Sådan aktiverer du Forstyr ikke-tilstand, mens jeg kører min bil

Vi ved, at lovene forbyder indtagelse af stoffer eller alkoholholdige drikkevarer, mens du kører bil; Det er også vigtigt at tage højde for brugen af ​​mobilen, når du først sidder bag rattet. Nå, et opkald, en besked, en lyd eller et billede kan distrahere dig fra køreaktiviteten og dermed miste dit opmærksomhedsniveau, hvilket er meget farligt.

Heldigvis er der smartphones, der har funktionen "Forstyr ikke under kørslen", blandt hvilke vi har iPhones og Androids, blandt andre udbredte mobile operativsystemer; som hjælper os til ikke at blive forstyrret under kørslen.

Indeks
  1. Hvad er tilstanden Forstyr ikke, inkluderet i smartphones?
  2. Hvordan opfører iPhone og Android sig, når Forstyr ikke mens du kører er aktiveret?
  3. Hvordan aktiverer jeg tilstanden Forstyr ikke, mens jeg kører min bil?

Hvad er tilstanden Forstyr ikke, inkluderet i smartphones?

Forstyr ikke-tilstand giver dig mulighed for at få en periode, hvor du vil ikke modtage opkald, beskeder eller notifikationer, for ikke at blive forstyrret under kørslen; Dette er ikke kun nyttigt, mens du kører din bil, men også under møder eller begivenheder, der kræver noget privatliv.

Du kan selvfølgelig også slå den fra eller til; men med denne funktion, som smartphones bringer, kan du konfigurere den til at aktivere automatisk eller tilføje den til kontrolcenter, for hurtig adgang.

Hvordan opfører iPhone og Android sig, når Forstyr ikke mens du kører er aktiveret?

  • iPhone er normalt stille med sort skærm ; Hvis du modtager en besked, modtager afsenderen automatisk svaret, mens du kører; afsenderen kan også placere ordet presserende; så bliver den læst af en af ​​de funktioner, der læser notifikationer højt
  • Hvad angår opkald, er de kun autoriseret fra din Yndlingskontakter, til forudsat at du ringer to gange i træk, men forbinder iPhone til bilen og via Bluetooth, ved at bruge både mikrofon og højttaler til at svare.
  • iPhone kan sende nødalarmer, alarmer eller meddelelser til chaufføren; appen Maps fungerer normalt og viser de nødvendige anvisninger.
  • På den anden side tilføjede Android i sin seneste opdatering en indstilling kaldet "Mute Notifications", som du kan aktivere eller deaktivere, når du vil.

Hvordan aktiverer jeg tilstanden Forstyr ikke, mens jeg kører min bil?

I tilfælde af iPhone, det er fra iOS 11 og nyere introduceres denne funktion; for at aktivere det, klik på "Indstillinger" og derefter "Kontrolcenter". Klik derefter på "Tilpas kontrolelementer".

Efterfølgende er muligheden "Forstyr ikke under kørslen" er fundet klik på "+" symbolet og nu fra bunden af ​​skærmen skal du stryge op og trykke på det bilformede ikon.

For at tilpasse denne funktion skal du gå til "Indstillinger" og derefter "Forstyr ikke"; Der er tre valgmuligheder at vælge imellem, såsom: Automatisk tilstand, hvor funktionen aktiveres, når den registrerer bevægelse, Manuel brug af kontrolcenteret og tilslutning til bilens Bluetooth via det håndfri system.

I tilfælde af Android vi ved allerede, at den ikke har en sådan specialiseret "Forstyr ikke"-tilstand, men for at aktivere denne funktion gør vi det på Pixel 2, som følger: "Indstillinger", derefter "Lyd", og klik derefter på "Do Not" Forstyrr præferencer", for at fortsætte med "Automatiske regler", der slutter med "Kørsel".

Så ligesom i iPhone, er meddelelser blokeret, men hvis du vil, kan du indstille Forstyr ikke-tilstand som iPhone at modtage hastemeddelelser . For at gøre dette skal du placere din finger øverst på skærmen og gør det glide ned, klik på "Forstyr ikke" derefter "Stilhed", som er total eller "Kun alarmer", der dæmper enhver type alarm.

Til sidst er det nok at nævne vigtigheden af ​​at bruge en mobiltelefon, der har funktionen at forstyrre ikke under kørslen, for i en aktivitet som at køre bil har man har brug for et optimalt opmærksomhedsniveau uden nogen forstyrrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up