Sådan blokerer du et mobiltelefonnummer | Bloker opkald

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at modtage uønskede opkald. Du kan blokere et telefonnummer fra at modtage opkald eller beskeder. Der er forskellige måder at gøre dette på. Hvis du vil vide det hvordan man blokerer et telefonnummer på din mobiltelefon, fortsæt med at læse denne artikel.

Fremgangsmåden vil afhænge operativsystemet på den mobile enhed, hvis Du har. I nogle tilfælde vil det være lidt mere kompliceret, men bare rolig, vi vil forklare dig trin for trin i detaljer.

Indeks
  1. Sådan blokerer du et telefonnummer på en iPhone-mobiltelefon
  2. Sådan blokerer du et telefonnummer på en Android-mobiltelefon
    1. Bloker et opkald på Android Stock eller Android One
    2. Bloker et nummer med SAMSUNG, LG eller HTC
    3. Bloker et nummer med HUAWEI

Sådan blokerer du et telefonnummer på en iPhone-mobiltelefon

Hvis du har en mobilenhed med en iOS 7 eller nyere operativsystem proceduren for at blokere taleopkald, beskeder og FaceTime fra en bestemt person er som følger:

Start fra applikationsmenuen og gå til "Indstillinger", se på listen "Telefon > Opkald > Opkaldsblokering og identifikation > Bloker kontakt.

Ja din iPhones operativsystem er ios 11 eller højere, rækkefølgen bliver Generelt > Telefon.

I begge tilfælde vil det næste trin være at søge efter en kontakt på din liste for at tilføje den.

Hvis nummeret du vil blokere ikke ansigt ikke på din kontaktliste, du skal gøre det fra "Opkald"-applikationen. For at gøre dette skal du søge i de seneste opkald og på det nummer, du vil blokere, trykke på "i"-ikonet til højre og derefter klikke på "Bloker denne person".

Sådan blokerer du et telefonnummer på en Android-mobiltelefon

For at blokere et opkald på en Android-enhed er processen lidt mere kompliceret, men bare rolig, vi fortæller dig trin for trin, hvordan du skal gøre det.

Glem ikke at Android-enheder giver frihed til forskellige producenter hvilket betyder, at det vil afhænge af den pågældende Android-mobilenhed, men generelt er proceduren ret ens.

Bloker et opkald på Android Stock eller Android One

For denne type operativsystem har du tre alternativer til at blokere et telefonnummer.

En af dem er at åbne appen "Telefon". Tryk på den menu, du har i øverste højre hjørne af skærmen, repræsenteret ved de tre prikker. I menuen, der vises, skal du vælge » Indstillinger » derefter « Spærrede numre ». Der skal du tilføje det nummer, du vil blokere.

En anden måde at gøre dette på er med opkald. Indtast "Telefon" igen og gå til fanen "Seneste". Rul gennem opkaldslisten, vælg et nummer, og klik derefter "Bloker/genindsend som spam".

Endelig ville en anden mulighed være at gøre det fra applikationen "Beskeder". For at gøre dette skal du gå ind i applikationen, finde listen over beskeder, du har, holde den nede for at se mulighederne. Klik på låseikonet i øverste højre hjørne af skærmen.

Bloker et nummer med SAMSUNG, LG eller HTC

Du kan blokere et nummer fra to måder . For begge skal du starte fra "Telefon"-applikationen.

For det første alternativ skal du klikke på menuen øverst til højre på skærmen for at se mulighederne. Gå til Indstillinger > Blokerede numre og manuelt tilføje eller finde den kontakt, du vil blokere.

Du kan blokere opkald fra ukendte numre, altså dem du ikke har på din kontaktliste. For at gøre dette skal du i menuen "Telefon" vælge indstillingen "Bloker ukendte opkald.

For at gøre dette fra seneste opkald skal du gå til fanen "Seneste" og vælge et nummer fra listen. Klik på menuen og derefter på "Bloker ukendte opkald".

Bloker et nummer med HUAWEI

Selvom denne enhed har et Android-operativsystem, ændres måden at gøre det på en smule. Med denne har du to måder at gøre det på.

Hvis du vil blokere en kontakt på Huawei, skal du gå til "Telefon" og placere dig selv på fanen "Kontakter". Find derefter den person, du vil inkludere på din sortliste, og klik på "Mere". Denne mulighed er nederst på skærmen. Det næste bliver at klikke på "Tilføj til sortliste".

Desuden kan du vælge at gøre det direkte fra Phone Manager-applikationen. For at gøre dette skal du indtaste denne applikation. Klik derefter på "Bloker > Indstillinger > Sortliste numre > Tilføj".

På den anden side, hvis du vil vide, hvem der ringer til dig fra et ukendt nummer, kan du gøre det ved at afsløre identiteten på den fremmede med TrueCaller-appen.

Som du kan se, er der forskellige måder at gøre det på, vælg den du bedst kan lide og lad os vide, hvordan det gik for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up