Sådan gemmer du nemt en Flash-fil til PDF

På et tidspunkt i livet skal du muligvis spare en Flash-fil i som en fil med et af de mest brugte formater, PDF'en, for at lette dens afsendelse via e-mail. Men for at udføre denne handling har vi brug for en række enkle, men enkle trin, der vil hjælpe os, og det er præcis, hvad vi vil gøre i dette indlæg.

Lagring af filer i PDF-format, uanset om det er en webside, dokumenter, billeder eller bøger, vil ikke kun gøre dem nemmere at gemme, men også nemmere at læse, derfor er det en af ​​de metoder, der foretrækkes af mange i dag. Lær meget mere om det i denne meget detaljerede artikel.

Hvad er flash-filer?

Generelt er alle disse filer, som har en ende "SWF" , er angivet som filer, hvis format er baseret på multimediefiler, vektorgrafik og også med ActionScript-koder. Disse filer er designet på basis af Adobe Flash-programmering, og hvorfra deres navn ligeledes kommer fra forkortelsen " Shockwave Flash “.

Ligeledes er det vigtigt, at vi forstår, at den indeholder et vektorgrafik-filformat, der udover alt tilbehøret også understøtter bitmaps, som derudover kan designes forskellige animationer med og sproget som er ActionScript type.

Hvordan gemmer man en Flash-fil via browseren?

Når alle de foregående punkter er afklaret, er det også vigtigt at vide, hvad der er de nødvendige trin for at kunne gemme dine flash-filer gennem browseren; For at gøre dette skal du blot følge nedenstående trin:

  1. Start med at højreklikke inde i din Flash-fil og fortsæt med at justere dens indstillinger, og lad den gå op til " Høj ". Når du har gjort det, skal du blive ved med at klikke inde i knappen » Zoom ind og når du først er der, skal du placere billedet, hvor du vil have det ændret til PDF.
  2. Efter trin 1 skal du fortsætte med at højreklikke inde i billedet, og derefter vælge den næste funktion, der skal være » At udskrive “. På dette tidspunkt skal du udskrive billedet, ligesom en printer, men denne gang bliver det” PostScript ", som du kan installere fra det officielle Adobe-websted. På dette tidspunkt skal du give din fil en titel og placere bogstaverne " .ps », direkte i den sidste del af filen. På denne måde redigeres .ps-filen direkte til PDF med Adobe Acrobat.
  3. Herefter skal du gemme det nævnte billede i det ønskede PDF-format, så længe du har Adobe Photoshop.

Udførelse ved hjælp af flash

For at kunne gøre det er alle trin meget enkle, og du skal bare passe på ikke at springe nogen af ​​dem over, baseret på dette skal du blot følge følgende trin:

  1. Start med at åbne din Flash-fil, som du tidligere har valgt, som du vil arbejde med; Herefter skal du bare juster rammen for nævnte fil så det ser ud, som du vil have det gemt som en PDF-fil.
  2. Når du har justeret disse indstillinger, skal du klikke på muligheden » At udskrive », som du finder på den øverste bjælke. Når der trykkes på, åbnes en række muligheder, hvor du skal vælge, hvilket er printeren PostScript som du vil bruge i dette tilfælde.
  3. Når du er klar, skal du klikke på muligheden for at udskrive filen, og alt du skal gøre er at placere en titel på det dokument, du lige har oprettet, og derefter placere .ps i slutningen af ​​filen.

Med dette vil du have alle de værktøjer, du har brug for, og jeg vil kun begynde at oprette alle de dokumenter, du ønsker.

Indeks
  1. Hvad er flash-filer?
  2. Hvordan gemmer man en Flash-fil via browseren?
  3. Udførelse ved hjælp af flash

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up