Hvorfor vil mit Samsung eller LG Smart TV ikke oprette forbindelse til internettet via WiFi og kan ikke registrere trådløse netværk?

I de senere år er der kommet nyere og mere moderne fjernsyn på markedet, smart-tv med egenskaber, der ligner dem for en computer, med dem kan du ikke kun se fjernsyn, som et klassisk fjernsyn, men du kan også bruge internettet og streamingtjenester.

Logisk, for at drage fordel af alle disse fordele, er en internetforbindelse nødvendig, i disse enheder kan du oprette forbindelse til internettet via kabel og trådløst via WIFI, nogle gange kan det mislykkes og vi kan have svært ved at oprette forbindelse til vores netværk, derfor skal en række ting tjekkes, før man skal ringe til teknikeren.

Indeks
  1. Tjek dine Smart TV-indstillinger
  2. Tjek internetforbindelsen
  3. Andre tips til at løse problemet

Tjek dine Smart TV-indstillinger

For at få adgang til konfigurationen af ​​vores Smart TV (LG eller SAMSUNG) tag bare fat i fjernbetjeningen og se efter "hjem"-knappen, derved vil en menu blive vist, i dette tilfælde skal vi kigge efter afsnittet, der siger "konfiguration", her vil vi have mulighed for at søge efter " netværkskonfiguration” , som er den, der interesserer os i øjeblikket.

Vi trykker på den centrale knap på fjernbetjeningen, og vi får adgang til en undermenu, der fortæller os, om vi vil konfigurere tv'et gennem et "LAN"-netværk, ved hjælp af et Ethernet-kabel, eller hvis vi foretrækker at bruge et WIFI-netværk markerer vi hvor der står trådløst netværk og vi skulle få en liste med alle tilgængelige netværk, i tilfælde af at det ikke vises skal vi genstarte vores TV, der kan være en startfejl.

Vi leder efter vores hjemmenetværk, og det vil bede os om sit kodeord, vi indtaster det, og vi burde allerede have internet, der er enheder, der har begrænsninger ved tilslutning vi skal verificere, at vores netværk er kompatibelt, hvis ikke, får vi en advarsel i menuen, for at løse det skal vi gå til konfigurationen af ​​routeren og foretage ændringen.

Tjek internetforbindelsen

Hvis vi har gjort det foregående trin og Smart TV er tilsluttet vores WIFI-netværk, men vi kan stadig ikke se medieindholdet, fordi vi får en forbindelsesfejl eller en fejl under indlæsning, kan vi nyde vores andre enheder.

Som en første mulighed kan vi bruge vores telefon, vi skal forbinde den til samme netværk end Smart TV'et, og tjek at der er internet, tjenesten kan have en fejl og det er derfor forbindelsen er faldet, dette ville udelukke et problem på TV'et.

Det vi kan gøre er at kontakte teknisk service af vores internetvirksomhed dette anbefales, hvis tjenesten ikke har været brugt i lang tid, normalt varer disse nedbrud eller fald kun i et bestemt tidsrum, ikke mere end en time.

Vi kan også prøve at genstarte vores router eller modem-router for at gøre dette skal du blot afbryde den fra strømforsyningen i et minut eller to og tilslutte den igen.

Andre tips til at løse problemet

Visse faktorer kan påvirke vores internetforbindelse, vores Smart TV som enhver enhed, der forbinder trådløst, skal have et stærkt signal, dvs. routeren skal være strategisk placeret for at kunne levere et signal til det største antal enheder, der er tilgængelige på din radio.

Desuden, hvis vi allerede har brugt en vpn service (som forbinder os til en alternativ IP-adresse), dette kan begrænse forbindelsen eller forhindre den, så det er godt at deaktivere enhver tjeneste, der ligner denne, hvis du ikke kan deaktivere den, kan du altid gendanne indstillinger fra fabrik eller i en mere I ekstreme tilfælde skal du gå til "geninstaller system".

Hvis vi i vores hus har mange enheder tilsluttet det samme netværk, kan det også være, at at mættet og derfor kan vores Smart ikke få adgang til det og downloade letforståeligt indhold, fordi vi kan fjerne eller deaktivere WIFI til andre enheder.

Som et sidste alternativ, hvis problemet fortsætter, hvis vores fjernsyn ikke registrerer trådløst netværk skal vi tjekke, at vores Smart TV er opdateret, så det har adgang til alle funktionerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up