Sådan konverterer eller forvandler du din iPhone eller Android-mobil til en walkie-talkie

Gør din iPhone eller Android om til en walkie-talkie og genoplev et vigtigt øjeblik fra din barndom ved at bruge din mobilenhed ved at følge alle trinene i denne guide/tutorial praktisk og enkel .

Det er muligt at få en Android til at ligne en iPhone ved hjælp af iLauncher og endda bruge mobiltelefonen som sikkerhedskamera, så det kan selvfølgelig også lade sig gøre.

Hvis du er i 20'erne til 30'erne (eller endnu ældre), vil du helt sikkert huske den smukke tid i din barndom, da du første gang købte en walkie-talkie.

Mange mennesker holder dem stadig som et værdsat minde, andre bruger dem stadig af og til. Enten fordi det er ret nyttigt eller for sentimental værdi.

Måske leder du bare en byggeplads eller et job og har brug for en hurtig og alsidig måde at kommunikere med dit team på. uden at investere i mange af disse enheder, som senere kan blive beskadiget eller mistet.

Uanset årsagen til, at du skal bruge denne fantastiske enhed igen, fortæller vi dig, at der ikke er nogen grund til at støve af eller geninvestere i en.

Her viser vi dig, hvordan du forvandler din iPhone/Android til en walkie-talkie med en enkelt download en ansøgning.

Indeks
  1. Gør din mobil til en walkie-talkie
  2. Hvordan fungerer en walkie-talkie?
  3. Så hvordan kommunikerer jeg med mine venner fra appen?

Gør din mobil til en walkie-talkie

Uanset Android- eller iPhone-operativsystem, gør denne applikation, som vi viser dig nedenfor, din iPhone eller Android til en walkie-talkie som ingen anden app ville ikke.

Dens navn er Walkie-Talkie Communication, og alt, hvad vi skal gøre for at bruge det, er at gå til applikationsbutikken på vores enhed og søge efter det ved navn.

Når den viser os applikationssiden, skal vi bare downloade den, vente på, at den er installeret på vores mobiltelefon, og det er det og begynde at nyde din nye walkie-talkie.

Men hvad nu hvis du aldrig har haft en radiofjernbetjening, enten fordi dine forældre aldrig har købt en eller fordi du bare foretrækker andre former for legetøj. Glem det.

Du kan fortsætte med at læse følgende titel, hvori vi vil lave en kort beskrivelse af hvordan en walkie talkie fungerer og den applikation, vi installerer.

Hvordan fungerer en walkie-talkie?

Hvis du havde en walkie talkie før , du ved helt sikkert, hvordan det virker, eller princippet om dets funktionalitet. Men hvis du af en eller anden grund ikke ved det, giver vi dig en kort forklaring.

En fjernradio sender i modsætning til en mobiltelefon beskeder samtidigt. Med andre ord kan to personer ikke tale på samme tid, den ene besked skal altid sendes efter den anden. Dette opnås ved at trykke på en knap indbygget i radioen.

Fordelen ved disse enheder er, at de er autonom det vil sige, at de sender deres eget signal, og at vi kan kommunikere, så længe der er en eller flere enheder, der sender på samme frekvens.

Walkie-talkie-kommunikation gør din iPhone eller Android til en walkie-talkie, der effektivt simulerer betjeningen af ​​en trådløs fjernbetjening .

Og selvom den ikke er helt selvstændig, er de andre aspekter af appen gennemarbejdet.

Så hvordan kommunikerer jeg med mine venner fra appen?

Hvis du går ind i appen, vil du se en grå boks med fire knapper (ned, op, til, lyd) og en lille glimmer med nogle tal på (frekvens eller kanal).

For at bruge det skal der først være mindst to tilgængelige enheder med appen installeret.

Derefter, på hovedprogramskærmen, vi justerer frekvensen af den kanal, hvor vi ønsker at overføre beskeder og kommunikere med venner.

Hvis du husker, hvad vi nævnte tidligere, har disse hold en indbygget knap, som vi skal trykke på for at tale.

Og hvis du ser nøje på app-skærmen, ligner den et horn i bunden.

Det eneste, vi skal gøre, er at skubbe på » Tryk for at tale som er i midten, og vi vil være i stand til at sende beskeden til alle, der er forbundet til frekvensen.

Husk at beskederne sendes samtidigt det vil sige, at én person kan tale ad gangen.

Med dette behøver du ikke længere at fjerne din gamle jumper eller købe en, nu med en iPhone/Android-enhed og flere venner, kan du nyde radiooplevelsen eksternt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up