Sådan fjerner du vandmærke fra et billede uden online-programmer

Internettets og sociale netværks verden er blevet et rum, hvor mange ting deles. Fri adgang til næsten enhver form for information er en stor attraktion, og en stor del af mennesker er villige til det udsende og/eller dele, hvad de laver .

Det hele var dog ikke sjovt. Manges arbejde får ikke altid den anerkendelse, det fortjener. Mange fotojournalister eller forfattere har været igennem ubehagelige situationer i deler deres arbejde med et stort fællesskab af mennesker gennem et socialt netværk eller en webplatform, men kreditterne tages af en anden.

Indeks
 1. ophavsret
  1. billeder på internettet
 2. Vandmærker, et nødvendigt onde
 3. Fjern et vandmærke
  1. Hvorfor?
  2. gør det muligt
 4. Hvad?! Så let?

ophavsret

Vi har altid talt om den digitale tids vidundere … og det er ikke underligt. La cantidad de herramientas que se han déarrollado a lo largo de los años han sido de gran utilidad y le ha facilitado la vida a más de uno en cuanto a actividades laborales o académicas se refiere, además de la comunicación con amigos y familiares entcon meget langt fra dig.

Men der vil altid være et dårligt æble. Piratkopiering har raset gennem årene. Musikbranchen så for eksempel behovet for det tage en stærk kamp op som, selv i dag, er blevet kontroversielt uden for alle de kontrolforanstaltninger, der er på plads.

billeder på internettet

En anden lige så stærk som vanskelig kamp påtages af alle disse mennesker, der er forfattere til billeder fanget ved hjælp af deres kameraer eller som er blevet til med stor indsats og dedikation gennem det program, de bruger til dette.

Vandmærker, et nødvendigt onde

Stillet over for disse uheldige beslutninger har mange besluttet at implementere en foranstaltning, der, selvom den kan virke uskøn, praktisk talt er den eneste måde at beskytte alle de timers arbejde, der er investeret i at opnå et så ekstraordinært resultat: vandmærker .

Vandmærker kan repræsenteres af hvad som helst: et logo, script, form eller noget, der identificerer forfatteren til billedet .

Fjern et vandmærke

På trods af alle disse beskyttelsesforanstaltninger, vandmærker kan fjernes takket være fotografisk design og retoucheringsprogrammer med meget avancerede værktøjer, der kan reducere disse effekter til absolut ingenting.

Men hvad hvis du fjerner vandmærket fra et billede? Det hele afhænger af dine intentioner. Hvis du brugte det udelukkende til personlige formål, ville der helt sikkert ikke være noget problem. Men på den anden side, hvis du fjerner det for at bruge billedet til profit, du kan blive sagsøgt af den rigtige gerningsmand af billedet.

Hvorfor?

Når først den juridiske advarsel er lavet, er det vigtigt at bemærke, at denne operation næppe kan udføres ved hjælp af programmer, der er installeret på din computer, og det er hyppigt, at der kommer anbefalinger fra programmer som Photoshop for at fjerne de nævnte mærker.

gør det muligt

Et af de ideelle programmer til at udføre denne type arbejde er uden tvivl Watermark Remover fra Apowersoft, som har værktøjer til at sløre og blødgøre alle de billeder, du ønsker at fjerne vandmærker, der kan hindre påskønnelse af et spektakulært billede.

 • Åbn billedet gennem programmet ved at gå til "Image Watermarks".
 • Klik på indstillingen "Tilføj billeder" .
 • Vælg det ønskede billede.
 • Skygge det område, hvor vandmærket er.
 • Find og klik på "Konverter" mulighed.
 • Parat!

Et andet fantastisk program er Photo Stamp Remover, software med en enkel grænseflade, men med kraftfulde værktøjer til at fjerne vandmærker.

 • Indsæt dit billede i programmet via "Tilføj fil".
 • Vælg det område, hvor vandmærket er .
 • Klik på indstillingen "Slet".

Hvad?! Så let?

Ja! Det er lige så nemt som at fjerne et vandmærke fra et billede med disse programmer. Brug dette ekstraordinære værktøj til gode, i respektere andres arbejde . Få mest muligt ud af disse fantastiske programmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up