotspot

I øjeblikket er der enheder, som vi kan købe i enhver elektronikbutik, hvis funktion er at tjene som en wifi-routerantenne, som vi altid kan have ved vores side for ikke at finde os selv uden internetforbindelse hvor vi end går.

Når du har købt det, skal du blot abonnere på en internettjeneste, så dette hotspot har en dataplan. På denne måde kan vi være forbundet til denne enhed til enhver tid trådløs via vores mobil, tablet eller laptop.

Mobil enhed såsom et Wi-Fi-hotspot

Vi vil også have mulighed for gør vores mobil til et punkt af Wi-Fi adgang for at give andre enheder mulighed for at oprette forbindelse og få adgang til internettet. Senere vil vi forklare, hvordan denne proces fungerer.

For at bruge din smartphone som et hotspot, skal du blot følge disse trin:

 • Først og fremmest skal du gå til menuen og vælge "indstillinger".
 • Dernæst skal du trykke på indstillingen " Trådløse forbindelser »
 • Når du er der, vil du se en liste over muligheder, hvorfra du skal vælge en, der siger " adgangspunkter » eller « bærbar wifi-zone »
 • Hvis det er første gang, du vil aktivere denne funktion, skal du foretage nogle indledende indstillinger for at kunne omdanne din mobile enhed til en Wi-Fi-antenne.
 • Dybest set bliver du nødt til det tilføje et navn til din mobil Android for at adskille den fra andre enheder. Vi anbefaler at give den et navn, som du nemt kan huske.
 • Du skal også tilføje en ny adgangskode, da andre enheder, der ønsker at oprette forbindelse, skal indtaste den korrekt.
 • Det er tilrådeligt at oprette en adgangskode, der er sikker og nem at huske med tal, bogstaver og specialtegn, på denne måde sikrer vi, at ingen kan gætte denne adgangskode for at få adgang til vores mobil uden autorisation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up