Hvordan kender jeg min pc's ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen?

Computeren er det mest nyttige værktøj, vi har i dag sammen med telefonen, da den giver os mulighed for hurtigt at søge efter alle slags informationer, samt udføre opgaver, der ville have været umulige før. Det er derfor, du skal holde det sundt, med det i tankerne, hvordan kan jeg vide min pc-ydelse ved hjælp af winsat-kommandoen?

Dette hjælper dig med at vide, om det er nødvendigt at reparere din Windows 10-pc uden formatering for at forbedre dens ydeevne på nogen måde.

Hvis du ikke ved, hvad Winsat er, dårligt gjort, da dette værktøj er et af de vigtigste midler til diagnosticere en pc for at se om alt fungerer korrekt. For selv hvis du tror noget andet, er det ikke nok at støve den af ​​CPU'en til at gøre det i orden.

Indeks
  1. Hvad er Winsat?
  2. Hvorfor bruge det?
  3. Kend min pc's ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen
  4. Modifikatorer

Hvad er Winsat?

Det er et vurderingsværktøj indbygget i Windows-operativsystemet, og det kan findes fra Windows Vista. Det giver dig mulighed for at udføre en komponentdiagnostik PC hardware såsom:

RAM-hukommelse, CPU, harddisk og videoprocessor, det vil skabe en rapport ikke kun med deres ydeevne, men også kontrollere deres egenskaber.

Derfor angiver den på et givet tidspunkt, om der skal frigøres plads på pc'ens harddisk eller i dens modstykke, gendannes eller frigøres RAM-hukommelse ved brug af pc'en.

Dette program kan kun køres med en kommandolinje, og det er det i Windows Vista og 7 hovedværktøjet til at opnå ratingindekset (i Windows 8 er det ikke tilgængeligt, men det kan køres manuelt).

Hvorfor bruge det?

For at vide, hvordan min pc klarer sig ved hjælp af Winsat-kommandoen, giver det mening først at vide, hvad den er til. Det udfører flere funktioner, men de vigtigste ville være:

Kend den reelle ydeevne af en nyligt erhvervet computer, find ud af, hvilken computerkomponent der kan forårsage en konflikt, foretage sammenligninger mellem computere og i Windows 8 kender scoren for hver af dens komponenter.

Kend min pc's ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen

Der er dokumentation for de bedste programmer til at måle pc-ydeevne som et alternativ til Winsat-kommando.

Nu, hvis hvad du vil lære, hvordan bruger du dette program?, Da dets betjening er ret enkel, er den første ting at gøre at åbne CMD-konsollen eller kommandoprompten som administrator.

For eksempel i Windows 7 åbnes dette ved at trykke på » Windows » + » R » for at åbne muligheden » Udfør » og her skriver du CMD, og ​​tryk derefter på » Indgang “. Også som et eksempel i Windows 8 er tasterne du skal trykke på » Windows » + » x ", og vælg derefter i menuen, der vises "Kommandoprompt (Admin)".

Når CMD-konsollen er åben, skal du skrive kommandoen » Formel winsat ", Tryk " Indgang “, vil eksamen begynde at køre, og du skal bare vente på, at den er færdig.

Alt efter hvilket udstyr du har, vil eksamen tage mere eller mindre (første gang), resultatet vil blive gemt i en XML-fil, og desuden er dette program så godt, at hvis du vil se informationen igen, gør det ikke der er ingen grund til at køre endnu en test.

Kun kommandoen » Winsat forespørgsel skal placeres i CMD-konsollen, og testen vises med det samme. Med dette kan du allerede nemt kende min pc-ydeevne ved at bruge Winsat-kommandoen.

Modifikatorer

Endelig skal det bemærkes, at denne test er så effektiv, at den giver dig mulighed for at ændre parametre i søgningen, prøv bare med følgende kommandoer:

Winsat Disk, som umiddelbart vurderer hovedharddisken (sekventiel læsehastighed, tilfældig og sekventiel skrivning alle med sin score). Til gengæld er der Winsat MEM, som vurdere det ydeevne computerens hukommelse.

Winsat DWM som evaluerer ydelsen af ​​desktop-grafik, Winsat GRAPHICSFORMAL, som evaluerer ydelsen af ​​din pc-grafik (det er godt at kende spillene og multimediegengivelsen, som det understøtter).

Og som mange andre er det overflødigt at sige, at dette er en fantastisk måde at kende pc'en til fulde, for ved at kende min pc's ydeevne ved hjælp af Winsat-kommandoen, vi kan passe bedre på vores computerstyrede bedste ven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up