Sådan opdeler du din mobiltelefonskærm i to mobiler på samme tid

En af de store tvivl, som mange mennesker har i øjeblikket, er vide, hvordan du opdeler din mobiltelefonskærm i to mobiler på samme tid . Det er derfor, vi vil se i denne artikel, om dette er muligt, og i så fald, hvordan vi skal gøre for at opnå det.

I øjeblikket er ZTE Axon M den eneste mobiltelefon, der er udstyret med to skærme til brug på samme tid . Enheden giver os mulighed for bogstaveligt talt at bøje skærmen, så du kan bruge den som en almindelig telefon eller som en enhed med to skærme.

Specifikationerne for denne enhed er rigtig gode, da den har 4 GB RAM, en Qualcomm Snapdragon 821-processor og dens skærme er Full HD 426 dpi TFT LCD på 5,2 tommer.

Husk dog at have en vægt på 230 gram efter kort tids brug kan blive ret tung . Til gengæld kan den dobbelte skærm, hvis du ikke bruger den på et bord eller hviler på en overflade, gøre den hurtigt ubehagelig at bruge.

I øjeblikket delt telefonskærm i to mobiler er ikke rigtig muligt . Den eneste måde at gøre det på er netop med denne klasse af enheder, som f.eks ZTE Axon M, som naturligvis henvender sig til et meget specifikt publikum og ikke er for alle.

Indeks
  1. Del min mobilskærm op i to telefoner
  2. Sådan opdeler jeg min mobiltelefonskærm i to telefoner

Del min mobilskærm op i to telefoner

Det vi kan gøre er opdele skærmen på vores enhed så du kan bruge forskellige applikationer på samme tid. Det er klart, at jo større din telefons skærm er, jo mere behageligt vil du være i stand til at arbejde.

For at kunne opdele skærmen og bruge multi-vindue skærmen. Det du kan gøre er at trykke på app-omskifter-ikonet, som normalt er i højre side af navigationslinjen og vælg den første af applikationerne .

Den næste ting ville være at trække appen til toppen af ​​skærmen og slippe den. Derefter kan du vælge den anden app, du vil åbne, nederst på skærmen. På denne måde vil du have delt skærm på din mobiltelefon.

Derefter kan du justere størrelsen på begge apps uden problemer at prioritere en af ​​de to ansøgninger.

Sådan opdeler jeg min mobiltelefonskærm i to telefoner

Den anden mulighed for at have to apps på skærmen er ret simpelt . Hvis det første alternativ, vi foreslog, ikke virker. Det du kan gøre er at trykke på ikonet for at skifte apps.

Herefter kan du se, hvordan appen minimeres til at fylde den øverste halvdel af skærmen, og du kan se andre åbne apps nederst. Bare tryk på den anden app, du vil åbne, og den vil ændre sig til at fylde bunden af ​​skærmen.

Disse metoder kan naturligvis variere afhængigt af den enhed og version af Android, du har. Imidlertid en af ​​de to burde virke på alle telefoner på markedet.

Som vi nævnte ovenfor, opdele din mobilskærm i to mobiltelefoner er ikke muligt i dag, medmindre du har en telefon som ZTE, som vi diskuterede ovenfor, og som allerede er forberedt til det. Selvom denne enhed er mere rettet mod folk, der arbejder meget med deres mobiltelefon.

Hvis du kender en måde at opdele din mobiltelefons skærm i to mobiler på samme tid vi inviterer dig til at dele det med os i kommentarfeltet, som du finder lidt længere nede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up