Sådan downloader og installerer du apps og spil på Samsung, LG, Hisense og Sony Smart TV

At vide download og installer apps og spil på Smart TV er afgørende for at drage fuld fordel af denne type teknologisk udstyr.

Men der er forskellige mærker og modeller på markedet, hver med sin egen standardbutik til at administrere og købe forskellige applikationer .

Så selvom konceptet er det samme, kan proceduren for download af programmerne variere en smule.

Indeks
  1. Apps på Samsung Smart TV
  2. LG Smart TV
  3. Hisense Smart TV Udstyr
  4. Sony App Store for at installere apps
  5. Play Butik på enhver enhed for at installere apps

Apps på Samsung Smart TV

Der er allerede mange applikationer, som er installeret med virkning fra din butik, men hvis du vil downloade flere, er det meget enkelt.

For at starte skal du sikre dig, at udstyret er korrekt tilsluttet til en internet netværk kablet eller WiFi.

Derefter tændes TV'et og med fjernbetjeningen eller fjernbetjeningen i hånden trykkes der på knappen for at få adgang til " SmartHub i hovedmenuen.

Så vil de forskellige muligheder blive vist, så der vil være et ikon for spil og et andet for applikationer. Den anden er valgt.

På denne måde åbner App Store, hvor du kan se de elementer, der allerede er installeret. Og øverst vil der være et kategoribælte, som du kan filtrere din søgning med.

Nu, for at installere applikationer på Samsung Smart TV , går vælgeren igennem de forskellige muligheder med kommandoen, indtil du finder den, du ønsker.

For at fortsætte skal du blot klikke på ikonet for det pågældende element og derefter vælge " At downloade på skærmen og det er det.

Vi anbefaler også, at du udnytter den korrekte download og installation af Google Chrome-browseren og nyder de fordele, den giver dig.

LG Smart TV

For at få adgang til butikken på en LG SmartTV når udstyret tændes, LG Smart World-tilstand skal vælges i menuen, for at fortsætte med login med LG TT-kontoen ved hjælp af ID og adgangskode.

Derfor kan applikationer nu lokaliseres på mærkets Smart TV. Det er bedst at søge ved hjælp af kategorier og derefter klikke på " Installere ".

Det anbefales også at gennemgå kravene eller betingelserne for hvert element, hvoraf nogle er specifikke for visse modeller, som konditionerer installationen.

Hisense Smart TV Udstyr

De nyeste Hisense smart-tv'er leveres som standard med Google Play Butik. For at downloade apps skal du derfor have adgang til dem.

For at starte skal du placere udstyret i den tilstand, der interesserer os, dette gøres ved at trykke på " At starte op » derefter ved at gå til afsnittet « Apps " Hvor " Smart hub ".

Så, hvis du vælger muligheden " Mine apps vil du have adgang til de forudindlæste elementer, mens hvis du vil installere en anden applikation på Hisense Smart TV, skal du åbne Butikken.

Sidstnævnte er lavet i klikke på afsnittet » Legetøjsbutik "," Google » eller angivet med » Hisense plus dens model, vil det hele afhænge af den enhed, du har.

Til sidst, alt hvad du skal gøre er at søge gennem det brede udvalg af spil og applikationer, som Play præsenterer og klikke på " Installere i den nødvendige.

Sony App Store for at installere apps

Som i det tidligere tilfælde, fra 2017, JEG' udstyr Sony Smart TV inkluderer Android som styresystem.

Hvilket betyder, at de vil have adgang til Google Play Butik for at downloade enhver applikation eller spil. Du skal blot gå ind i den tilsvarende sektion og navigere, indtil du finder det ønskede element.

Afslut processen ved at klikke på muligheden » Installere som vil blive vist på skærmen, og dermed vil det pågældende program være tilgængeligt.

Play Butik på enhver enhed for at installere apps

Nogle brugere ønsker at være i stand til at have applikationer på deres enheder, der er specifikke for Google Store.

Så hvis det pågældende udstyr er fra mærker som Samsung, LG eller en ældre model fra Hisense og Sony, kan det virke umuligt.

Nå, der er en løsning, og det er ved at erhverve en Android TV Box som forsyner Smart TV'et med den Android, det skal bruge for at drive butikken.

Således vil det være nok at tilslutte Boxen til fjernsynet via HDMI-kablet og aktivere denne tilstand fra fjernbetjeningen, følg instruktionerne og så nemt er det at få adgang til Play Store for at downloade applikationer. Ikke kun download apps, men husk også, at du kan downloade streamingkanaler som HBO, Amazon Prime og Netflix.

Smart TV i dag har mange fordele, ikke kun på grund af deres brugervenlighed og fordi de giver dig mulighed for at nyde alle streamingkanalerne, men også fordi deres funktioner giver dig mulighed for at oprette forbindelse til flere andre enheder såsom lydudstyr, telefoner og pc'er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up